Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Dūklava meita tiek pie darba ZM padotības iestādē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
?
?
piekrītu citāts bija labais, es trīs reizes lasīju
!
!
"Tā viņas privilēģija bija angļu valoda, jo mums ļoti svarīga ir šim cilvēkam angļu valoda, jo tās šim cilvēkam nav tik daudz sabiedriskās attiecības kā tādas, bet tā mums ir komunikācija ar citām Eiropas savienības aģentūrām," saka LAD direktore." Šito veceni par putrošanos, muldēšanu un vietas izsēdēšanu ir jānosēdina uz 100 Ls algu. Ārprāts!
Tā viš` i`
T
Docenta alga ir aptuveni 550 uz papīra.
atkal afers
a
atkal ministru afers. bet ko citu var gaidīt, jo latviešu ministri nezin kas ir Etika.
Latvānijas Bezcerīte
L
Pretīgi paliek no komentāriem , kuri aizstāv vai neredz neko - tādu notikušajā. Laikam jau paši ir no šīs postsovjetstroja sistēmas produktiem
korekcija
k
Man bija ļoti līdzīga pieredze plus ar dažām jau galīgi komiskām niansēm. Šī sistēma ir caurcaurēm sapuvusi
Ruta
R
ko tad lielais konsolidētājs ryngainis par to saka, vai tad atkal pensionāriem jānoņem, lai varētu to nabagu duklavu ģimeni uzturēt. saprotu, ka valsts pārvalde atkal uzblīdusi par vienu darbinieku ar 580ls algu mēn.
nu nu
n
Nezinu konkrētās situācijas apstākļus, tādēļ neizteikšos... Tomēr skaidru zinu, ka, neskatoties uz lielo bezdarbu, normālus darbiniekus, tai skaitā valsts pārvaldē, atrast grūti. Bet par komentētājiem - bļāvējiem... Zinu vienu tādu bezdarbnieci, kas arī staigā apkārt un žēlojas, ka visur pieņem tikai radus un draugus, bet viņu ar izglītību un pieredzi nepieņem. Brīžiem viņu žēl paliek. Bet tā kā man ir bijis gods ar šo personu kopā strādāt, tad nenovēlu tādu darbinieku nevienam darba devējam un nemaz necenšos šo personu ieteikt saviem paziņām, kas meklē šādas specializācijas darbiniekus. Tā kā ilgstošajiem bezdarbniekiem ieteiktu padomāt, VAI VAINA NAV PAŠOS....
Econ
E
Tūlīt būs interesanti - Vācija gatavojas organizēt lielu enerģētikas samitu ar galveno domu diskutēt par atomenerģētikas jautājumiem, uzaicinot enerģētikas minstrus, AES ražotājus utt. Latviju tur pārstāvāt tad dosies godājamais ledusskapju pārdevējs (nekas neliecina, ka fizika skola vinam bija starp milakajiem prieksmetiem) kopa ar saviem darzniekiem - padomniekiem. To uzskatīt par pārpratumu, kaitnieciskumu vai bezatbidību? Protams, ledusskapjiem arī noteikti ir dažas līdzības ar AES, tāpat kā to tirdzniecībai ar valsts ekonomikas politiku, bet vai kaut kur nav robeža un nav bail par sekām?
alberts
a
Dūklavs ka jau alus brūža saimnieks.No lauksaimniecibas NEKO nesaprot,izņemot viņa vecākus ,kuri 80 gados itka "darbojoties" sava saimniecībā.Ticu,ja ar CITU rokam.Paņrm rokā mēslu dakšū 80 gados!Nu par meitinu ,tas tā,galugalā katrs pie šprices ticis centīsies savējos bīdīt,jo kuršs tad teica,ka pensionārus ir jāuztur bērniem,te lūk dabisks process lai ta notiktu.Mēslu dakšas diez vai viņš vispar mak roka noturet.
Skaistule
S
Dūklavam pietrūka saprāta un izturības. Tā nu tas ir. Ministram bija jāsaprot, ka tas nelabi odīs. Bet, pieradis iet neko nevērojot. Cieņa, gods - tā viņiem visiem tukša skaņa.
Skabarga
S
Es, piemēram, meklēju un meklēšu skabargas citu pēcpusē! Tev zināšanas arī nav labākas nekā šoferdēliem un meitām, ja nesaskati atšķirības uzvārdos Naglis un Nagla. Paskaidroju - vīr. dz. - Naglis, siev. dz. - Nagle, bet Nagla ir un paliek Nagla abās dzimtēs! Tieši tāpēc nebrīnos, ka aizstāvi neprofesionāļu iebīdīšanu tādos amatos, kur algu maksā valsts kase. Ir pietiekami daudz izglītotu un pieredzējušu sabiedrisko attiecību speciālistu, kuri konkursa kārtībā būtu varējuši ieņemt šo amatu.
Sīmanis
S
Tas ir ļoti dīvaini, ka de facto nodarbojas ar tādiem sīkumiem, ikurāt pārvēršoties par dzeltenu - kas kur strādā, kas ar ko guļ, kas pie kā gājis, kas kur dzēris. Pretīgi. Turklāt tās intervētāju intonācijas kā Gregusa laika Rīgas prefektūrā. Sabiedrība jau varētu jautāt arī un interesēties - vai Ilze Nagla nav privatizācijas korifeja Jāņa Nagļa māsa vai cita kāda radiniece. Vai Ilzes Naglas tēvs kādreiz nestrādāja LKP Centrālajā komitejā? Nu par viskaut ko var interesēties. Bet vai tas publiski un policejiski jāiztirzā? Saprotu, ja Dūklavs savu meitu būtu pieņēmis valsts sekretāres amatā, tad varētu krietni šūmēties. Bet vai par to amatiņu tas ir to vērts? Skatiet labāk tās skabargas savā dzīvē!
vēlētāji
v
Likās normāls vecis bet KĀRS PĒC NAUDAS , meita, meita ..../..VIŅAJ NAV KAUNA . Atradusies angļu valodas zinīte, skolnieki labāk zin! BOJKOTS PRET tētameitiņu un punkts, neviens nerunā un laj vācas.
Juros
J
VIENOTĪBA AR MELIEM IEKĻUVA SAEIMĀ, KOPĀ AR ZSS ! UN, kas notika? Pārtrauca normālu attīstību, ko bija uzsācis tautas vairākums Aeināra Šlesera vadībā ! Nost ar meļiem valdībā un parlamentā !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas