Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Dūklavs piedāvā darba vietas rast mežu tīrīšanā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
to t
t
un netiku arī ,kaugan varejukaut visu brigādi noformet pēc visiem likumiem.Vienkārši tas viss pienākas" savējiem",kuri laikam jau sen par visu ir samaksājuši ,sava veida privātīpašums.Un savu sakopšanu ,malku utt tu tur nevienam neesi vajadzīgs.Kā saka, nelien labi smērētā sistēmā.
t
t
šobrīd tu tā tālāk par soli netiksi
to t
t
ar puksi arī tiesības vajag?Zarus lasīt arī specabģērbu vajag?Tev kādus 10 uz sitiena salasītu ar visām tiesībām,arī ķiveres kautkur atrastu,tikai ja koks ies virsū tava ķivere ar visu galvu aizlidos laba attāluma.Bet mezā tāpat tevi neviens nelaidīs ,esmu saskāries ar tādam problēmām,tāpēc zinu ko runāju. Agrāk mežā vīri 1000 gadu brauca bez visa šītā birokrātiska murga.
t
t
ministr, vai jūs ar galvu domājat vai tikai šaujat ārā visu, ko var, lai kārā prese noķer un mazā glupā tautiņa uzķeras??? lai strādātu mežā, ir vajadzīgas zināšanas, plikām rokām tur nevienu nedrīkst laist lai strādātu ar zāģi, jābūt tiesībām , specabģērbam utml kam rogovkā tādas lietas ir?? savāks 1000 un 200 nositīsies zem krītošiem kokiem labāk dibināt LV kosmosa programmu un pensionārus sūtīt kosmosā... būs vieglāk vaļā tikt
............
.
Nu neinteresē LVM tās "kapeikas",mežsargi ir tik tālu samazināti, ka viņiem vienkārši nav laika.Pats Duklāvs vēlēšanu diskusijās uz šo jautājumu atbildēja, ka daudziem vienkārši nav tiesības strādāt ar zāģi un tapēc nedot cilvēkiem zāģēt malku. Kaut gan tiesības var dabūt tīri formāli, samaksā 45Ls un vienu dienu paklausies lekciju.Pat dabā neparāda kā koku gāž,
jau
j
gadiem tie meži ir pilni ar kritušiem kokiem,tikai neviens tos tev nedos ,labāk lai sapūst nevis ļaus tos izstrādat kautvai malkai.Izdomās 100 iemeslu kāpec to nedrīkst darīt.
ha-ha
h
Vispirms vajag savu Centrālo ministrijas aparātu un savas padotības aģentūras! Cik daudz tur ir liekēžu un nevajadzīgu, dublējošu funkciju un struktūrvienību vadītāju!
arāju tauta
a
vot mums labais zemkopiibas ministrs , apstaadiit ar mežiem visas lauksaimnieciibaa izmantojamaas zemes , kuras neizmanto , nebuus kuulas ugunsgreeki, buus darbs un maize , visi latvieši- zemnieki mežacirteeji...
Priede
P
Vai tad kinna Duklavam maksa par vergu sameklesanu? Skiet, ka aprobezotajam Kinnam ir janodarbojas ar mezu sakopsanu, jo Roze paspeja so kretinu iestumt mezu izsaimniekotaja amata.
phe
p
vēl lietderīgāk būtu stādīt mežu! nākošās paaudzes teisk mums paldies! latvijā ir ļoti daudz nelietderīgi izmantotu platību!
...
.
Tas bus apmeram ta - LVM pienems cilvekus uz minimalo algu, kam tas bus jadara, pec tam pardos ka malku, bet nopelnito naudu sadalis tiem, kam vajag sponsorejumus - visadam miljonaru atrakcijam utt. Bet- ka izskatas - potencialie daritaji jau aizbraukusi.
He he...
H
Fui, Dūklav.... he he.... Kāpēc pa mežu ķēpāties, ja tāpat naudiņa kā pa reni nāk , ja esi Vienotības jenotu silē.... hi hi... Pieleca? _______________________ Rīgas domes deputāta Edgara Jaunupa (JL) ienākumi pērn bijuši 57 384 lati, bet parādsaistības - ap 83 000 latu, liecina viņa Valsts ieņēmumu dienestā iesniegtā amatpersonas deklarācija par 2010.gadu. Lielākos ienākumus Jaunups guvis no saimnieciskās darbības un komercdarbības - 26 795 latus. Rīgas domes Finanšu departaments atalgojumā izmaksājis 5131 latu, bet Saeima - 2159 latus. Pērn Jaunups saņēmis 23 296 latus no basketbola kluba "VEF Rīga" kā darba algas parādu par 2008.gadu no februāra līdz septembrim. Jaunups deklarācijā paskaidrojis, ka alga aprēķināta un nomaksātas valsts sociālās apdrošināšanas iemaksas, taču "VEF Rīga" finanšu trūkuma dēļ algu nav izmaksājusi 2008.gadā. Jaunups Rīgas domē darbojas Pilsētas attīstības komitejā un Finanšu un administrācijas lietu komitejā, vienlaikus deputāts ir nodibinājuma "Eiropas Čempionāts basketbolā sievietēm 2009" valdes loceklis, kā arī SIA "Principium" un SIA "Most Valuable Player" valdes loceklis. Jaunupam pieder 21 AS "Ventspils nafta" akcija, 700 SIA "Principium" akcijas un 700 SIA "Most Valuable Player" akcijas, kā arī zemesgabals, uz kura atrodas ēkas, un vēl viens zemesgabals Inčukalnā. Deklarācijā nav norādīti ne skaidrās un bezskaidrās naudas uzkrājumi, kas pārsniedz 20 Ministru kabineta noteiktās minimālās mēnešalgas, ne arī aizdevumi vai darījumi, kas pārsniegtu šo summu. Deputātam ir parādsaistības 151 255 Šveices franku jeb aptuveni 83 000 latu apmērā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas