Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Eksperti: Zatlera politiskais kapitāls ir pietiekami liels

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vēlēšanas "ar kājām&
V
Zatlera pārvēlēšanas iespēja ir SC deputātu rokās un viņu vēlme balsot par Zatleru varētu būt nemainīga," norāda sabiedriskās politikas centra Providus politoloģe Iveta Kažoka. _________________________ Prezidenta vēlēšanas būs "ar kājām". Ko tad mīlīši?
piķis
p
Pareizi, nav bijis. Bet nu ir. Nav jau daudz laika tam bardakam atlicis, pusotrs mēnesis. Varbūt trīs. Turklāt vasara. Kam tagad interesēs kautkādi bardaki?
muļķības
m
Zatlera politiskis kapitāls ir 0. Gļēvs viņš ir. Un bailīgs par savu nākotni. Pazudīs viss komforts.
glupajam vairim 12:38
g
Ko tad vairāk Zatlers varēja izdarīt? Protams, var jau savākt komandu, bijušos VDK darbiniekus un mēģināt novākt visādus mērgļus, sākot ar piena bulli, kurš Latviju ieveda ellē, bet vai tad šodien to tauta atzīs. Tūlīt atradīsies mīkstmieši, kuri vaimanās, ka nošauti kārtīgi cilvēki. Tūlīt teiks, ka vajadzēja brīdināt un audzināt un tā tālāk, pēc gadu desmitiem ierastā principa, ka brīdina, brīdina, audzina un viss iet ellē un aiziet ellē.
knaabis
k
Frāžaina tumsonība...
skan baltu valoda
s
ir iespeja ieslaucit visu kgb gangrenu vestures meslaine,tapec nedrikst uzkjerties uz izliktaas "esmas"-Zatljers,Zatljeram,tapat ka parejiem 4. maija rezhima locekliem ir jaatbild par veikto teroru pret musu tautu un valsti kaa pedejos 20 gados,ta ari agrak.,masveida iedzivotaju begshana no valsts ir drausmigs noziegums,par ko shie meligimafiozie banditi,kas negeligi vaza demokratijas vardu, ir tiesajami ir augstakajiem sodameriem. DDD
gāzi ostījis
g
zatlers nemaz nav bijis tik populārs, viņu ja saeima izdomā prezidentu neievēlēt bet novilkt līdz saeimas atlaišanaim, tad sākas politiskias bardaks un tad visi teiks ka pie vainas ir Zatlers!
Izradas
I
Berzins kadam zemi ar vel atnemis un pats izbuvejis savu t.s.viesu namu.Kauns,ka atkal kampeju greib pie varas laist!
Haris
H
Ziniet,Zatlers lai paliek,tacu Berzinu gan ne tuvu prezidenta amatam,jo ja tadas sheftes par vinju jau atklajusas,tad lai sez savos paakjos un gaida nakosho pensiju...vai stipendiju!
sviests ell vee
s
Vispar, kad lasu "EKSPERTI", man tagad smaidit gribas. Kurs eksperts paredzeja vai runaja, ka Zatlers to izdariis? Kurs? Gudra di... un viss.
degvīns
d
Patīk tas formulējums, ka Zatlers atšķīris labu no ļaunā. Atvainojiet, vai viņš ir Dievs, kuram pieder labā un ļaunā atpazīšanas koks? Vai vismaz kāds pravietis? Visi tie ekspertu, pareizāk pseidoekspertu vāvuļojumi attaisnojami tikai ar faktu, ka žurnālisti uzbāžas un tad kaut kas ir jāsaka, lai gan labāk būtu paklusēt.
vēlētājs
v
Arī laba izvēle.
Janis
J
Es priecājos, ka būs referendums par saeimas atlaišanu, 10.saeimas vēlēšanās balsoju par Venotību, pirmo reizi tā man sāka izraisīt nepatiku, kad pēc vēlēšanām sāka izteikties par SC aicināšanu valdībā, otro reizi tā man izraisīja nepatiku, kad ciniski atstūma latviešu nacionālo Visu Latvijai, nesen atpakļ atkal Vienotība sāka izteikties par SC aicināšanu valdībā nu man tā sāk jau izraisīt riebumu, gluži tāpat, kā tā sauktās oligarhu partijas un SC, ārkārtas saeimas vēlēšanas noteikti būs un šoreiz, ja neparādīsies jauns latvisks politisks spēks, kas man būs pieņemams, tad balsošu par Visu Latvijai
piķis
p
Tas nebūtu jocīgi, drīzāk racionāli. Labāk lai Valdis paliek par prezidentu nekā iesaistās politikā un pēc 4 mēnešiem nosmeļ vēlētāju balsis.
piķis
p
Saeima sastāv no simts atsevišķiem cilvēkiem, kas katrs domā pirmkārt par savu ādu. Pēteris, kurš šobrīd sēž saeimā nevar būt drošs ka viņš būs tas laimīgais, kas tiks ievēlēts. Nākamreiz viņš būs daudz uzmanīgāks. Arī tas šobrīd jau būs milzīgs ieguvums!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas