Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Freimanis: ZRP ir vairāki varas centri; rīcība liecina, ka partijas lēmumi top vienlaikus vairākās vietās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
halllo
h
Ne Freimanis, ne Ozoliņš nespēj saprast vienu - Olšteina nezināšana un pārsteigums liecina tikai par to, ka viņš de facto jau ir izslēgts. ZRP varas centrs bija un ir vienā vietā. Tikai no šī loka Olšteins ir ārā.
Tramvajs
T
Freimanis kārtejo reizi galīgi saputrojies, vairāki varas centri ir Vienotībā, kur Dambrovskis dara vienu, Aboliņa runa citu, nevar saprast kas pieņem lemumus un ar ko jāruna.
Helena
H
Tas viss jau apnicis. Kādas ir iespējas sarīkot vēl vienas ārkārtas velēšanas un nosūtīt zaGleru kopa ar viņu nesaprotamu veidojumu ar smieklīgu nosaukumu vēstures meslainē?
Zatlers ir Nr. 1 ............
Z
Zatlers ir mākslīgs politsks radijums, tā kā Ventspils Daudze. Nulle šarms,, tik pat daudz kā ļoti lielai suuddu čupai. Netcu Zatleram par neko un iņš spēj vadīt tikai aklu kurlmēmus
savs
s
Zatlers zem saukļiem par sabiedrības saliedēšanu(latvieši+nelatvieši) ir pamatīgi sašķēlis latviešus.Vienai daļai (ZZS vēlētāji) pagrieza muguru jau sākumā un tad grib un vēl arī uzmetīs nacionālās apvienības vēlētāju ,kā arī Vienotības un savējos ZRP vēlētājus.Vispirms ir jāsaliedēdē latvieši un jāpiesaliedē pārējie.Tad var kaut kas sanākt.Savādāk tas viss izskatās kā lāča deja trauku veikalā.
Zatlers -ha!
Z
Kur???? Runājošais zirgs Zatlers ir vienīgais. Jautājums: Kur, no KĀ Zatlers saņema pavēles un komandējumus ??? jo atdzīsimaies, Zatlers nav pārāk gudrs politikā un acīmredzot tika uzpirkts Maskavā Zatleram vajadzētu būt kauns
Bīstama tendence
B
Kur tas mūs var aizvest?
...
.
LPSR-2 jebšu Krievijas Honkonga
  • 8
  • 0
Kauns
K
Ja es būtu vēlējis par Zatlera "partiju", man šobrīd būtu divkārt kauns (kauns jau tāpat, ka mums bijis pie varas Valsts prezidents, kas parādīja sevi ne šā, ne tā pozīcijā un galā nāca ar valsts apvērsuma mēģinājumu!). Iedomājos, ka kauns ir arī tiem goda cilvēkiem, kas, naivi uzticēdamies, zatlerpartijā iestājušies vai ievēlētie. Kā jūtas tās jaunās sievietes, kas Zatleru kā tautas varoni 28. maija vakarā sveica ar maijpuķītēm? Droši vien tagad maijpuķītes viņas iemestu dakterim tieši sejā.
ft
f
Tādi politiskie klauni Latvijas politikā pirmo reizi
KLM
K
tankists kā klauns - tas pavisam jauns tas pirmo reizi - un momentā greizi
  • 10
  • 0
partijas lēmumi top vienlaikus vair
p
Jā, te adreses - 1. Antonijas iela, 2. Sarkanais laukums....
to ZOO
t
Kāpēc Avenu ar Meļņiku noniecināt?
  • 6
  • 1
Yox
Y
Jā, un vēl mājās Lilita!
  • 14
  • 0
ZOO
Z
viens centrs Maskavā, otrs ušakova kantorī, trešais sprūdža galvā kad viņš ir saēdies halucigēnās sēnes
He he...> jenotu zoo
H
Nerēc nu, jenotēn,tieši vēlēšanās Vienotības jenoti dabūja pa kāju un tagad to smirdošo jenotu uz pusi mazāk parlamentā.... he he... bet rižā - vecā beka vēl izrādās kā liela siles saimniece un tauko dumrovski rausta kā tādu lupatu lelli , lai pati ierāptos zaeimas spīķera amatā.... hi hi... būs stipri rēcīgi, ja veči zaeimā nolems aizklātā balsošanā šito rižo uzpūtīgo un negausīgo zosi izbalsos.... ha ha...
  • 5
  • 8

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas