Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Domburs bez šova

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Rakstā ir faktu kļūda
R
Rakstā ir būtiska kļūda. Sabiedriskā, nevis valsts televīzija.
l
Dombura raidījums sen jau kļuvis neinteresants un tukšs.Pats vadītājs iedomīgs un nekorekts.Laiks mainīties1
anna
a
Domburs bija gan jaunāks, gan smukāks, gan dullāks - tas saistīja. Tagad kā tads deputāts apvēlies un pieguris - dažs raidījums, ja nav interesanti ģīmji pagadījušies, liekas tik garš un bezjēdzīgs.
ucs
u
Domburraidījums ar to ir labs, ka politiķi paši sevi parāda kas viņi ir. Šis raidījums ir jāsaglabā tāds kāds ir. Tāpat ir tik daudz visādi tukši izklaides raidījumi, kuri droši varētu nebūt, tā ka nebūtu ko uztraukties par izdevumiem.
e.s.Blofeld
e
Jāatzīst, man Kas notiek Latvijā jau labu laiku vairs nešķiet interesants. Priekš manis tur ir par daudz 'šova' un par maz analīzes. Nu, sanāk dažādi ļautiņi studijā, runā par visu ko, Domburs grozās pa vidu, censdamies viņus salaist ragos, vieniem neļaujot runāt, bet citus atbalstot. Nekad tur nav tiešām apskatīta kāda Latvijai svarīga problēma un meklēti ceļi kā to atrisināt. Vienmēr sanāk muldēšana pa apli.
Skic!
S
Rokas nost no Dombura!
Būsim atklāti
B
tikko nesen tieši pārdomāju par Domburšovu. Ar to ir apmēram tāpat kā ar Valsts Kontroli, proti, kaut ko abi kužina, kužina, izspļauj ēterā, BET NEKAS no tā nemainās, absolūti nekas. Un gribot negribot nonācu līdz apjēgai, ka to apmaksā nodokļu maksātāji. Es jau kādu laiku ar';i neskatos to "šovu", jo reizēm tiešām izskatījās pārāk privāts. bet mana pamatdoma-ka no tā raidījuma nav nekādas jēgas.
Bulciņa
B
Dienas uzbrukumi Domburam mani nepārsteidz. KNL ir viens veselīgs un vajadzīgs raidījums. Īpašs raidījums. Marka. Tas ka Domburs nav viņa kritizētāju līmeņa žurnālists un tādēļ viņiem dziļi nepatīkams, nav nekāds brīnums. Viņi ir tikai mazi nopirkti šakālīši, bet Domburs ir meistars. Muļķības par tām tantēm, Domburu skatās visi. Sīkie seski vienmēr apskaudīs lauvu. Īpaši, ja sīkos seskus piebaro oligarhu sile.
šodien
š
Redziet,cilvēks ir kā barometrs,viņš ir jūtīgs uz saulainu laiku, vēju,lietu,sniegu ,bet ja barometrs sāk melot cilvēks paliek īgns.Tāpēc vienmēr,arī tādos raidījumos,kā "KNL", līdz skatītājam ,ir jāaiznes tikai patiesība,lai cik tā ir rūgta. Varbūt tad arī sabiedrība būtu veselāka. Strīdos dzimst patiesība!
Anna
A
Sabiedriskajā tv tas ir gandrīz vienīgais raidījums, par kuru nav žēl maksāt. Lūk, par debilajiem seriāliem gan būtu jādiskutē - es par to maksāt negribu. Bet vispār jau jāmaina ģenerāldirektors - nu nevelk intelekts šo darba vietu.
daks
d
Domāju, ka tikai Domburs spēj tikt galā (reizēm arī netiek!) ar tiem salmu kūlējiem! Kas var apturēt buldozeru, ja tas sācis darboties? Raidījums ir vajadzīgs, Domburs ir gudrs, profesionāls, ar lielu pieredzi žurnālists, un par kādu atsvaidzinājumu var būt runa? Kā uzlabot raidījumu, to vislabāk jūt viņš pats! Tiem, kas slavē Mamikinu, līdz galam negribu piekrist, jo raidījumā jūtama vadītāja personīgā attieksme pret materiālu, un reizēm diezgan uzbāzīgi.
Pāris lietas
P
Pirmkārt, Dombura raidījumam jāpaliek tiešajā ēterā - tikai tas garantē cenzūras neesamību, jo kā jau te pareizi teica - ekrāns atklāj visu /pat tad, ja tā ir tikai grimase bez vārdiem/. Otrkārt, kāds izteicās, ka raidījums ir tikai pensionāriem. Šādam vērtējumam nepiekrītu, jo zinu jaunus cilvēkus, kas to skatās. Bet no otras puses pensionāri ir liela sabiedrības daļa, kurai savu mazo iztikas līdzekļu dēļ ir ierobežota iespēja saņemt informāciju /nepērk laikrakstus, nav interneta/, tāpēc viņiem raidījums ir ļoti vajadzīgs. Un nevajag aizmirst, ka tieši pensionāri ir tie aktīvākie balsotāji. Tieši tāpēc viņi būtu jāinformē pietiekami plaši. Treškārt, negribētu salīdzināt Mamikina raidījumu ar Dombura pārraidi. Tas būtu tas pats, kas salīdzināt šlāgeri ar klasiskās mūzikas koncertu. Mamikins galvenokārt apskata konkrētus gadījumus ar pāris cilvēkiem, bet Domburs ceļ kompleksu problēmu ar plašu dalībnieku loku. Protams, raidījuma salīdzinoši īsais raidlaiks neļauj katram dalībniekam runāt gari un plaši, bet to vajadzētu saprast un izteikties īsi un konkrēti. Daži dalībnieki to neprot, bet citiem nav ko teikt un tad viņi "peld". Ko tur brīnīties, ka Domburs viņus pārtrauc!? Vai tad skatītājiem vajadzīgas tukšas frāzes? Un pēdējais. Domāju, ka šo gadu laikā daļa skatītāju ir vienkārši debilizējušies ar visādām ziepenēm un šoviem. Viņi vairs nespēj analītiski domāt, tāpēc viņiem raidījums kļuvis neinteresants. Vienīgais, ko gribētos - atbrīvot LTV no Kota impotences /lai neteiktu ļaunprātības/.
Juris - Aivars
J
Ja Domburs ļautu katram dalībniekam liet ūdeni, tad gan viņš visiem būtu labs! Jāatbild uz jautājumiem īsi un konkrēti, jo raidījumam ir noteikts laiks, bet hameleoniem tas nepatīk, jo nespēj krāsas izmainīt!
:))
:
Ak, nu Tu esi tik gudrs, TIK inteliģents! :)) Mazāk apmeklē superkoncertus, atlicini laiku latviešu valodas apgūšanai !
Aivars
A
Sis raidijums ir kluvis neinteresants,jo taja apruna,stridas,neatbild konkreti uz jautajumiem,Domburs nelauj lidz galam izteikties,loti rupji apsauc un partrauc runatajus.Nu un pats galvenais,ka vieni un tie pasi piedalas.Nu cik var vinos klausities,ja jau ieprieks zinama atbilde. Kaut kas jamaina. Piekritu man Mamikina raidijums loti patik,jo vins nesaaicina daudz dalibnieku,lauj izteikties lidz galam,ir objektivs pret provokaciju meginajumiem. Domburs pats izprovoce un lidz galam ta ari jautajums nav atbildets.Izskatas,ka vins nevelas,lai tas butu izdarits.No ta izriet,ka varetu but atkarigs no pasutijuma ka vairums zurnalistu. Nav ko te paslepes spelet. Pastaves tas kas mainisies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas