Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

Drošības iestādes kā svētā govs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
R
R
Rižā šaipala pat nesaprot, ka tur sen kā savākušies mazie hitleri, kuri apzinās savu visatļautību, nesodamību un to, ka neviens viņus nekontrolē.
R
R
Rižā šaipala pat nesaprot, ka tur sen kā savākušies mazie hitleri, kuri apzinās savu visatļautību, nesodamību un to, ka neviens viņus nekontrolē.
Trollis
T
Cīņa PAR IZRAĒLAS DROŠĪBU! http://fronte.lv/2015/06/apelacijas-tiesas-sede-leonarda-inkina-lieta/
viesis
v
Starp citu, šajā kontekstā interesants ir jautājums, kā Āboltiņas kundze, kura knapi tika Saeimā, kļuva par tik nozīmīgas komisijas vadītāju, un kāpēc tas viņai bija tik nepieciešams. Tā gan varētu būt interesanta pētījuma tēma :)
majors Proņins
m
Ir vēl interesantākas tēmas, piemēram, kurš apmaksa klaču varņa viesa datorlaiku un pasūta tēmas, par kurā, jāklačo?
  • 0
  • 1
viesis
v
Viss ir diezgan elementāri. Jebkurā valstī drošības iestāžu slepenā statusa dēļ tajās savairojas dažādi liekēži, kas šo slepeno režīmu izmanto savam labumam vai likumu pārkāpšanai iedomāta patriotisma dēļ. jautājums tikai, cik daudz šādu pārkāpumu ir. ņemot vērā Latvijas situāciju un "tradīcijas", ir naivi domāt, ka DP šādu cilvēku nav. Vēl papildus pasākumi DP aizsardzībai tikai uzlabos šādiem cilvēkiem nepieciešamo mikroklimatu un veicinās viņu vairošanos.
majors Proņins
m
Viss ir elementāri. katrā sabiedrībā ir liekēži, tātad es tagad paziņošu, ka viesis ir liekēdis, un sākšu viņu ''čmorīt'' uz šī pamata un būšu patiesā nesapratnē, kāpēc liekēdis viesis pats sevi par liekēdi un noziedznieku neatzīst?
  • 0
  • 1
zvirbulēns
z
Pasakiet šito Āboltiņai, ģenerālprokuroram, DP šefam, kuri mums tie galvenie likumu rakstītāji , jo deputāti - tukšas vietas, nefilmē, klausās ko šiem stāsta "gudrie" onkuļi no tiesībsargiem! :)
  • 4
  • 0
Kritušais enģelis
K
Vienmēr, kad jārunā par korupcijas mazināšanu, visi ģenerālprokurori, augstie tiesneši un citi uzraugi izgudri pauž atziņu, ka korupcija, lūk, esot no tām nezālēm, kuras nu nekādi nevarot tikt iznīdētas, cilvēka daba un vājais raksturs, vēl šis tas pie vainas tur esot. Drošvien tā ir, taču, kad žurnālisti un sabiedrība sāk interesēties par specdienestu darbinieku aizdomīgām aktivitātēm, tā šīs pašas amatpersonas sastājas blīvā aizsardzībā un autoritatīvi paziņo, ka specdienestos strādā eņģeļi, tur nav un nevar būt korupcijas elementi tāpēc, nevar tā būt pēc noklusējuma, bet pats noklusējums ir slepens. Tagad mums cenšas iestāstīt, ka Latvijas slepenajos dienestos nav neviena! ārvalstu spiega, visas darbības ir vērstas tikai un vienīgi uz LV izaugsmes interesēm. Taču tad, kad ik pa laikam bankrotē kāda banka vai uzņēmums kā Metalurgs, tad drošības iestāžu darbinieki neko nezina, neko nav dzirdējuši par shēmošanām, kas vistiešākā veidā mazina LV konkurētspēju jeb drošību. Vienkāršais jautājums - kāpēc jāuzskata LV slepenie dienesti par normāli strādājošiem, paliek neatbildēts, jo tādu jautājumu nedrīkstot uzdot. Atbilde ir vienkārša - vara ir specdienestiem, nevis tautas vēlētiem deputātiem.
majors Proņins
m
Ak tad Latvijā par nodokļu maksašanu miljonārus cietumā neliek. Bet aplokšņu algu saņēmējus, kas oficiāli sēž uz minimalās, liek?
  • 0
  • 1
zvirbulēns
z
Taisnība, formālā vara skaitās deputātiem, bet specdienestu rokās ir efektīvs stopkrāns - pielaižu nedošana. Tāpēc jau deputātiņi, kuri filmē lielo laukumu, labi saprot, ka labāk pieciest specdienestu džeku biznesiņus, bet saglabāt savu vietiņu pie citām teikšanām. ------------------- O, jā, tieši tā! Un ne tikai pieciest, bet arī pašiem būt tai biznesā iekšā līdz aknām! Situācija ir vienkārši drausmīga, un visam pāri Āboltiņas "gudrībiņas", kuras šī pasmēlusi no ģenerālprokurora pierītes.
  • 2
  • 0
Skaisle
S
Piemēram., Vācijā katru dienu var lasīt par bagātniekiem, kurus liek cietumā par nodokļu nemaksāšanu. Latvijā ? Cietumi pilni ar pudeļu zagļiem un prastiem bandītiem. Visi smalko un bagāto darījumi noslepenoti . Kāpēc tā?
  • 6
  • 0
majors Proņins
m
Man vienmēr patīk klausīties, kā visgudrs kammentators, kurš nupat vēl vareni spriedelēja par mūžīgajiem cilveces jautājumiem kā iespējas likvidēt korupciju, pats sevi nolaiž no saviem augstumiem un sāk saukāties kā vismazākais bērnelis apmaksāto troļļu pārbļāvēju grupiņā. Tikai apmaksātie troļļi citus savā vārdā saukā.
  • 0
  • 1
majors Proņins
m
No paradīzes izmestais spārnotais radījums drīkst nosaukt vienu valsti, kur parlamentā ievēl visus valsts iedzīvotājus un kur nav noslēpumu. Es gribu uz šo ideālo valsti pārcelties, tikko uzzināsu, kur tāda atrodas!
  • 0
  • 1
Kritušais enģelis algotajam trollēn
K
Es tev neesmu devis tiesības te vērt muti vaļā, skaidrs?
  • 2
  • 1
majors Proņins
m
Nav jābūt prokuroram, lai konstatētu, ka korupciju vēl neviens nekur nav izskaudis. To zina katrs pieaugušais un pat katrs labāk informēts pusaudzis. Tikai vienam otram neizaugušam padomju bērnam ir problēma saprast. Kā tā, korupcija? Apdraudējumi? Valstij ir vajadzīga drošība? Apsūdzības ir jāpierāda? Var gadīties, ka jums nav taismnība? Baigā garlaicība! Uzturēt portālu ''pietiek'' un ģenerēt paši zināt kā straumes tādos apmēros, kādus nevienas lielpilsētas kanalizācija nekad nav pieredzējusi, ir daudz interesantāk!
  • 0
  • 3
Skaisle
S
viss ir noslepentos, ko tu gribi lai mēs pierādām ar faktiem. Proņin, nav īsti skaidrs, ko tu vēlies mums iestāstīt -
  • 4
  • 0
Kritušais enģelis zvirbulēnam
K
Taisnība, formālā vara skaitās deputātiem, bet specdienestu rokās ir efektīvs stopkrāns - pielaižu nedošana. Tāpēc jau deputātiņi, kuri filmē lielo laukumu, labi saprot, ka labāk pieciest specdienestu džeku biznesiņus, bet saglabāt savu vietiņu pie citām teikšanām.
  • 2
  • 0
Skaisle
S
Vara ir oligarhiem, un tie diktē un nosaka, cik daudz un ko un kā drīkst uzkost visi pārējie - partiju cilvēki, ierēdņi, tiesu vara, nu un "protams" visi drošības dienesti. Jo kas ir latviešu tauta, sabiedrība, kur tā ir ? Kaut kādi pāris enerģiski komentāru skribelētāji - tas arī viss. Nav mums ne intelektuāļu , ne kaut cik nopietni politiķi. Vējoņa ievēlēšana tikko nodemonstrēja - oligarha vara ir pāri visam. Āboltiņa nosmīnēdama pamāja ar galvu, saviem partijas biedriem ar roku un te mēs esam. Tā kā - patiesībā jau tam visam nav nozīmes - noslepeno, nenoslepeno - ir zaguši un zags. Vai tad visus vecos varas vīrus - tos pašus,.kas ar oligarhiem nesavēlēja amatos ? Kur skaļās deputātes ar savām runām ? Pagaidi - kad tautai tikumu pēc kremļa parauga vajadzēs mācīt tad šīs pamodīsies. Kad pašiem netikumiski rebes jāsabīda - klusē. Ai, nu labi - kāda jēga to visu rakstīt - tik cik tvaiku savām emocijām nolaist. Ne vairāk. Vēl iesūtīs mums te islamīstus, lai mēs nabagi ar tiem kasāmies, kamēr paši dalīs mūsu kopīgo zemi un mantu slepeni un droši un pārliecinoši. Tik ātri un vienkārši mūsu sapnis par brīvu Latviju ir sabrucis. Teikšu tā -man tas ir sabrucis. Kurš nu tam vēl tic, lai nu tic.
  • 3
  • 1
majors Proņins
m
Mēs nedzīvojam Staļina laikos, kad pēc anonīmām klačām un darbaļaužu vēstulēm cilvēki zaudēja amatus, brīvību un pat dzīvību. Katrs IESPĒJAMĀS korupcijas fakts ir jāpierāda ar faktiem, nevis emocijām un ar pretizlūkošanu jānodarbojas pretizlūkiem, nevis Margēvičai, kura nevienu spiegu nevar atmaskot pat teorētiski. ''Brīvās'' preses rakstoņiem jāatceras, ka viņiem nav monopola uz absolūto patiesību un strīdā var būt tā, ka taisnība ir otrai pusei nevis viņiem. Vienkārša atbilde uz jūsu vienkāršo jautājumu = kādas KONKRĒTAS pretenzijas jums ir pret dienestiem? Varat paskaidrot vai esat viens no tukšo saukļu ģenerētājiem?
  • 0
  • 4
zvirbulēns
z
Jā, teju desmitniekā, ar mazu korekciju - vara ir deputāti, bet tie mūsu deputāti nefilmē, neķer laukumu! Tie daži deputāti, kuri filmē laukumu, saprot un zin, kas darās, nevar ietekmēt vispārējo analfabētisma līmeni, kas valda deputātu (varas nesēju) galviņās. Bailīgi, saķēzījusies ar skeletiem, nezinoši un pa lielam nespējīgi domāt, jo nav pat elementāru zināšanu, smadzeņu!
  • 3
  • 0
:)))
:
Sveetaaki par pashu paavestu...
pāvests
p
to jūs par svēto Agnesi un svēto Lato?
  • 0
  • 4
kino klasika
k
Viņi nesaprot ne savu brīvību, ne to, kā mēs varam izmantot viņu brīvību pret viņiem pašiem. Mihails Rostovs. Iebrukums ASV
majors Proņins
m
Drošības iestādes strādā pie jautājumiem, kas saistīti ar VALSTS DROŠĪBU. Tādu informāciju neviens nevienā valstī neraksta uz žoga. Nav sensāciju? Meklējiet citur! Šajā situācijā sevi par svētajām govīm iedomājušies daži rakstoņi, kuri jūtas, ka stāv pāri valstij, pāri likumam, pāri visam. Nāksies jūs apbēdināt, pat demokrātijā jūsu tiesības nav absolūtas.
Skaisle
S
Nepārnervozējies Proņin. Ļoti daudz ko pasaulei pastāstīja tas pats Snowdens. Tas pats Asanžs. Es tikai joprojām nezinu, patiešām nezinu vai tie ir pašu specdienestu "projekti" un patiesība ir vēl sūdīgāka, vai tie tomēr ir patiesības vēstneši. Skaidrs, ka šodienas informācijas laikmetā ir grūti. Katrs manipulē ar to informāciju kā tik māk un var. Un uzticēties vari tikai sev, saviem pašiem pašiem tuvākajiem. Arī tas ir fakts.
  • 4
  • 0
majors Proņins
m
Negribi turpināt kaitināties ar savu attēlu spogulī? Pārējiem lasītājiem var nebūt interesanti.
  • 0
  • 4
Skaisle
S
mani tu nosauc par trollieni ?! Zini, skrien pa gaisu , majors esot - ar visiem uzplečiem laidies !!! Tad es esmu virsadmirāle un ielieku tevi karcerī. Uz 30 diennaktīm, stingrā režīmā. Sēdi un klusē!
  • 3
  • 1
majors Proņins
m
Maziņā, var vai nu diskutēt vai troļļot, abus reizē nevar. Sāki saukāties? Tātad trolliene, tātad diskusijas ar tevi nebūs.
  • 0
  • 3
Skaisle
S
Es domāju gan, Proņin un tu par to nervozē. Bet lieki. Un starp citu, žurnālisti varētu sabiedrību izglītot par to,ko likums nosaka, kas Latvijā ir valsts noslēpums. Un sabiedrība varētu diskutēt par to vai tas viss ir pamatots. Savulaik prezidenta kanceleja noslepenoja visus izdevumus, jo sabiedrībā , kura ir viena no nabadzīgākajām un sociāli netaisnīgākām visām Eiropā , radās protesti, par to, ka desmitiem tūkstoši no valsts budžeta tiek iedalīti prezidenta firzierēšanai , kamēr valstī ir 40 procenti bērnu , kuri dzīvo pusbadā. Tu , enerģiskais Proņiņ - kurs te piesauc valsts mīlestību un bērnību, sasodīts - tu vispār zini cik Latvijā ir augoši bērni, kuri dzīvo pusbadā? Ja es tādā aspektā uz Tevu rakstīto paskatos, tad man gribas teikt , ka tu vispār esi noziedzīgu spēku aizstāvis. Man simts gadus nevajag valsti , kurā bērni dzīvo pusbadā, kamēr kaut kādiem bļodlaizū prezidentiem nodrošina aristokrātu dzīvi. Un neiztaisies, ka te nesaproti par ko ir runa . Jautājums - ko aizstāv DP - kādu valsti ? Kādām metodēm? Vārdu sakot - konkrētību gribas, nevis te nervozu bļaustīšanos. Lūk, ko es teikšu. Senais - bučas :))
  • 4
  • 1
majors Proņins
m
Ir tāds dokuments ANO 1441. rezolūcija. Interesants dokuments. Senajam neieteikšu, bērnībā jālasa Buratino, nevis ANO rezolūcijas. Starp citu, ja jau Senais ir huseinofils, kāpēc amerikāņiem bija jāatbrīvo Kuveita? Sadama Huseina spēku atrašanās Kuveitā taču nevarēja apdraudēt ASV pat teorētiski! Kas tā par nesaprotamu pieeju, vienā konflikta Huseinu aizstāvēt, bet otrā tādā pašā nosodīt?
  • 1
  • 4
majors Proņins
m
Skaidrs, ka Senais ir neizaudzis padomju pionieris un joprojām dzīvo pasaulē, kur nekad nav bijis neviena konflikta, bet apdraudējumi ir jāizdomā, Nē = drīzāk oktobrēns. Pionieriem jau mācīja vēsturi. Arī nē = bērnudārznieks. Okrobrēniem jau lasīja pirmos stāstus par karu.
  • 1
  • 8
Senais>Skaislei
S
Neraizējies par šī daudzniku lietotāja aktivitātēm, Skaidrs, ka Valsts drošības apdraudējums ir specdienestu arguments un, ja to draudu nav, tos izdomā (piem. ASV otra, pēc Kuveitas atbrīvošanas, uzbrukuma iemesls Irākai).
  • 6
  • 2
majors Proņins
m
maziņā, ja tu sāksi tādā agresīvi kašķīgā tonī sarunāties ar priekšnieku, tad jau pēc minūtes būsi uz ielas. Te daži sarunājas ar valsti niķīga bērneļa tonī ''man ir tiesības uz visu, bet nekādu pienākum u un vēl es gribu, lai jūs mani aprūpējat un paciešat visus manus niķus!''
  • 1
  • 7
majors Proņins
m
maziņā, ta kā tu vispār nedomā, tad piespiest tevi sākt domāt vairs nav iespējams. Skolotaji to neizdarīja, tātad par vēlu.
  • 1
  • 6
majors Proņins
m
Trollien, beidz te komandēt un nemaini tēmas, ja vairs nav ko teikt.
  • 1
  • 8
Skaisle
S
Nav taisnība Proņin. Beidz te pūst savu miglu. ASV gūstekņus taču arī mocīja pavisam slepeni un pavisam noteikti ASV pilsoņu interesēs, bet pateicoties tikai un vienīgi pilsoņu drosmei - šī pretlikumīgā cilvēku spīdzināšana tika ierobežota un ir cilvēki,kas cīnās par to ,lai tā tiktu pārtraukta. Veids kādā valsts vara runā ar sabiedrību par sabiedrības interesēm ir veids kā priekšnmieks runā ar padoto. Kaut gan ideju līmenī demokrātija ir kaut kas cits - vara atskaitās vēlētājiem par savu darbu. Man starp citu, nevajag lai Tu domātu tāpat kā es. Man pietiktu, ja Tu inētu pārliecinošus argumentus, kas spētu piespiest mani domāt citādi. Bet to tu nespēj. Lūk.
  • 8
  • 3
:)
:
Lielajiem atklātības aizstāvjiem varbūt vajadzētu padomāt ka tie drošībnieki tur darbojas arī drošībai,ne tikai sava biznesa interesēs.Arī tā tas varētu būt.
zvirbulēns
z
Ja viņi zin, tad vieta šiem cietumā pēc ļoti smagiem KL pantiem!
  • 0
  • 0
:)
:
Tikai ne rakstā minētie....
  • 2
  • 0
zvirbulēns
z
Kā viņi tur darbojas nezin neviens, ne SAB Maizītis, ne DP Mežvieta, ne Saeimas drošības komitejas vadītāja Āboltiņa, ne valsts prezidenta paspārnē esošā NDP, par generālprokuroru Kalnmeijeru, kuram jākontrolē, nerunājot. Visi minētie grābstās ap un gar, faktiski, bez jēgas un nojēgas, kas tur darās, ko šie kūrē, ko kontrolē, cik dziļos biznesos paši iekšā, kas tur krievfašistu spiegs, kas tirgo biznesus utt..
  • 6
  • 1
renegāts
r
Likumābūšot punkts, kas visus, kas kritizē Vienotību vai atgādina faktu, ka "Aboltiņa iemuhļījās parlamentā pa sētas durvīm, drīkstēs atzīt par valsts ienaidniekiem, pavest aiz pakša un nošaut.
ja beidzās argumenti, kašķēšanās ne
j
Likums paredz tādu iespēju, ka viens deputāts noliek mandātu un viņa vietu ieņem nākamais? Varēji būt vienkārši strīdu zaudējis, tagad esi strīdu zaudējis spītniecinš. Tā labāk?
  • 0
  • 3
avaiavai
a
Latvija kā valsts arī ir tikusi nozagta "izmantojot likumā paredzētu procedūru". Parex tika glābts "izmantojot likumā paredzētu procedūru". Zelta tilts tika uzcelts izmantojot likumā paredzētu procedūru. Zolitūdes maksima tika būvēta izmantojot likumā paredzētu procedūru.
  • 7
  • 0
ja nav ko teikt, vēlams nebļaut
j
Āboltiņa iekļuva parlamentā, izmantojot likumā paredzētu procedūru. Valsts ienaidniekus, jau jau pats sevi nosaucāt tādā vārdā, Latvijā nešauj, tikai palūdz netroļļot un netēlot muļķīšus, ja nav ko teikt par tēmu.
  • 0
  • 4
zxzxs
z
Ir ieteicams padomāt un nākošās vēlēšanās NEBALSOT.Latvija kā valsts paliks, valdība tiks iemīta pašas vircā vārītos dublu klimpās.,
linda
l
Jā,pie visa vainīgi žurnālisti,pat netiek apspriests drošības darbinieku atbilstība amatam un viņu ciešā draudzība ar krieviem. Smiekls par šo visu teātri nāk.
Juridiskais
J
Neskatoties uz Satversmes preambulu, kas teritoriju ar nosaukumu Latvija atņem krieviem u.c.dzivosanai un attīstībai, apzinas brīvību nevar atņemt. Šajā cīņā ir gaidāmi pirmie mocekļi un mocekles.
zahars
z
DP ir tā, kas cīnās ar Krievijas ietekmi mūsu valstī - visi pārējie gatavojas , domā , spriedelē. Man liekas būtisks jautājums, kas prasa atbildi: Kādēļ šāda ālēšanās notiek tieši tagad, kas no tā visvairāk iegūst, ko mēģina ietekmēt!? Kaut kā nav pārliecības, ka šo atmaskotāju mērķis būtu stiprināt LV spējas cīnīties ar austrumu kaimiņa ietekmi .... Drīzāk radīt papildus "karstos jautājumus" un ietekmēt DP darbiniekus..... Nez kādēļ man tā liekas.
Senais
S
Proņin(tagad), atkal pieņēmumi - Kad un kur es teicu, ka Valstij nedrīkst būt noslēpumu?
  • 4
  • 0
majors Proņins
m
Senais, jūsu tukšā muldēšana par to, ka valstij nedrīkstot būt noslēpumu un nedot pielaidi esot represijas, raksturo jūs kā lietpratēju. Melu un demagoģijas lietpratēji. Mans vectēvs Staļina laikā dabūja taigā padzīvot par to ka aizsargs, bet līdz šim nezināju, ka gan es pats, gan mana ģimene, radi un vispār visi, ko es pazīstu, ir represētie. Pēc jūsu terminoloģijas, protams. Nav pieejas noslēpumiem, tātad represētais.
  • 1
  • 7
Senais>Skaislei
S
Meitēn, viņi visi ir profesionāļi jo saņem algas, turklāt samērā dāsnas. Cita lieta - cik viņu kompānijā ir lietpratēju? Tukšā muldēšana un daža laba represēšana nepielaižot pie izdomātiem noslēpumiem, nepārliecina par lietderību.
  • 8
  • 1
majors Proņins
m
Maziņā, ja neesi nākusi diskutēt par tēmu, bet patroļļot un pakaitināties, tā arī stādies priekšā, lai visiem būtu skaidrs, ka nepiedalies diskusijā, bet atnāci izstrīdēties par neko. Un vēl. maziņā, Vienīgā maziņā te esi tu.
  • 1
  • 7
Skaisle
S
nekā nebūs Proņin !!! Pēc tavas loģikas iznāk, ka man joprojām jāmīl vai gluži otrādi, jānīst PSRS, bet pret Latvijas valsti man nevar būt ne nosacījumu, ne beznosacījumu mīlestība. Nē , maziņais, ar šitiem argumentiem vari uzstāties pensionāru ballītē, nevis pēc patiesības un taisnības izslāpušu komentētāju auditorijā. Skaidrs? Ir vēl jautājumi?
  • 8
  • 2
majors Proņins
m
Redziet, nevienam nav vajadzības mainīt jūsu viedokli. Tieši tāpat kā jūs nevarēsiet mainīt manējo.
  • 3
  • 4
majors Proņins
m
jūsu gadījumā nelīdzēs nekāda atklātība un mācīt jūs mīlēt valsti ir par vēlu. Jāmācās bērnībā un pusaudža gados. Kas nav paspējis, tas ir nokavējis. Parādiet man vienu drošības dienestu, kuram visa informācija būtu izlīmēta ārpusē uz žoga un kurš katru dienu bombardē dzelteno presi ar piedāvājumiem izpaust informāciju!
  • 2
  • 5
Skaisle
S
ir jābūt atklātai un skaidrai diskusijai ar argumentiem , nevis Āboltiņai jāatiežz savs smaids un no sabiedrības jānoslepeno informācija. Mums pārmet, ka nemīlam valsti, bet ko mums mīlēt - kā mums mīlēt to, ko nezinam, par ko mums arvien vairāk un vairāk nogriež līdrunāšanas un līdzdarbošanās tiesības. Es esmu par profesionālu DP, par profesionālu žurnālsitiku, par politiķiem, kuri spēj būt godīgi un atklāti. Vai Āboltināi ir sabiedrības uzticība? Es drīzāk uzticos savam virtuves nazītim nekā tādai politiķei kā Āboltiņa. Manā sapratnē, vienīgais kāpēc viņa gribēja tikt saiemā bija ievākt augļus visām rebēm , kas iestrādātas. ka viņa kaut jel ko būtu izdarījusi valsts sakārtošanā - nevaru nosaukt nevienu pašu faktu. Ja kāds ir inofrmētāks, zinošāks, spēj mainīt manu viedokli - uzrakstiet - es izlasīšu. Noteikti.
  • 15
  • 2
zvirbulēnam zahars
z
Šitais raksts noteikti būs tas, kas turpmākajās 25 minūtēs piekraus ar spiegiem vezumu, kur viņus vest reģistrēt!?
  • 0
  • 1
zvirbulēnam zahars
z
Šitais raksts noteikti būs tas, kas turpmākajās 25 minūtēs piekraus ar spiegiem vezumu, kur viņus vest reģistrēt!?
  • 0
  • 1
zvirbulēnam zahars
z
Šitais raksts noteikti būs tas, kas turpmākajās 25 minūtēs piekraus ar spiegiem vezumu, kur viņus vest reģistrēt!?
  • 0
  • 1
zvirbulēnam zahars
z
Šitais raksts noteikti būs tas, kas turpmākajās 25 minūtēs piekraus ar spiegiem vezumu, kur viņus vest reģistrēt!?
  • 3
  • 4
zvirbulēns
z
Tu saki? Kaut kā grūti tam visam noticēt...25 gados neviena noķerta, notiesāta kremļa spiega!
  • 11
  • 5

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas