Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Hokejists Ozoliņš paziņo par aiziešanu no sporta un startēs vēlēšanās no Latvijas Attīstībai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sievietes viedoklis
S
Domāju, ka iemesls ir pavisam prozaisks- grib izcelties, lai varētu atgūt Annu. Anna tagad ir izglītota.
Andža
A
Ja nu vēl atbalstītu nacionālo partiju, tad vēl saprastu. Bet partiju, kurai nav pat konkrētas stratēģijas-tikai tukša runa, vai to vajag?
AAA-OOO
A
Kas gadiem ilgi krāts var pazaudēt vienā dienā, lūk mana atbilde Ozoliņa izvēlei, ja pie Repses zilās kompāniijas, tad manās acīs paliksi absolūta nulle, kaut arī biji viens no cienījamākajiem cilvēkiem.
Janis
J
Izskatās, ka Ozoliņš ar šo gājienu, iespējams arī pats neapzinoties, hokeja fanus grib piesaistīt zilo piekritējiem ar piesauktu izkārtni uzņēmēji. Citādi es šo gājienu raksturot nevaru. Katrā ziņā Sandi pretīga izvēle biju par jums augstākās domās ,šajā midzenī visticamāk savu reputāciju nogrmdēsi zilos mēslos.
Jānis bambakam
J
Tu laikam jau pirms dzimšanas esi dabūjis zibens sopērienu pagalvu! Tāpēc - rl labāk gulēt un nesmīdini cilvēkus. Ne jau visi šo komentāru rakstītāji ir babaki .....!
Barons
B
Pēc hokeja karjeras beigām Ozo kļuva par politisku līķi. Āmen.
g
g
Ārprāts! Viņš un Politikā! Nu tad Mēs noteikti kļūsim par attīstītu, Industriālu Eiropas valsti! Un tiem kuriem vakar palika 40, tiem/mums līdz Pensijai noteikti labākus laikus Latvijā nepiedzīvot! Jūs, vēl Politikā iesaistiet, iesauciet debīlo Gobziņu un Sportistu Kulakovu! Un Amigosi varēs bungot pie Saemas. Un klausīsimies Kulakova jēlības Saemas tribīnēs! Un Ozoliņš varēs regulēt, kā Luksafors, saemas tribīnē, kurš Nākošais! Nu Pilnīgs Absurds! Jo tālāk, jo trakāk! Te dažus mēnešus atpakaļ, pa LV radio skanēja kautkāds mildāmais, neatceros tieši tagad par kādu tēmu. Bet bija ierunāts klips ar to pornogrāfiju Kulakovu! Un šis vēl izrādās ir kādreiz sportojis! Jēlā ola! Pēc viņa runas veida, izgvelztajiem vārdiem liekas, ka šis jau Spaisus pīpē kopš pamatskolas laikiem! (laikam bija Liepziedi, vai Kumelītes, bet varbūt Bērzu lapas. Tās jau visu gadu pieejamas) Un visur kur šis izlien, tā vienā un tajā pašā uzvalciņā! Bet Ozoliņš, kuram laikam 8 klašu izglītība, sen, jau, sen, izbirusi uz Sporta pils ledus, vai Daugavas stadiona ledus. Tagad pa Politiķi kļūšot! Nu Pilnīgs Sviests! Nu vai tiešām nav kādi, kuri viņu var uz sliedēm uzlikt! Tas pats Lipmans! Katram ir jānodarbojas ar savu lietu, savu aicinājumu! (Visiem jau tas neizdodas! Kautvai gribēdams. Šādā valstelē, nu nekādā!) Un šis tur tāds, nezin kāda tur Super zvaigzne. Piem. saktoties pēdejos laikos viņa dalību čempjos, tur viņu vispār nevar pamanīt! Kur tad ir tas Forvards??? Kuram tiekot pie ripas, viņu tik meistarīgi turot, vadot, virzot savus spēles partnerus pareizajā virzienā, parāda tiešām Forvarda klasi. Kur tāda bija??? Un prātiņš bija tikai spēlējot hokeju, entos gadus atpakaļ. Bet tagad Politika! Nu Pilnīgs idotisms! Un daži viņu tur slavē, izskatīgs vīr. Dzērājs! Tur taču uz sejas viss rakstīts! Un viņš taču runāt neprot. Krieviski, matom, noteikti. Te jau bija ne viens vien bijušais, tas un tas, kurš ielīda Politikā un apd..... tas pats Zatlers. Viņa Pienākums bija Medicīnu savest kārtībā Latvijā! Kurš tad, ja ne viņš, par to viss labāk zin!? Bet Latvijas Medicīnai nav kas palīdz! Nav tās Lokomotīves, kura var ātrāk rast labklājību, pēc šo 20 gadu Neatkarības izvazāšanas, nolaišanas līdz kliņģim! Ozoliņš viņiem! Kā jau teicu: Gobziņu un Kulakovu vēl savāciet! tad komplekts būs Pilns! Un uz tikšanos ar Žerinovski nosūtiet! Viņš viņus visus apd.... no galvas līdz kājām!
K-K
K
... Parak sasteigta izvele JUSU CIENIGAS DZIVES TURPINAJUMAM - politiska lauka ...! ..Ja jesat TICIES,vai parunajies, ar partiju cilvekiem, tad katram dabiski inteligentam, kaut akademiski neatlbilstosam, patriotiskam, logiskam un darbigam cilvekam nakosais solis butu: orienteties geopolitiska situacija, oligarhu ievesta politikas amoralitate, esoso partiju sekciju pretlatviska darbiba, un siki izskatit KATRAS PARTIJA PROGRAMMU - SVARIGAKAIS - VAI IR IZPILDE !!!! ... Tad vel reiz izvertet personigo interesu attistibas iespeju - godiga veida - un tikai tad nakt pie sledziena kura no partijam vares dot DROSAKO NAKOTNI ...!
SANDI, IEKLAUSIES TAUTĀ
S
SANDI-OZO ! 1. PALDIES PAR TAVU IEGULDĪJUMU LATVIJAS HOKEJĀ, PALDIES PAR JAUKAJIEM MIRKĻIEM KAMĒR TU BIJI HOKEJA LAUKUMĀ ! 2. LŪDZU, LŪDZU NEDARI ŠĀDU GĀJIENU - NEEJ POLITIKĀ. LABĀK KOPĀ AR ARTŪRU IRBI, MŪSU VĀRTU MŪRI u.c. PROFIŅIEM SAKĀRTOJIET LATVIJAS HOKEJA SAIMNIECĪBU (Lipmans par ilgu ir aizsēdējies savā krēslā). TĀDI KĀ TU UN ARTŪRS VARAT BŪT LABI TRENERI. DARIET TO DARBU KO JŪS MĀKAT, UN TAS IR HOKEJS. TAS, kosmonauts Repše TEVI IZMANTOS KĀ MARIONETI UN SAČAKARĒS VISU TAVU LABO VĀRDU. 3. LŪDZU, LŪDZU ŅEM VĒRĀ VISUS ŠOS LABOS KOMENTĀRUS KO TAUTA TEV SAKA, JO TIE NĀK NO SIRDS ! P.s. Es par šo KOSMONAUTA REPŠES partiju nebalsošu tātad arī par tevi- NEBALSOŠU. Neej politikā!
:(
:
Sila jesķ, uma ņe nado....
to Zāgantam
t
Tu, puņķu tapa, nacionāļus neaiztiec. Mūsu nacionāļi cīnās par brīvu Latviju no visiem surogātiem!
Bambaks
B
Padomājiet paši- ja jūs tiktu tik daudz reizes triekti pret laukuma apmali, tik daudz reizes slānīti, triekti pret ledu un dabūjuši ar ripu pa galvu, ne Repšes partijā vien iestātos! Tāpēc nenosodīsim Ozoliņu! Mums, piemēram, laukos pavisam nesen, pērnā gada rudenī, kartupeļu talkas laikā vecim pa galvu iespēra ķēve. Pēc nākšanas pie samaņas viņš paziņoja, ka esot ķīniešu mandarīns, un kartupeļu lasīšana ir zem viņa goda, un viņš aizgāja uz veikalu pēc alus un atpakaļ neatnāca. Nesmiesimies par cilvēku!
viess
v
drosi vien ozolinjs ir gana labi iederiigs sheemotaaju partiju rindaas - galu galaa tak taisost savu ozo golfa laukumu izshemoja (caur stranciem un janitaam aciimredzami), ka dalja mezparka meza kljuva par golfa laukuma teritoriju - ar vai bez kukuljiem - to vinjs pats labak zin :/
..
.
Ozoliņ,ko Tu dari? Esi prātīgs,atjēdzies!
reti
r
var dzirdēt bērnudārza līmeņa spriedelējumus par politiku nopietnā raidījumā....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas