Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Ekonomisti: Vilks ir piemērotākais kandidāts finanšu ministra amatam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
...
.
Saliidzinot ar Kudrinu - negudrs banku komenteetaajs (kuru Krievijaa bankaa nenjemtu darbaa, varbuut vieniigi par lietvedi), ne cieniigs finanshu ministrs. Taa jau ir - OLAFam neinteresee - ministrs vai neministrs, jo iipashi koruptiivas valsteles gadiijumaa.
Nepiekrītu
N
Un tikai pavisam stulbs var sūtīt cilvēkus ar lāpstu ziemā kartupeļus stādīt, šis kungs ir atbildīgs par diezgan lielu emigrācijas skaitli. Cerība, ka Vienotība pēc 3 gadiem saņems knapi 5% tāpat kā viņu mīļotā ZZS.
Vaaeds
V
Vienotiiba pashi ir ieraaveeji, pavisam driiz tas naaks gaismaa. Vilks Kamparam paliidzeeja rebes taisiit, arii Lembergam, leema par naudas paarskaitiishanu vai nepaarskaitiishanu, arii par konkreetaam programmaam. Tas arii vieniigais iemesls, kaadeelj taadu melnaa PR kampanju pret Zatleru un ZRP veido. V tas pats celjsh ejams, kas ZZS un TP - uz veestures meeslaini.
  • 1
  • 0
redz!-nepiekrītu
r
Ierāvēju skaits rūk, tāpēc Vienotība dzīvos, jo cilvēki kļūst gudrāki, nepaļaujas demagogiem!
  • 1
  • 2
Nepiekrītu
N
Nav un nekad nav bijis, jo nav ne izglītības, ne sapratnes. Īstu ekspertu starpā tiek vērtēts kā viens no vājākajiem, jo tikai pavisam stulbs var pacelt darbaspēka nodokļus tik milzīgā krīzē. Osis nekad nav bijis ekonomikas eksperts. Finanšu ministram vajadzēja būt Vj.Dombrovskim, nevis šim ģeogrāfam ar zviedru bankas kladzinātāja darba pieredzi, kas, ja te vēl kāds nav sapratis, to vien darīja, kā izrakstīja čekus Lembergam no Valsts kases.
tantuks
t
1.Kas bija un ir krizes celoni? Naudas,bankas valutas kursi utt,kas tur ko daris? 2.No kurienes SVF dabu naudu,kas ir lielaka par valsts budzetu? Es zinu ,bet vai ministru kungi zin? 3.Vajadziga komisija valsts attistibas un izaugsmes izatradasanai,jo tagad visi dala gatavo naudu un neviens nerada to no jauna. 4.Samazinat nodoklus jazin ka,bet kungi nesaprot no ekonomikas neko,jo jazin ,ka tagad 9% vieta ir jau 11% un ka samazinot nodoklus ,palielinasies nauda pensijam,jo pensijas ari ir apliktas ar 25% IIN.utt.
zuze
z
Tiem, kuriem ir galva uz pleciem, saprot, ka pašreiz Dombrovskim un Vilkam jāturpina iesāktais darbs, ja gribam izdzīvot!Nevienam nav un nebūs viegli, bet ne jau Vilks vai Dombrovskis pie tā vainīgs., kā te viens otrs murgo. Kas tad izzaga, izsaimniekoja valsti?
Vārds
V
Neko tu nejēdz. Nauda valstij ir - lūk bankām peļņa 71 miljons! Vajag tik aplikt šo peļņu ar nodokļiem. Valsts izdevumi nav samazinājušies, kopš tiek konsolidēts budžets, tie palielinās. A kāpēc tad nabagus konsolidē?
  • 1
  • 1
so
s
Visu cieņu Vilkam!
nevienu konkurentu neredzam
n
ko dara ekonomikas augstskola, kam dod diplomus oranžā čangaliete karnīte?
XYZ
X
Ja rudā lapsa atkal uz paaugstinājuma visiem priekšā, tad vilkam arī jāpaliek savā vietā. Un arī apcirpšanas galvenajam speciālistam. Tik daudz jaunu izmaiņu, ka viena dumja vēlētāja galviņa to nemaz nespēj aptvert...
pīlādzis
p
Tikmēr valsts izdevumi, kopš Vilks (jenots) ir amatā, nevis samazinās, bet palielinās!!! Katru dienu tiek nepamatoti notrallināts vismaz 1 miljons latu. Kur palikusi tā nauda, kuru ierāva no mums, kuru ietaupīja uz skolotāju un policistu algām????
Ezis
E
Lasi avīzes ,reku nupat satiksmes ministrijā 15 cilvēkiem algas virs 1000 ,kopā strādā vismaz 100 cilvēku ,gadā 6-7 miljoni algās,ja ļoti pieticīgi,Ceļu pārvalde utt un joprojām. Pensijas viena lata izmaksāšana izmaksāja 1996 kad vēl tas nebija valsts monopols ,vienu latu.Tagad nezinu informācijas trūkst,bet domāju ka viens lats ,lai izmaksātu vienu latu nu jau ir par maz. Mūsu valsts ,kurā mēs ar Tevi neietilpstam ,uzblīst un prasa vairāk naudas.
  • 0
  • 0
pīlādzis
p
Ar Vilku nodokļu sistēmas izmaiņas mums nespīd - Latvijas lielākais kauns ir maksimālā likme25% ienākuma nodoklis minimālajai algai! Kauns Vilkam, kauns Dombrovskim, kauns Latvijas Republikai!
Vārds to ak -vai!
V
Jūs viņa padomnieks, laikam tik pat negudrs. VIlkam jānodrošina normāla nodokļu politika, nevis savs Padomju laikā iegūtais naids pret nabagiem jākultivē, jo tirgus ekonomikas vispārējā liberālisma izpausmē ir pavisam normāli, ja milzīgas krīzes apstākļos cilvēki paliek bez darba, ar pašreizējo nodokļu sistēmu ļoti daudzi arī vairs nekad neatradīs darbu Latvijā, tādēļ emigrē. Un emigrē jau drausmīgs skaits cilvēku.
  • 1
  • 1
pīlādzis
p
ak -vai!pirms 5 stundām, 2011.10.21 18:08+1-3 Tu domā, ka Vilkam jāštancē nauda un jādala bļāvējiem ----------------------------------- Es domāju, ka ņemt no minimālās algas 25% ienākuma nodokli ir stulbi no ekonomikas viedokļa un zemiski no morāles viedokļa.
  • 0
  • 1
ak -vai!
a
Tu domā, ka Vilkam jāštancē nauda un jādala bļāvējiem
  • 5
  • 3
Cielava
C
Un tad uzņēmējiem piemerotākais variants ir klapēties ciet.
Lecam pa vecam
L
Vilks atgādināja,ka budžets jāturpina konsolidēt arī 2012.gadā,arī uz sociālā budžeta rēķina." Skat."Vilks: nevaram atļauties indeksēt pensijas",DELFI.lv,06.jūlijs 2011 17.48
Mona
M
Lai turpinātu konsolidēt sociālo budžetu,Dombrovskim vislabākais finanšu ministrs ir Vilks,bet labākā labklājības ministre-Viņķele!
muļķu zemes pavalstnieks /Vilis
m
Protams,devalvēt latu un emitēt trūkstošos latus,lai parāds nav jāpārvērš ārējā parādā un jāatstāj nākošajām paaudzēm.
  • 1
  • 2
Vilis
V
Nu un ko tad Tu iesaki darīt? Drukāt naudu?Padomā ar galvu!
  • 4
  • 6
Q.
Q
Abi ir pelnījuši, lai viņus noslīcina atejas bedrē.
5.novembris
5
Naudas izņemšanas diena
Lelle
L
Kā to saprast?!
  • 1
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas