Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Endziņš aicina prezidentu apsvērt Saeimas atlaišanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vajag atlaist
V
Mūsu radi un draugi ir vīlušies Vienotības politikā. Maciņos vairs nav naudas to murgaino tarifu un mājokļa nodokļa maksāšanai. Balsosim par darītājiem -par Tautas partiju. Vajag atlaist,Saeimā nav jāraksta grāmatas un dzeja, vajag domāt tautsaimnieciski,lai visiem būtu laba dzīve ne tikai baņķieriem.
14.pants
1
Nu dumjš tas AT bijušais prezis:: Tiesību ierosināt tautas nobalsošanu par Saeimas atsaukšanu NEVAR IZMANTOT GADU PĒC SAEIMAS SANĀKŠANAS, gadu pirms Saeimas pilnvaru beigām, VALSTS PREZIDENTA PILNVARU PĒDĒJO SEŠU MĒNEŠU LAIKĀ
tādi esam
t
Nez, kas tad šo slikto Saeimu ievēlēja, ka tik nebūs bijis Latvijas vidējais vēlētājs pie vainas... +++ Paši sētas pamuķīši vien to izdarīja. Kas tad balsoja par šiem ZZS "saimniekiem", kas nav ne zaļi, ne zemnieki? kas balsoja par SC, kas ir tādi paši zagļi kā citi , vismaz Rīgas domē
tiesa
t
Ar atlaishanu nepietiks. Vajadziiga Nirnberga.
Alfreds
A
Apbrīnojami, ka ir ļaudis, kam bijušā Latvijas Universitātes bijušā kompartijas sekretāra vai viņa vietnieka odiozais viedoklis radis tādu atbalsis . Es arī no rīta klausījos šo diezgan neiteresato un nodrāzti frāžaino, juridiski samērā vājo uzstāšanos, lai gan tika priekšā stādītja kā konstitucionalo tiesību specialists. Neko tādu neizjutu. Tikai mācija, ka par vakardienas balsojumu vajadzētu attlaist Saeimu. Stulbums, idiotisms un nekas vairāk. Ko šāds spriedelētājs var mācīt studentiem.
K-K
K
... TAS BIJA TIESI MANAS DOMAS JAU VAKAR, VEL VAJADZETU PARIS TUKSTOSU DOMAJOSU PATRIOTU, LAI IEKUSTINATU 'CETURTO ATMODU' UN IZMESTU TO VARZU !!! ... KO DOMA NACIONALAIS BLOKS ??? lAIKS STATIES IERINDAS PRIEKSA UZ NAKAMAJAM VELESANAM !!!!
Andrejs 1
A
Labāk lai izlasa Satversmi, sevišķi 14 pantu
Inde
I
Zatleram pēdējā iespēja tiekt savu "Karaļa runu" - tautas vārdā. Tas pašlabuma rausēju bars Saeimā ir pelnījis tikt izšķaidīts. Lieliska iespēja. Pilnīgi zosāda uzmetās no tās sajūtas, ka BEIDZOT kaut kas varētu notikt, nu labi, nesanāca kopā tauta ar dakšām - bet tā pa smalko!
uz talku!
u
Ja Zatlers tehniski nevar atlaist Saeimu TAGAD, tad vismaz var buut par patronu Tautas kustiibai, kas savaaktu parakstus par esoshaas Saeimas atlaishanu. Tas Augeja stallis kaadam ir jaameezh.
Muļķu zemes pilsonis
M
Tā nav tiesa. Endziņs ir godīgs cilvēks un visgudrākais un vispieredzējušākais konstitucionālo tiesību speciālists Latvijā. P.S. ja suns ir slims un murgo, pamēģini iedzert asperīnu ;)
AG
A
Zatlera kungs.Ir skaidrs pilnīgi,ka šī saeima ievēles ņergu Bērziņu un Jūs paliksiet aiz borta.Ja jūs atlaidīsiet saeimu,tad nakošajā saeima milzīgs pārsvars būs Visu latvijai unVienotībai,kuri ir Jūsu pusē.Domājiet pareizi un ziniet,ka tautas lielāka daļa ir ar Jums.
gaišreģe
g
Vienīgā izeja Zatlera kungam ir Saeimu atlaist.Va tad Jūs Zatlera kungs nejūtat ,ka pret Jums šīs politiskās prostitūtas gatavo''atentātu',izvirzot par marioneti Bērziņu.Vai Jūs Bērziņa kungs,kā izsakāties ar lielu pieredzi visās dzīves jomās,nesaprotat ,ka Jūs esat kļuvis par apsmieklu tautai. Bet ,tas vēl nav tas,ko šie politiķi gatavo.Būs pārsteigums un pie varas nāks pilsētas mērs ,kam ir smirdoša dzīvnieka uzvārds.Tā ir ieplānots.Prezidenta kungs,klausiet šoreiz padomu,ko Jums lūdz daudzi.Tā ir vienīgā izeja.Neļaujiet šiem oligarhiem līksmot.
sarkanās alkas
s
Ņemot vērā, ka SC un ZZS gatavo valdības gāšanu - to viņi taču skaidri deklarē - tas varētu būt vienīgais prātīgais solis Latvijas valsts saglabāšanas virzienā. Jau sen ZZS ir pierādījuši, ka viņu vienīgais svētums ir nauda un laicīga bagātība. Jā, un blēdīgais Ventspils komunists!
joks
j
Vecais sapņotājs ar gudrajiem ieteikumiem prezidentam, paša sapnis kļūt par prezidentu izgaisis, tagad saeima viņam traucē.
12:47
1
KNabim nav ne vainas, tacu pazudis pirmais palidzibas sniedzejs NILAM,- Lubans? kas notiek?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas