Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Finanšu ministrs rudenī varētu demisionēt; premjers baumas noliedz

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
PEKSISS V
P
Lai šālē dilēs LATVIJAI tādi ierāvēji nav vajadzīgi.
Dagmāra
D
"Baumas" par pensiju samazināšanu arī noliedza!
Dvina
D
Bulšits, tiešām Dienai tā tenku lapa jāpārpublicē? Palasiet, ko Vilks teica nedēļu atpakaļ žurnālā IR.
Veselais saprāts.
V
Ja cilvēks jau vairāk kārt runā par kādas darba vai lietas pamešanu,tad šāds cilvēks jau atlaiž grožus,un viņa interese par konkrēto lietu vai darbu ir noplakusi,un viņa galvā jau rosās domas par kaut ko citu.Ja arī šādu cilvēku, citu iespaidā, izdodas pierunāt turpināt iesākto darbu,tad tomēr prakse rāda,ka šāds cilvēks vairs jebkurā gadījumā nedarbosies ar prieku un pilnu slodzi. Iespējams otrs variants.Ja esi labs speciālists savā jomā,tad tev gribas maksimāli augstu attalgojumu,un cilvēks sāk spēlēt it kā aiziešanas lomu,lai pievērstu uzmanību ,ka neapmierina alga vai citi faktori,un ja viņa vēlmes tiktu apmierinātas ,viņš paliktu un strādātu. Sādu taktiku dažkārt izvēlas tie ,kuriem liekas ,ka viņi ir neaizstājami.Jebkurā gadījumā šāds darbinieks norāda uz to ,ka viņam vairāk rūp pašam sevis,nekā kopīgās lietas virzīšana uz priekšu ,uz kopīgo mērķi.Labāk šādiem cilvēkiem ir jāļauj iet,un jāatrod cilvēks ,kurš ar pilnu krūti ir ieinteresēts kopīgam darbam un mērķim.
A
A
Ja kaut ko noliedz vai kā biežāk pierasts redzēt, kategoriski noliedz, tad tas automātiski ir taisnība?! Ko? :-)))))))))))))
Interesanti
I
kam kalpo Lapsa? Kas par to visu maksā?
bubulis
b
vidēji lielu uzņēmumu vadītāji saņem algas lielākas par 2tk, tad padomājiet par finanšu ministriju, kuras padotībā ir tādas institūcijas kā VID ar saviem turpat 5000 darbinieku. Bonusā ministram un viņa ģimenei vēl cauru mīļu dienu avīzēs un internetā jālasa visa tā zākašanās par sevi. Ja vēl kāds ir nojauta par ministru darba grafiku, tad zinātu, ka tur sirmus matus var daudz ātrāk dabūt nekā mierīgi savas dienas pavadot sēžot Saeimas krēslā. Kurš normāls cilvēks vispār gribētu darīt to darbu nesaņemot pienācīgu atalgojumu. Es nē...
bubulim
b
1. neviens viņu ar varu nespieda iet par ministru. Pats tajā jēlertes Lietussargu bandā iestājās iekšā un pats uz ministra amatu (un algu) pretendēja; 2. tie 5000 darbinieki viņam tagad ir pakļautībā. Pirms tam, kad strādāja savā zviedru bankā, padotie bija labi ja uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmi … “ analītiķis”, kura darbs ir gudru ģīmi žurnālistiem stāstīt sava darba devēja – zviedru akceptētās pasaciņas, lai šiem bizness plauktu … 3. zākāšanās jālasa tad, ja tu kalpo nevis savai tautai, bet gan svešai. Ne jau velti visvairāk mūsu “valstvīrus” slavē mūsu kaimiņi/konkurenti vai pasaules lielkapitāla blandoņu pārstāvji … un tas notiek nebūt ne tāpēc, ka viņa strādā Latvijas labā. vilka morāli vislabāk noraisturoja viņa paša teksts ka tie, kuriem Latvijā nepatīkot dzīvot, var no šejienes vāktiem prom … Viņa patiesībā jāpriecājs, ka lwetiņi ir tādi ņergas un miera mikas. Dažā labā citā valstī viņš par saviem noziegumiem jau sen būtu akmeņiem nomētāts. 4. jēlo plānā galdiņa urbēju “darba grafiks” mums, pateicoties repšem, ir lieliski zināms: no 9.00 rītā līdz 17.00 pēc pusdienā … un ne minūti ilgāk. Tie bija tādi kretīni kā Godmanis un Šlesers, kuri strādāja pa vakariem, naktīm, sestdienām un svētku dienām un arī ministrijas ļaudis spieda rukāt, ja to vajag … 5. ka tev šķiet – 25 miljoni ir “pienācīgs” atalgojums šādam darbonītim? … :)))
  • 0
  • 0
zog un izsit, zog un izsit
z
deputati z tiesāti zagļi kontrbandisti izzog valsts kasi neatdodamos kredītos pēc maskavas čekas pavēles, nav ne DP, ne SAb. Kuram garīgi veselam to nervi izturēs??????????????????????????????????
večuks
v
Tak galveno,kā var izsecināt no viņa paša teiktā ir paveicis,sapnis ir piepildījies, 25 miljoni no budžeta ieskaitīti pareizajā,jeb vajadzīgajā caurumā,iespējamais otkats nopelnīts,var tīties ģeogrāfs turpināt savas iegūtās profesijas dziļumos.......
večuks
v
Tak galveno,kā var izsecināt no viņa paša teiktā ir paveicis,sapnis ir piepildījies, 25 miljoni no budžeta ieskaitīti pareizajā,jeb vajadzīgajā caurumā,iespējamais otkats nopelnīts,var tīties ģeogrāfs turpināt savas iegūtās profesijas dziļumos.......
Jana
J
Visu cieņu Finanšu ministram Vilka kungam. Viņš iznesa visu krīzes smagumu. Un liels paldies viņam par to. Tas ka valdības cilvēkiem algas ir par mazām,ir fakts. Tik liela atbildība un tik maza alga. Pie tam nekādas garantijas pēc amata beigām. Arī premjeram alga ir par mazu. Vilka kungs,tās ķengas neņemat galvā,tie ir cilvēciņi ar datoru smadzeņu vietā. Paši neko citu neprot,ka tikai ķengāties. Prom gan neejat,Jums vēl darbi darāmi. Vasarā atpūšaties un tad vēl varēsiet kalnus gāzt. Jūsu apdomība daudzus tracina,bet uzaudzējiet biezāku ādu un uz priekšu. Atbalstītāju jums ir daudz.
>zvirbulēnam
&
Bet tev gan jau pietiktu rakstīt, tava dziesmiņa sen nodziedāta. Ko pasāksi, kad saimnieks tiks aiz gardīnēm?
  • 5
  • 1
zvirbulēns
z
:) , sasmīdināji, tev feļetonus rakstīt! :)
  • 5
  • 6
:D
:
Banka pārdota, naudiņa saņemta. Var doties "pelnītā" atpūtā!
Jens Z
J
Tieši tā. Visu izsaka vārdi šajā rakstā: "Vilkam tuvi avoti banku aprindās portālam norādījuši..."
  • 8
  • 3
Dr.xy
D
To:X. Iespejams,ka no Jums izteikta diagnoze, par komentaru smeretaju veselibas stavokli, tikai daleji atbilst atbilst realitatei.Ir pamats domat,ka vini ir netikai psihiski nepilnvertigi,bet ari "neredzamas frontes" algotni.
Kurmītis
K
Un kāpēc gan ne? Lietas tak sakārtotas – visas valstī vēl palikušās vērā ņemamās nacionālās bankas likvidētas - Krājbanka nobankrotēta, Hipotēku nopārdota ... arī zviedru paprasītie 25 miljoni no budžeta iemesti, lai šiem būtu patīkamāks bonuss ... tagad var mierīgu sirdi un ar padarīta darba sajūtu “iet biznesā” ... Diez, vai ies atpakaļ uz to savu “mātes banku” tajā pašā amatā ? Nez vai - nopelni valsts druvā tagad gan jau, ka ļauj puisim pretendēt uz ko vairāk ? Piemēram – uz tās paša noprihvatizētās Hipotēku bankas zviedru pārvaldnieku ? Un tie 25 miljoni ir tāds tīri smuks “Prezidenta algu fonds” ... a? ... :)))
Juris
J
Sobrid demisionēt vajadzētu Dombrovskim un tikai Dombrovskim.
Dombris
D
sīkumains piekasīgs preteklis viņš ir... bet vismaz kaut kādu nebūt kārtību nodrošina.
  • 2
  • 3

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas