Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

FOTO: Tuviniekiem pasniedz pēc radinieku nāves piešķirtos Viestura ordeņus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
SipraisL
S
Skumji , pagodinoši un ļoti cilvēciski. Paldies tiem, kas to ierosināja un paveica. Valdis Zatlers man patīk,tāpēc, ka viņš nav lepns. Daudzu ģimeņu atmiņās par šo valstvīru paliks tajās fotogrāfijās. Biju pārsteigts par prezidenta mīlestību un cieņu pret bērniem un cilvēkiem, Man bija iespēja to vērot Šampēters viduskolas apmeklējuma laikā.Viņš neatteica bērnu lūgumiem nofotogrāfēties kopā . Tā bija dāvana daudziem bērniem no visas Latvijas, kas bija atbraukuši uz gadskārtējām patriotu spēlēm, ko palīdz organizēt NBS Štāba bataljons.
un
u
Ieklausies, ko teica Taiga. Bet "bet", tu velti pūlies, Cīruli lielīdama, jo viņš pats sevi šogad pamatīgi salielīja kādā rakstā. Es domāju - ko pateiks pēc ilgas klusēšanas? Sevis lielīšana ir tukša runa.
SipraisL
S
Skumji , pagodinoši un ļoti cilvēciski. Paldies tiem, kas to ierosināja un paveica. Valdis Zatlers man patīk,tāpēc, ka viņš nav lepns. Daudzu ģimeņu atmiņās par šo valstvīru paliks tajās fotogrāfijās. Biju pārsteigts par prezidenta mīlestību un cieņu pret bērniem un cilvēkiem, viņu vizītes laikā Sampēters viduskolas apmeklējuma laikā.
Taiga
T
Skaisti.un tomēr sirdī vieglāk vecākiem un dēliem,meitām. Par to,kurš vairāk pēc nāves pelnījis,manuprāt, neētiski runāt.
bet
b
Cirulis nevis nolīda malā, bet Cīruli no visurienes izstūma un visur viņu apzināti noklusēja... Jaunajai varai viņš vairs nebija vajadzīgs. Un arī "Padomju Jaunatne" ir izslaucīta no vēsturiskās piemiņas...
No malas
N
Visu cieņu! Vienīgi lūgums - pievienojiet izsmeļošos parakstus visiem attēliem. Tas taču ieiet vēsturē.
Lazda
L
Histēriskas baurošanas vietā padomā - puišelis kurš klaiņodams pa ielu tika nošauts ir nozieguma upuris. Un viss, nav viņš atdevis savu dzīvību par Latviju! Tad jau vajag dot medaļu katram ko notriec piedzēries autovadītājs, vai arī katram kurš mirst narkotiku pārdozēšanas gadījumā. Un nevajag viņu pielīdzināt miličiem vai kinooperātoram kuri gāja bojā - tā tiek noniecināts šo cilvēku izdarītais.
asa
a
Un kāds labums no taviem komentāriem? šie cilvēki ir ATDEVUŠI SAVU DZĪVĪBU PAR SAVU VALSTI!!! Varbūt atrauj savu dibenu no dīvāna, izej arā un izdari kaut ko labu valstij un tautai un tad te ņurdi. Piedod, bet ordeņus par stulbiem komentāriem neviens nedod
No 90tajiem
N
Priecājos, ka šos Lielos cilvēkus, kuru mums tā pietrūkst šodien, es redzu viņu bērnos un mazbērnos. Mazais Andris ir tik līdzīgs lielajam Andrim, un Alise - Jurim.... :)
Lazda
L
Pamodies no dzēruma lai uzrakstītu kārtējo bezjēdzīgo penteri? Atbildēt uz konkrētu jautājumu tā arī nespēj?
un
u
Ko klīsti tu pa saitu ar jēgu lielu - lamājoties un čekas slepkavas attaisnojot?
d
d
Cienījamā 'Diena', kāpēc nav parakstu pie pēdējiem diviem attēliem??
Turpinot.
T
Visi citi Augstākās Padomes deputāti, kas 1990.gada 4.maijā balsoja par Latvijas neatkarību ir saņēmuši Triju Zvaigžņu ordeni ...arī tie 36, kas bija saistīti ar vdk (grāmatas Observators atklāšanā apliecināja A.Grūtups!) ...
Nu beidziet
N
Tas ir LABI, ka apbalvo ar Viestura ordeni PĒC NĀVES... 20 gadi pagājuši un tikai tagad tas ienācis prātā ... KAD apbalvos Itu Kozakeviču, kas 1990.gada 4.maijā kā Augstākās Padomes deputāte balsoja par Latvijas neatkarību, un kura tā paša 1990.gada oktobra beigā Itālijā -Poļu kongresa laikā tikusi "noslīcināta" - laikam pārāk patriotiska bija, tāpēc bijusi tik neērta ...tāpēc vēl NAV saņēma Triju Zvaigžņu ordeni "pēc nāves"...
Konrāds
K
Lazda sēdēja mājās un skaitīja pāterus par savu eksistenci trīcot.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas