Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Egle nākamnedēļ izlems par iesaistīšanos Zatlera partijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
NUNU
N
Nu tik būs..nu tik Egle reanimēs Latviju...teātris ..( iesaku paklausītiesI.Kalniņa runu TV 1)...fufelis un kārtējā cilvēku apdir šana....
Oskars
O
Jo ELĪNAI uz PĒDĀM min KNAB .....
To tu, pajolin
T
Ja gadijuma Jus, komentaru autor "tu,pajolin" tur (KNABa) stradajiet un vel neesat sakusi mit pedas, tad ta ka pedejais mirklis to darit. Bus nesmuki, ja pirmas to izdaris Eiropas institucijas.
  • 0
  • 0
tu, pajoliņ
t
tur strādā???
  • 0
  • 0
Arturs-pensionārs
A
Cien.,Egle , kā vecāks cilvēks ,bet tomēr mācīts tautsaimnieks ,es ļoti lūdzu Jūs pārdomāt pirms saistīties ar šo diletantu ekonomikā un arī politikā,jo šie četi gadi šim vīram ir sakāpuši galvā,absolūti bez jebkāda seguma .Īslaicīgais ,tā saucamais tautas atbalsts,ir sīkmaņu druskas un diemžēl ,tikai.
stingrā roka
s
Lilitai atvaļinājums, atgriszīsies un šitās švilpastes noliks sētmalē.
sejas
s
Visas šitās egles, blūmas , vīksnas ir pilnīgs čau- angļu pavārgrāmatu zubrītājas un praktiskā darbībā citu nopelnītas naudas ķencētājas.
tradicija
t
Atkal pēdējā brīdī ko grābj un lemj paši bez programmas, vāks tādus pašus pudeles brāļus un māsas gar putnu fermu un alus sētu žogiem.
koma
k
Jau kāds ir palaidis "pīli"ka būs sarakstos 100 jauni cilvēki!!! Jums laiks saprast ka sarakstā var būt tikai profesionāļi savās jomās un diskriminācija pēc vecuma,izskata,uzvalka piegriezuma...u.t.t. nebūs jo citādi šī partija lemta strupceļam
Smaka
S
Dažām interesentām vara un nauda nesmako.
KLAUNĀDE
K
VĒL VIENA TAUTAS GLĀBĒJA PARĀDĪJUSIES UZ HORIZONTA. VILINOŠI SMAKO PĒC VAKANTĀM VIETĀM PIE SILES :((((((((((
Lapa
L
Tā ir Zatlera kļūda. Egle ir uzstājusies pret valsts valodu.
Vita
V
Eglei tā būtu pašnāvība! Viņa visu laiku ir grozījusies varas gaiteņos, ar visiem centusies sadzīvot, kā rezultātā sarunājusi ne vienu vien muļķību. Kad visu to izvilks gaismā...oi,oi,oi!
Dundukovs
D
Diez vai Lilitai patiks šī Valža partijas iespejamā biedrene!
Pingvīne
P
Vai dieniņ. Tauta turies, turies, tagad notiek politikā liels teātris. Mana balss Vienotībai. Paldies par darbu krīzes periodā. Mūs neuzmeta kā Zatlers Vienotību un Latviju kopumā.
HI
H
Ja jau Zatlers uzrunājis Egli, par to vien par Zatleru nebalsošu!
To es ari
T
Ja si ir sapratne par jaunu partiju - pietuvinot ne ipasi gudrus politkorupcijas dalibniekus vel vairak varai, tad jau tiesam atbildigai balsosanai paliek tikai 2 alternativas - Vienotiba ar daudziem svitrojumiem (ceru, ka pasi gan sapratis un iekseji sakartosies, lai tur sarakstos nebutu tie, kas tur vienkarsi nedrikstetu but) vai Saskanas centrs. tatad beigu beigas - turpat esam - cerams, ka Vienotiba bus tik atbildiga un pec iespejas atri uzsaks attirisanas procesu, nevis piespamos pilnas avizes ar atsevisku parstavju greksudzem, jo ta ka vajadzetu jau sen Vienotibai paradit alternativo piedavajumu bez ministriem, kas ir nekompetenti un bez tam nemas neuzskata, ka ta butu liela problema, ka tadi ir, un bez visadiem paspasludinatajiem polittehnologiem un ielikteniem. Pasreiz neka nenotiek, tatad secinajums - SC iegus vairak balsu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas