Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

FOTO: Situācija uz ceļiem kļūs sarežģītāka

Putenis, kas atkal pārņēmis Rīgu un lielu daļu Latvijas teritorijas, autovadītājiem liek būt uzmanīgākiem nekā parasti. Lai arī šorīt Rīgā bijušas 20 avārijas, kas nav vairāk nekā parasti, pastāv risks, ka, snigšanai turpinoties, situācija kļūs sarežģītāka, atzīst Valsts Policijas Prevencijas pārvaldes priekšnieks Edmunds Zivtiņš.

«Sevišķi grūti ir autovadītājiem, kas nav pieraduši braukt šādos apstākļos. Jāatceras, ka īpaša uzmanība jāpievērš distances ievērošanai, pagriezienu savlaicīgai rādīšanai, nav jābrauc ar maksimāli pieļaujamo ātrumu – ja uz zīmes rakstīts 90, nav obligāti braukt tieši tik ātri,» norādīja E.Zivtiņš.

Sniega dēļ vairāk darba ir arī sētniekiem.

Šorīt apgrūtināta braukšana ir ne tikai Rīgā, bet arī pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem ir Kurzemē un atsevišķos posmos Vidzemē. No rīta un dienā gaidāmi ilgstoši nokrišņi, vietām stipri. Dienas gaitā, sākot no rietumu rajoniem, sniegs un slapjš sniegs pakāpeniski pāries lietū, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Naktī uz trešdienu, 24.februāri, gaisa temperatūrai pazeminoties zem nulles, uz ceļiem veidosies apledojums, brīdina sinoptiķi.

(pievienota fotogalerija, 3. un pēdējā rindkopa)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas