Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Godmanis ir pārliecināts par Latvijas spēju pārvarēt grūtības

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Smaids
S
Vainīgi! Nesitiet.
Donats
D
coregas līmei jauna reklāmas seja!
Sile
S
Latvijas valsts nav vainīga pie Parex neveiksmīgā biznesa. Pat pretēji, cik zinu, Latvija uz šo privātbanku pārlieku virzīja gan pašvaldību, gan valsts naudu. Bet Parex ir vainīgs, ka valstij tagad ir finansiālas problēmas. Protams arī tikai daļēji, bet aptuveni 1mlrd Ls valstij būs jāiegulda, lai šī banka nenogrimtu. Un tas ir 20% no valsts budžeta. Tas ir ļoti daudz. Un Parex tikai pasliktināja Latvijas valsts finansiālo stāvokli, pie tam krīzes situācijā. Labāk tā Parex nebūtu. VIENNOZĪMĪGI!
Ieva
I
Domā sēžot uz sūdu čupas, ko lielā mērā arī pats sataisījis....Varbūt, ka vērts padomāt par klizmu, lai takš viss beidzot nāk ārā?
lauksaimnieks
l
da normaals dzeks godmanis, vismaz kaut ko domaa
Bebrs>Sile
B
Pareksa gadījums parāda, ka Latvijā liels bizness nav iespējams, jo viņš agri vai vēlu tiks izdemolēts. Diemžēl pārcelt Parexu uz ārzemēm nevarēja, nācās atdot pa 2Ls ļoti iedomīgajiem un varenajiem latviešiem, kam liekas, ka valsts nav izmērāma naudā un ir bezgalīgs uzticamības paraugs. Vienkārši tupmāk negaidiet no atsevišķas aprindas cilvēkiem iniciatīvu lietu uzsākšanai šajā zemē. Tas nu ir pierādījies par 100%.
Ieva
I
Manuprāt dzīve kā reiz ne pie kā nav vainīga, jo tai nav ne roku, ne kāju, ne galvas....Ja vien tā būtu vienīgā bezgalvainā.....
Dārznieks
D
Ja bilde fotografēta patreiz, tad tāda sejas izteiksme varētu būt pie ļoti lielām zobu (?) sāpēm. Acis nemelo.
Sile
S
Varbūt Parex dod valstij naudu? Vai ir otrādāk? Parex ir balasts valstij. Pie tam ļoti liels un smags. Valdība,LB nespēja, varbūt nebija ieinteresēti pasargāt Latvijas valsti Parex bankas (vai citas bankas) bankrota gadījumā. Citēju: Starp citu, kas mūsu valstī atbild par valsts finansiālo suverinitāti, kuru mēs tūlīt zaudēsim? Valdība, saeima, prezidents, koalīcijas partijas, SAB, Latvijas banka? Kurš ir atbildīgs par Pareksu?Pat ELEMENTĀRĀKĀ risku analīze parāda, ar ko valsts riskē, ja ir tāda Pareks ar tik lielu nerezidentu naudu. Un bankas Baltija piemērs tažu arī bija. Ka lielakā valsts banka var bankrotēt. KO TE MODELĒT, cienījamie traktoristi: KALVĪŠĪ, SLAKTERI, ŠĻOSERI? Interesanti, vai tie ir vietējie IDIOTI kopā ar KANGARIEM valsti noved līdz bankrotam vai tomēr vienkāršs, bet efektīvs plāns kā visu valsti .... (bet arī šai gadījumā ne bez IDIOTU klātbūtnes). P.S. Esmu visai tālu no banku lietām, bet kad garantiju apstiprināja 50 tks EUR, uzreiz parēķināju, cik kontu vajag atvērt, lai pēc kāda laika izņemot īsā laikā naudu valstij radīt finansiālas problēmas (mūsu valstij pietiek jau ar pāris mlrd, lai finansiāli destabilizētu valsti). Teiksim Krievijai rezerves bija pāri 700 mlrd USD, pat tagad tās ir ap 450 mlrd. KO VĒL TE MODELĒT?!
nīgrais kroplītis
n
Vai tas ir rūpju smaids, vai nicinājums, kas redzams Godmaņa sejā?
Novēlējums
N
Kuru valsti jūs cenšaties glābt - Mūsu kopējo vai tomēr to pašu Jūsējo, kur jūs varēsiet turpināt savas bezmēra dzīres? Tad jau labāk, lai tā Jūsu valsts iet pa burbuli! Varbūt tad beidzot varēs sākt attīstīties Mūsu kopējā valsts, kurā jūsu darbs vai bezdarbs tiks vērtēts ar to pašu mērauklu kā pārējiem valsts pilsoņiem, kurā Temīda viltīgi nešķielēs caur sparugu, kurā uz ielas paliks nevis strādīgas ģimenes, bet gan lielākie kretīni un korumpēti zagļi. To no sirds novēlu mums visiem, kā arī drosmi kļūt Mūsu valsts cienīgiem, atmetot gļēvulīgo malā stāvētāja un slepenā kurnētāja tēlu.
Bebrs>Sile
B
Vienkārši Parex nometa lieko nastu (lasi valsti), ko viņš tāpat nevarēja vilkt tālāk. Valsts bez savas ekonomikas, parādzīmēm(aizņēmusies) šajā bankā, nespējīgu vadību u.c.argumentiem neiet kopā ar lielu biznesu,kuru nu bija jāpārorientē. To akcionāri arī pateica laicīgi, par ko viņiem arī paldies. To naudu dabūs visādas swedbankas un sebi, redzēsi. Tās ir tik mūsu bankas kā es kamielis.
zvirbulēns
z
Gaišus Tev Saulgriežu svētkus ! P.S. Vecais krabis Godmanis un viņa svīta sēdēs!
valdis
v
bet no otras puses ja labi padoma tas Godmanis tai vieta kā dara žurkas bēg tālak no grimstoša kuģa , te pagaidām vēl juridiski nenodeficoneta noziedzigiais grupējums koolicija ir iemanijis viņu par savu trubadūru , viņi turpina savu/pareh uc tērini aiznemums nezin kam/ bet šis regojas tautas priekša kā ziepju burbulis kurš teju teju plīsis
Lelle
L
Kā to ņem! Katrs tulko pēc savas sapratnes un samaitātības pakāpes. :}}}

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas