Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

FOTO: Dombrovskis Ventspilī

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vija 10.36
V
tas vēlētājai
Vija
V
Pagaidi, lai atdziest galva, un tad raksti (varbūt jau diagnoze?!)!
Prātiņi, nāciet mājās!
P
Palasu komentārus un nevaru saprast, vai te raksta pamuļķīši vai rūdīti provokatori, kas gan arī nav nekas gudrāks?! Cieņa pret Dombrovski aug augumā: cilvēks nopietni strādā nevis uzvedas kā niķīga meiča, ko te neviens vien gribētu redzēt (ja cerētais nepiepildās, sāk apcerēt izskatu)! Lembergs Ventspilī strādā un nav nekāda iemesla viņu ignorēt un izdomāt vēl sazin ko, tā vēl vairāk radot padumju iespaidu par mūsu zemes ļaudīm.
:)
:
sarkanais kvadrāts ir gumijas zābaku pāris
:)
:
skatos, ka savus dīvainos komentus esi sadējusi kur vien iespējams, vai tad nezini, ka tavs stiprais ēķis tādiem komentētājiem, kā tu vairs neļaus izteikties
J
Dombrovskis nobarojies, pamatīgs alus vēders Mikam.
vēlētāja
v
Lācītis-apaļvaidzis jau krietnu puzu uzēdis no laš- un nēģmaizēm (5.un 6. bilde).
ha ha
h
mūsu Ministru prezidents stalti izslējies un nopietns blakus sīkajam ņirdzīgajam zaglēnam Aivariņam.
jozis
j
Mutes vaļā jaunlaicēniem no visa Ventspilī redzētā. Vairāk tādu premjera tuvināšanos opozicionāriem radītu tikai saskaņu un attīstību uz valsts iedzīvotāju labklājību.
ods
o
Tā jau ir politika, ka dažādu partiju pārstāvji sēd pie viena galda, spriež par valstiskām problēmām, pieņem valsts ekonomikai un sabiedrībai vajadzīgus lēmumus. Tas, ka viena partija nomelno otru, jau nerada progresu, bet tikai iznieko laiku, kurā varētu spriest par kaut ko aktuālu. Partijai partija ir jāpapildina un katrai ar savu pienesumu jāveicina progress. Redzama ļoti korekta sadarbība.
farizeju vienotība
f
Te jau tā Lemberga un Vienotības vienošanās ir acīmredzama - ZZS atbalsta Dombrovska valdību, par to Jaunais laiks piebremzē Lemberga kriminālprocesus un it kā atklāti atbalstot, aizklātā balsojumā novāc pie malas Maiziti.
fiksais
f
Šodien raksta par sēņu un ogu nodokli, kas jāmaksā lasītājiem. Šo stulbo nodokli izdomāja smukais, gudrais Debilovskis ar savu komandu. Liela dala laucinieku ies balsot par viņu, paši nemaz nezinādami, ka jau šodien ogojot un sēņojot ir kļuvuši par noziedzniekiem, jo nemaksā valstij nodokli. Pašlabuma gūšana īstenībā ari pakļaujas šai normai, cilvēkam pašam jāuzskaita, cik viņš ir ieguvis salasot sev ogas un sēnes... Uz priekšu pajopliņi un balsojiet par jeģinstvo - drīz par elpošanu jums būs jāmaksā!
Sniper'sEye
S
No visiem politiskajiem spēkiem JēLīši taču ir visliekulīgākie kopš sākta gala: turklāt viņiem neveicas, -- likās, visslimākais Vadonis sabrucis malā, būs mierīgāk, nē lielākajam gudriniekam Dombrovskim misēklis: sāk fiziskām personām Iedzīvotāju ienākuma nodokli prasīt avansā, -- pats nav attapis, ka sajaucis nodokli ar bezprocentu aizdevuma prasīšanu... Un tādu jefiņu komanda vēl grib kādu vadīt un valdīt.... Neko vairāk par zviedru stutēšanu šamiem nevar atļaut, un arī -- tiaki Latvijā.
Paija
P
Un kā tad bija ar to, ka Jaunais laiks pirms 4 gadiem dzina savus deputātu kandidātus uz Ventspili " skrējienā pret Lemberga cinismu" ??? Un bija ar muļķi, kuri noticēja, ka tur ir Lemberga cinisms un skrēja , bet tagad pēc foto spriežot - itin draudzīgi atrod kopsaucēju, par ko pasmieties. Un pēc visas tās aģitācijas pret Lemberga cinismu - tagad Āboltiņa sēž blakus Lembergam un ķiķina. Nožēlojami !
XXX
X
kas ir Sarkanais Kvadrāts?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas