Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

FOTO: Arī Tilžā meklē kandidātus, kuri nav sarakstā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ne smieties, ne raudaat
n
Nezinu, cik ljoti stulbam vai nelietiigam jaabuut cilveekam, lai balsotu par Sorosa ielikteniem "Vienotiba". Nu tad neraudiet, ka jums atnem pensijas un juusu beerniem jelkaadas ceribas uz labaaku dzivi naakotnee.
antons
a
Kas tur ko nesaprast? Tautas partija un Slesers bija pie varas treknajos gados un ar savu politiku padzilinaja ekonomikas kritienu. Dombrovskim to visu nacas sastrebt.
koļa no 8 dzīvokļa
k
nesaprotu, kāpēc tik daudzi jautā par to duraku Dombrovski? piedevām viņa paša represiju upuri - pensionāri.
V.L.
V
Kuru nav - nevis kuri nav....
Slīmests
S
Eu, nu, pietiek spamot, draudziņ. Nu jau ir par vēlu. Tagad, Sprīdīša vārdiem runājot, ATLAIDIES!
Padomā!!!!
P
KRĪZE ir pirmkārt MORĀLĒ! Liberālisma ideoloģijas un ekonomika sekas ir blēdības finansu jomā, alkatība un bezatbildība! Rietumu sabiedrība, ja neatteiksies no liberālisma erzaca - noies pa burbuli! Brīvai tirgus spēj normāli darboties tikai tad, ja tās dalībnieki nešmaucās Bet liberālisms pasludina, ka morāle ir relatīva un ka pietiek tikai ar likumiem tos likumus jau var apiet ar līkumu, un nu mēs esam klizmā Lūk - sekas no liberālisma politikas un ideologijas mūsdienu lielo problēmu pamats: 1) morālā krīze + 2) ekoloģiskā krīze, 3) demogrāfiskā krīze (rietumos), 4) ekspluatācijas pieaugums pasaulē, 5) nabago un bagāto atsķiŗības palielināšanas , 6) nacionālo kultūru, tautu, valodu izzušana; sekas: 7) vardarbība, terorisms, globālais karš un finansu kolapss Liberālisma ideoloģijas mērķis ir pēc iespējas sagraut tradicionālas un stabilas vērtību sistēmas (ģimene, tauta, kristietība) to vietā radot haosu, kurā viegli pārdot savu preci (sākot ar COCA COLU, dažādām atkarībām un beidzot ar ezotēriku un politiku) cilvēki, kuri par visu šaubās un vienlaikus pa druskai tic visam - ir lielisks tirgošanās un manipulāciju objekts.... lai cilvēki pirktu erzac preces (COCA COLA utt.), kas saražotas milzīgā vairumā = viņi taču jāapstrādā .. kā ? Ar reklāmām, ar pirkšanas - patērēšanas saukļiem, ar īpašu dzīves formu (nenuklēarā ģimene, gejisms, kosmopolītisms) izkopšanu, kurās galvenais ir pēc iespējas pilna māja ar krāmiem, daudz pirkt, daudz rīt, pēc tam lietot daudz zāles - sākot ar vemjamām un beidzot ar viagru utt. NOST ar liberāļiem un oligarhiem (skēle, slesers, ēlerte>>
ko darīt
k
!!???!!Labi, bet ko darīt, lai liberāļus savaldītu????!!!!!!!!!! Tagad sabalsos ēlertiešus - būs vēl trakāk nekā bija! Gejisms būs skolu programmās kā obligātais mācību priekšmets!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas