Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Dombrovskis: ZZS kļuvuši grūtāk prognozējami

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ekharts
e
Kas ,nu tur ko neprognozēt-nāks pavasaris,un Vienotībai būs jāiet ...
Aivars B.
A
Lembergs un ZZS ir vareni kā vēl nekad,drīz visos valsts uzņēmumos un iestādēs komandēs,vēl tikai KNABs nav pilnībā pārņemts.Bet viņa stilā ir turēties ēnā un tēlot tautas aizstāvi, lai ar budžetu u.t.t. krāmējas citi,pašlaik Vienotība.Bet ja būs izdevīgi tad Dombrovski patrieks.
lauķe
l
Nebūt neesmu "Vienotības" fane, bet ja pie varas nāks SC un ZZs duets, tad protams, ka Dombrovska vietā ieliks kārtējo taukmūli ar Maskavas piesmaku......
J
Par daudz negatīvisma Latvijā. Dombrovska kungs, Jūsu darbs nav tālredzīgs. Ieņēmāt galvā eiro ieviešanu, uz to ejat pāri līķiem. Bezdarbs, algu griešana, nodokļi - tauta ir neapmierināta, bet Jūs to neredziet. ZZS pretojas vienai otrai absurdai lietai, tas ir pareizi, tas Jums nepatīk. Mums nepatīk Jūsu skriešana uz eiro paradīzi. Ja būs labi, cilvēki nebrēks, nevar novilkt kreklu no plikas muguras.
tiesībsargs
t
Lemberga iejaukšanās Saeimas darbā nav akceptējama.
neatkarīgais no atkarīgajiem
n
Man šķiet ka iemesls, tam varētu būt gaužām vienkāršs, proti - bailes ir pārgājušas. Sākumā tās bija, jo jutās līdzvainīgi Tautas partijas sastrādātajā, bet tad, redzot ka tauta nav tik asinskāra un tai pietiek ar vienu politisku līķi bailes pārgāja. Žēl gan! Vajadzēja arī pārējos paģeļņikus nožmiegt-ZZS un LNNK-TB un tad visu sākt no jauna. Paredzu, ka šamējie (ZZS) būs tas cinītis kurš apgāzīs Vienotības vezumu.
Filozofs
F
... komoonists un interfrontiets ir viena kaula !!!... es to Tev miiliit prognozeeju jau tuuliit , koliidz saseejies ar šo lielinieku bruuveejumu , trubas zaļajiem , smagajos noziegumos apsuudzeetaa kabatas partiju , es nekaadi nevareeju saprast , uz ko liki ceriibas??? tas jau bija kautkas nesavienojams , Lembem bija svariigi tikt pie pirmaa galda ,( ne cietumaa , tur faktiski viņa iistaa vieta) , viņš Jums varu no rokaam sen izraavis ( aiz viņa bez vienotiibas jau 51 balss) ....
Bomzis Vamzis
B
Klausies JL Dombrovski - nevienu te neinteresē partiju politiskā spēlītes par tēmu prognozes vai grūtāk vai mazāk prognozējami pasākumi. Lūdzu esi tik laipns un atbildi uz vienu vienīgu visu Latvijas sabiedrību interesējošu jautājumu, proti: Ar ko atšķiras SPRK nupat pieņemtais lēmums par Valsts uzņēmuma LATVENERGO tarifu paaugstināšanu, un citi LR Valdības un LR Saeimas lēmumi par nekustamo īpašumu nodokļu paaugstināšanu, no padomju okupantu varas ielikteņu lēmumiem1940 gadā, proti, kad PADOMJU VARA uzlika nesamērojamus nodokļus nekustamam īpašumam un tā rezultatā īpašnieki bija spiesti 1940 kļūt par okupētās Valsts - Latvijas Republikas parādniekiem, kā rezultātā nekustamos īpašumus OFICIĀLI pārņēma Latvijas PADOMJU republika? Lēmumu par Latvenergo tarfiem (<a pieņēma triju cilvēku SPRK padome: Zariņš (partiju nezinu), Zeltiņš (ZZS) un Karnītis (Tautas partija) Viens jautājums - viena atbilde.
Alma
A
Ai, Kurmīt, vai tad tiešām tu domā ka man tik īsa atmiņa, ka es neatcerētos ka kungu un kalpu gali tika iedibināti sen pirms šodienas valdības. Šķiet ka tā bija "Mēslu talka latgalē", jeb Tautas partijas dibināšanas pasākums, kad beidzamo reizi kungi un kalpi bija kopā. Un tad viss sliktais arī sākās.
Kurmītis
K
Vaaaiii, Plīša Lācis uzmodās. Pašlaik amati valdībā ir sadalīti kā Latvijas laikos: ir Kungu gals, kurs viss smuki, zolīdi, kur ārlietas, finanses, armijnieku parādes, starptautiskie sakari un vizītes, kur nauda tiek tērēta prestiža lietām un luksusa precēm, kur Pats sēž ... un ir Kalpu gals, kur tiek pelnīta nauda priekš tiem kungu tēriņiem, kur ļaudis raujas melnām mutēm, skaita kapeikas līdz algai un vēl ik pa brīdim saņem uzbrēcienus „no augšas”, ka pārāk lepni dzīvojot, ja jau varot atļauties nestrādāt trijos darbos 24 stundas diennaktī ... Un tagad viens te „brīnās”, ka zemnieki ar esošo situāciju nav visai apmierināti !?? .... bezmazvai jāprasa – kādas tad sēnes brokastīs esi saēdies? ... :))))
Pipo
P
Sāk saukāt citus savā vārdā, tas velk uztraumatisku kašķi. Mans muļķa mierinājums ir, es nebalsoju par patreizējo partiju koolīciju.
Antinelietis
A
Dombrovski, Tev jābūt patstāvīgākam...! Un nav jāklausa tikai STF un lielvalstis, bet gan vairāk jāieklausās savā tautā! Bet tauta - ir etnoss, tāpat kā etnoss - ir tauta (latviešu nācija)! Bet pārliecināties par to var svešvārdu vārdnīcā !!! Nav vajadzīgs ne amerikānu, ne krievu skaidrojums....
Terorists
T
Pirmkārt-POLITIKA NEKAD NAV BIJUSI GODĪGA,BET GAN SMIRDOŠA VIRCAS BEDRE. Otrkārt-ESMU PIETIEKAMI IZSKATĪJIES IDIŅUS PIE SEVIS LAI OTRREIZ LĪSTU ŠINĪ VIRCAS BEDRĒ.Un atskaites man domājams nav jādod.
Zuze
Z
Nuja, laikam jau tā komunistu kliķe bija vislabākā, jo vismaz atklāti neviens nedrīkstēja viņus noriet. Radās iespaids, ka viss ir kārtībā.
Veļenku vecis
V
Tad jau mums nekad nekas nebūs - godīgie politikā neies, bet valdīs negodīgie un ampelmaņi. Noskatīties un pasmaidīt no malas prot visi idiņi. Bet kaut ko vismaz mēģināt darīt citiem pa vidu uzņemas arī gudri un drosmīgi patrioti. Un nevajag visus apņirgt, Ko Tu pats esi labu savā mūžā izdarījis?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas