Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Dūles partija balstās Krimā veidotas reliģiskas kustības idejās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
captain obvious
c
zuarguss ftw
milics
m
Sektanti jau sāk veidot partijas!
ilze
i
kā kāds jau teica "Šlesera drugāns Ļeģājevs nobālēs"
Savādi gan II
S
Raidījums par Dūles pārgājienu caur politpārvaldi.
psihiatrs
p
nāciet uz Tvaika ielu, mēs palīdzēsim!
vecmāmiņa
v
Nevaru saprast, kāpēc par šiem plānā galdiņa urbējiem būtu tik daudz jāraksta? Kāpēc mediji ir tik nekrietni un tiražē garīgi slimu cilvēku murgus? Tā vietā, lai izklaidētos par šiem vientiešiem, labāk būtu noorganizējuši viņiem tik ļoti nepieciešamo psihiatra palīdzību. Varbūt vēl kādu no jauniešiem var glābt.
Klementīne
K
Manas domas par šo balagānu ir gaužām vienkāršas: Dulle ir šī paviršības, sekluma un diletantisma laikmeta kvintesence, jeb piektās pakāpes esence. Bez izglītības, bez idejām, bez jebkādas mazākās nojēgas par pasauli kopumā vai par kādu tās daļu atsevišķi ņemtu, šis pāraugušais pamatskolnieks ir sekli apgrābstījis populistiskas idejas. Plānā prātiņa dēļ nonācis par tām dziļā sajūsmā, no tā viņām apreibusi galva, jo sajuties teju vai Mesija (bet varbūt patiesi?) un tālāk aizrautīgi inducē šos murgus apkārtējos. Viņam ir izdevies novākt tādis pašus bērnišķīgus (infantilus) un aizrautīgus pieaugušos, kuru sajēgas vai izglītības līmenis ir pietiekami zems, lai viņi uz lētajiem spīguļiem uzkertos kā uz īsta zelta. Tā pa īstam man ir žēl Dulles. Jo tie sekotāji, kas dvēseles dziļumos ir aizķēries kaut cik saprāta palieku, agrāk vai vēlāk sapratīs, ka Dulle ir šarlatāns, un atgriezīsies dzīvē. Un lielāko tiesu katram no viņiem ir, kur atgriezties. Bet pats Viesturs (cik cēls un spēcīgs bija viņa vārds!) ir daudz štruntīgākā situācijā: viņam NAV kur atgriezties. Ārpus šīs māžošanās viņš ir apaļš nulle: ne izglītības, ne vērā ņemamu iemaņu darīt sabiedriski derīgu darbu, ne iestrādes kādā biznesā, pat ne elementārākā sapratne par realitāti. Vēja zieds, un tikai. Lūk, viņa patiesi ir žēl.
Klementīne
K
Interesanti gan :) Re, ko par to raksta DELFI (Psihiatrs) — ===== Ja uzvārdu maiņai un citām ākstībām apakšā ir reliģiozs fanātisms, tad daudzi jautājumi kļūst par atbildēm. Jo tur, kur aizveras apziņa un saprāts, tur pat visstulbākās lietas izskatās tīri pieņemami (no pašu jefiņu puses). KAS BŪTISKI — vai Larvijas likumdošana pieļauj partiju dibināšanu pēc reliģiozā fanātisma parauga un iedvesmas. Vai mūsu likumdošana pieļauj ārzemēs iedvesmotu, kontrolētu un finansētu partiju līdzdalību politiskajā arēnā. Tikai PĀRIS VIENKĀRŠI JAUTĀJUMI, kas jāatbild tiesību un likumu ekspertiem :) Pie pašiem ākstiem man vairāk jautājumu nav.
future
f
krievi iedeva naudu,lqi dūle veido partiju, !ņemot vērā gustavo popularitāti,varētu sašķelt latviešus un padot gaišo ceļu krieviem!nav dzirdets,ka dūle kko strādā,bet zupasvirtuves rindā nav manīts,tātad,kādam ēdno rokas!
Cilvēks
C
Dūle ar savu bandu atkal darbojas kā tautas šķēlājs un kangars. Prom viņus!
Dules smadzenes
D
aizgājušas sviestā.
Ankhs
A
Kasperskis jāupdeito.
ARHITEKTS
A
Atkal darbiņš Latvijas valsts drošības iestādēm! Ja tā apsver, joki, patiesi, mazi! Jautājums: "No kā pārtiekat ikdienā, "svētie", "laimes nesēji" tūdaliņi un lētticīgo muļķotāji?" Kāds ir Jūsu pamatdarbs? Vervelēšana?
dūms
d
Man gan liekas ka Dūles partijas idejas balstās uz marihuānas dūmu mākoņa. Bieži partijnieks Dūle ir Indijā kūpinājis marihuānu un štukojis par politiku...
Bezdievis
B
Man jau sen likās, ka visi tie, kas sludina mieru, saticību, draudzību ir nolādēti sektanti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas