Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

FOTO: Studenti protestē pret kultūras mācību iestāžu apvienošanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jau Apvienotais
J
Realitāte nav tik skaista: 1. Tiek piestādīts kaut kāds budžets, kuru neviens nespēj un reāli baidās apjēgt. Tādēļ pēc reformas "reformētajiem" darbiniekiem automātiski jāsamazina atalgojums. 2. Lai algas atstātu vismaz esošajā līmenī vēl daļu darbinieku vajadzētu atbrīvot. Bet kurus? Tiek samazināts darba dienu skaits! 2. Darba apjoms visiem palielinās 2-3 reizes. 3. Reforma tiek veikta strauji tāpēc par darba apstākļiem un tehnisko nodrošinājumu arī neviens nav padomājis. Un nav jau arī līdzekļi tam ieplānoti. 4. Piesauktos Eiropas fondus neviens lāga nezin kā apgūt un nav jau arī nevienam laika ar to nodarboties. 5. Rezultātā nākas darīt 3-4 cilvēku darba apjomu un brīvajā laikā vēl piestrādāt citās darba vietās :D
Linda
L
es apšaubu, ka vadība tracina jauniešus. studentu pašpārvalde koledžā nav stihiska organizācija, viņi vienmēr ir sadarbojušies ar administrāciju. ja jau vadība zinātu, kas būs, viņi diez vai alktu pēc tāda PR. bet, cik zinu, koledža tiešām nespēja uzrunāt KM tā, lai kaut ko no viņiem saprastu. Un kāpēc lai neietu studenti? viņu dēļ taču iestāde pastāv. Ja nebūs aktīvi, mož vispār likvidēt. pēc tā taču redz iestādes lietderību. nevajag spriest pēc dažas labas sevi uzturošas un atražojošas valsts iestādes.
Venta
V
Koledžas vadība tracina jauniešus, nestāstot patiesību. Studentu dzīvē nekas nemainīsies, taču pārmaiņas var skart koledžas vadību, administrāciju, saimnieciskos darbiniekus. Var gadīties, ka jāatstāj ēka. Ja ir kādas neskaidrības, tad nav ikurāt jāiet bļaujot un ar neadekvātiem plakātiem rokās uz ielas, bet jāmeklē Kultūras ministrijas pārstāvji, jāpiesakās audiencē pie ministres un jāsarunājas. Ja nekur nevar atrast skaidrojumu, kāpēc Kultūras koledžai nepievienoties Kultūras akadēmijai (kas ir tikai loģiski), tad uz ielas var iziet koledžas vadība, sētnieki, saimniecības pārzinis un turēt rokās plakātus ar uzrakstiem "Kultūra Latvijā tiek sagrauta", "Mēs par kultūru", "Dziesmu svētki vairs nenotiks un latviski vairs nerunās" vai tml.
lidzjutejs
l
Lai nu kur, bet LKK ar kvalitāti viss ir kārtībā un arī par darba nodrošināšanu tiek domāt daudz vairāk nekā jebkur citur.
Marta
M
Mēs protestējam pret to,ka ar mums neviens nerunā.Mēs uzdodam jautājumus - mūs vienkārši ignorē,neatbild.
cony
c
Paši protestētāji vēl nezina par ko protestē,jo viņu mācību direktori nav ne runājuši ne vēl domājuši par budžeta konsolidāciju un nav runājuši un iesnieguši priekšlikumus ,kā uzlabot mācību kvalitāti un absolventu nodrošināšanu ar darbu.Visur arī kultūrā visiem piezogās nepietiekoša aktivitāte un intensivitāte.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas