Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

FOTO: Dombrovska valdības apstiprināšana

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lno
l
Veiksmi jaunajam Ministru prezidentam!
lno
l
Ar to ari apsveicu aitas un aunus! Dreimal hoch! __________________________ Vai ir lielāki auni par Lemberga faniem? Manuprāt tie ir īpaši stulbi. Kādas Tavas domas, kollēga?:)
Ginesa Gatve
G
pie šis saeimas, kuru pati apšmauktā tauta ievējusi, neko labāku nevarēja izveidot.
Paltraku Vilis
P
Apšmauca nabaga tautu, izveidoja valdību kurā 50% sastāda tie paši purni, kuri bija Godmana valdībā. Viņiem ir cerībā ,ka tagad tauta vairāk nebļaus par Saeimas atlaišanu un viss ies pa vecam. Ar to ari apsveicu aitas un aunus! Dreimal hoch!
Aarzemnieks
A
...un ar kaajaam
Ginesa Gatve
G
vismaz viens skaidrs - mašīnas ar kaucošām sirēnām pa Rīgu nejoņos. :))
Econ
E
Tie, kas parsati visvairāk runā un uzsver savas "darītāju spējas" parasti ar "darīšanu" nenodarbojas, drīzāk ar kaut ko citu.
Econ
E
Uzticības veicināšanai mani papildus priekšlikumi (mans komentārs par rakstu par premjera biroju): Varbūt pietiek un vajadzētu izbeigt šo padomnieku padarīšanu, varbūt vajag pārņemt normālo augsti attīstīto valstu praksi, kad galvenais padomnieks ir attiecīgais ministrs un attiecīgās ministrijas speciālisti. Un varbūt, ņemot vērā ekonomisko situāciju, būtu jāpārsēžas mazāk lepnās automašīnās, to jau savām amatpersonām prasa arī attīstītās Rietumvalstis, kuru labklājība vienkārši nav salīdzināma ar Latvijas.
Slaidais
S
Nezinat,kur Lelle pazudusi?Nav pagalam no bēdām,ka štokijs nav pie teikšanas?
lauķis
l
Ja jaunais laiks spēs klausīties kolēģos, viss būs kārtībā.Jo sūdos esam visi un tikai kopā varam izkulties.Neviens ,,gudrais,, dombrovskis viens pats neko izdarīt nespēs.
lauķis dinai
l
Jaunais laiks ir tik stulba partija,ka bez TP VIŅI NEMAZ NESPĒS NORM'\ALUS LĒMUMUS PIEŅEMT.Tīrais bernudārzs.Jaunais laiks prot tikai gudri pļerināt ne strādāt.Vismaz līdz šim viņu darbi nav redzēti.
Paltraku Vilis
P
Dārgais Aber! nepaies pat pusgads, kad visi, kas sajusmā no Dombrovska, bļaus, ka viņš vēl sūdīgāks par Godmanu. Un arī tu aurosi!
Dina
D
"Tas, ka šodien atbalstīsim valdību, nenozīmē, ka mēs visu laiku to slavēsim. Mēs būsim konstruktīvā opozīcijā", A.Berzinsh no LPP/LC. Skaidri tiek noradits, ar ko rekjinaties nakotne.
Paltraku Vilis
P
Uzdevums fizikā: šodien apstiprināja Dombrovska valdību. Latvijā tagad 2 Valdiņi pie stūres. Kāds vajadzīgs laiks, lai tauta saprastu, ka abi Valdiņi nekam neder?
Bet
B
Vēlu veiksmi Dombrauska valdībai, jo ir kaut kādam brīnumam jānotiek lai mēs panāktu pārējās ES valstis. Ir cerības, vismaz man, ja vien TP un ZZS ļaus kaut kādus lēmumus pieņemt. Gruti būs, tas nu skaidrs gan valdībai, gan tautai!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI UN SKATIES VĒL

LPP/LC maina lēmumu un balsos par Dombrovska valdību

FOTO: Godmanis uz atvadām iesit naglu karoga kātā

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas