Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Gerhards un Fliks: "airBaltic" zīmola lietā pievīla komunikācija

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Joņs
J
KAS bija tie,kas iecēla padomē valsts pārstāvjus-"profesionāļus"? Lūdzu uzvārdus,kuriem bija apstiprinošais paraksts par iecelšanu!
Krievs Latviešiem
K
Ja es sataisītu sūdus pildot savus darba pienākumus, mani atlaidīs. Bet ja misnistrs - tad nekas. Pateiks tikai reņģēdājiem kaut ko, tipa "...Nebiju informēts" vai "komunikācijas problēmas...." un reņģēdāji nomierināsies, bet ministrs paliks bīdīt lietas.
Bomzis Vamzis
B
Nedeŗēšu. Jo Jums ir taisnība - nekas nenotiks. Un tāpēc mēs varam paust pagaidām demokrātiskā sabiedrībā savu viedokli, ka TB/LNNK un TB/LNNK ministrs kopā ar Valsts amatpersonām un AirBaltic , sadarbībā ar koalīcijas kleptokrātiskām partijām JL, SCP, PS, ZZS un sadarbībā ar opozīcijas partijām TP, LPP/LC, SC, PCTVL ir nozaguši 665000 Ls, ko neizmeklēs ne KNAB, ne Prokuratūra, ne Ekonomiskā policija, ne SAB, ne ONAB, ne Drošības policija, neviena tiesībsargājošā iestāde Latvijā. Un tad paliek 1 jautājums - kurp dodies Latvija un vai Jūs tiešām kā pilsoņi esat pilnvarojuši Saeimas vēlēšanās uzņemties atbildību sabiedrībai noziedzīgu interešu apvienībai, kas sastāv no augstāk minēto partiju biedriem, savas vienīgās Valsts likteni?
hi
h
Jaa, jaa, notika paarpraatums
gt
g
Man AirBaltic joprojām ir parādā naudu. Laikam paši savu komunikāciju atkal nebija sapratuši...
kurbads
k
Ar tāik vāju komunikāciju viens otram riekstus varēja nokniebt, bet nez kāpēc tas tā nenotiek!
AD
A
Kad Gerhards atkāpsies?
xxx
x
Puišus zīmola lietā pievīla Komunikācija. . Kā vienmēr pie visa vainīgas sievietes.
Oto
O
Nu abi atrunājas un noveļ vainu uz to ko nespēs neviens pārbaudīt. Stulbi ka mūsu zemē neviens nespēj panemt un atlaist šādu ministru un valsts uzņēmumā strādājošu darboni, kuri brutālā veidā cenšas izsaimniekot valsti.
vāveris
v
izbeidziet muldēt! Kāda vēl nepietiekama komunikācija...
LATVIETIS
L
gerhards atklāti melo, pēc pērtiķu principa-''neko neredzu,neko nedzirdu,neko nevienam neteikšu.
Nez kāpēc tādas sajūtas
N
Aviokompānija "airBaltic" 2008.gadā strādāja ar 27,8 miljonu latu zaudējumiem, savukārt 2009.gadā bija plānojusi sasniegt 12 miljonu latu peļņu. Vigo legzdins par padomes preiksēdi tika iecelts 2009. gadadecembrī. Tad arī notika šis Flika firmas maksājums Air Baltik kasē, acīmredzami, lai gada pēdējās dienās saregulētu AirBaltic bilanci vēlamajā virzienā.
Tā nu tas ir...
T
Tā KOMUNIKĀCIJA ir viena jocīga padarīšana - tā vienmēr nenostrādā kad valstīj rodas zaudējumi.
Lelle
L
Un tad nu paliek jautājums, ko es jau uzdevumu savā rakstā, vai kaut VIENA PARTIJA LATVIJĀ ierosinās krāpnieciskā shēmā pieķertas amatpersonas - TB/LNNK Satiksmes ministra demisiju? Vai arī šīs partijas VISAS IR KLEPTOKRĀTISKAS PARTIJAS? Protams, ka pirmām kārtām šis jautājums ir par Vienotības rīcību, ko darīs JL Dombrovskis, PS un SCP? _______________ Neko nedarīs! Varam saderēt!
Kas ir kleptokrātija?
K
Kleptokrātija – dominē vara, kas rada likumus, noteikumus, projektus, kuru galvenais uzdevums ir sabiedrības resursu iepludināšana savās kabatās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas