Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +20 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Endziņš: Bērziņam būs iespēja vēlreiz sevi apliecināt kā darītājam

Jaunievēlētajam Latvijas Valsts prezidentam Andrim Bērziņam būs iespēja vēlreiz sevi apliecināt kā darītājam,  atzina Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš.

Viņš norādīja, ka uzņēmēji Bērziņa zināšanas un pieredzi tautsaimniecībā, kā arī sabiedrisko organizāciju darbībā vērtē ar izcilību.

"Augstajā un atbildīgajā Valsts prezidenta amatā mūsu līdzšinējam kolēģim būs iespēja sevi vēlreiz apliecināt kā darītājam," sacīja Endziņš un piebilda, ka Latvijas uzņēmējdarbības vides uzlabošana, valsts konkurētspējas celšana starptautiskajā mērogā un Latvijas ražojumu, pakalpojumu eksporta sakaru sekmēšana būs tie uzdevumi, pēc kuriem jauno Valsts prezidentu vērtēs uzņēmēji.

"Novēlam izturību, darba sparu, radošas idejas un risinājumus, lai kopīgiem spēkiem izdodas sasniegt to augsto mērķi, ko LTRK savā triju gadu stratēģijā izvirzījusi par prioritāti: Latvija 2014.gadā pārkāpj Pasaules Bankas "Doing Business" reitinga pirmā sešnieka slieksni," pavēstīja Endziņš.

Jau ziņots, ka bijušais baņķieris un Saeimas deputāts Bērziņš ceturtdien tika ievēlēts par Latvijas Valsts prezidentu, saņemot 53 Saeimas deputātu balsis. Viņš iepriekš bijis arī LTRK prezidents.

LTRK  ir nevalstiska, brīvprātīga visu Latvijas teritoriju aptveroša dažādu nozaru Latvijas uzņēmumu apvienība, kura, balstoties uz tirdzniecības un rūpniecības kameru darbības pasaules praksi, veido uzņēmējdarbībai labvēlīgu vidi, apzinot un aizstāvot Latvijas uzņēmumu saimnieciskās intereses un sniedzot uzņēmējdarbību veicinošus pakalpojumus. LTRK pārstāv 998 uzņēmumus, kas darbojas visās tautsaimniecības nozarēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas