Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Godmaņa premjerēšanas laikā saņemtas 3 400 vēstules

Laikā no 2007.gada decembra līdz 2009.gada martam Ministru prezidentam Ivaram Godmanim un Ministru kabinetam kopumā adresētas vairāk nekā 3 400 fizisko un juridisko personu vēstules, tajā skaitā 2008.gadā 2 888 vēstules, savukārt 2009.gadā – vairāk nekā 500 vēstuļu.

Lielākā interese vēstulēs izrādīta par pensiju jautājumiem (lūgumi palielināt pensiju apmēru, mainīt pensiju indeksēšanas kārtību, nepieļaut indeksācijas atcelšanu u.c.), par administratīvi teritoriālo reformu (priekšlikumi un iebildumi par dalījumu novados), par problēmām lauksaimniecībā un nepieciešamo atbalstu šai nozarei, aktīvi pausts viedoklis par Latvijas Nacionālās bibliotēkas celtniecību, par iecerēto valsts pārvaldes reorganizāciju un citiem jautājumiem.

Saņemtas arī vairākas kolektīvās vēstules, piemēram, Salas pagasta padome un 915 pagasta iedzīvotāji lūguši atbalstīt Salas novada nosaukumu, bet vairāk nekā 100 iesniegumu iesūtījuši starptautiskās organizācijas „Amnesty International” dalībnieki par seksuālo minoritāšu tiesību ievērošanu.

Valsts kancelejas darbinieki klātienē uzklausījuši 232 apmeklētājus, savukārt pa tālruni konsultēti vidēji 500 interesentu mēnesī.

Valsts kanceleja arī informē, ka I.Godmaņa premjerēšanas laikā notikušas 112 valdības sēdes, t.sk. 28 ārkārtas. Valdībā izskatīti 4 064 jautājumi. I.Godmaņa vadītais Ministru kabinets pieņēmis 1 070 Ministru kabineta rīkojumus, 1 351 Ministru kabineta noteikumus, 18 Ministru kabineta instrukcijas, 404 likumprojektus un 3 Saeimas lēmumprojektus. I.Godmanis izdevis 704 Ministru prezidenta rīkojumus.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas