Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Ietaupot 700 000 latu, skolēniem no 1.klases nemācīs svešvalodu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
atkal
a
krievu agent - i apmaksāti - atkal muld...
Кстати, опять пишете с ошибками, в слове "rakst" пропущена одна буква:-) А в слове "grust" пропущена долгота:-) И в слове "virsu", кстати, тоже:-)
Видите, как глубоко в вас сидит национал-социализм с его идеями превосходства и генной инженерии о якобы генетически неполноценных народах: "nesaprotu 16:19 vai tie kas šeit rakst krieviski ir ģenetiski samaitāti?" И еще что для вас характерно -- тоже, как и для нацистов! -- это идея заговора врагов: "vai tie kas šeit rakst krieviski ir apmaksāti grust krievu valodu virsu latviešiem?"
nesaprotu
n
vai tie kas šeit rakst krieviski ir ģenetiski samaitāti? vai tie kas šeit rakst krieviski ir apmaksāti grust krievu valodu virsu latviešiem?
Neviens tev antiņ neliedz rakstīt latviešu valodā! Krievu tekstus tu vari vienkārši nelasīt - vai tiešām tu esi tik stulbs ka to nesaproti?
Будете и дальше вести себя так с нами дальше -- русские и дальше будут отвечать вам тем же.
Потому, что вы себя с нами нагло ведете, krieviem 16:07 kāpēc nesaprotat ka esat latviešu portālā un šeit runā latviski, nevis krieviski. Что вы доказали и своим законотворчеством, которое дискриминирует русских. И русские отвечают вам тем же. И не надоело же некоторым прикидываться, а?
bet tomer
b
tomer krieviem mācits mājās, skolās ka viņiem jauzbāžas ar krievu valodu visiem latviešiem. krievi ir noželojami! un to jau visa pasaule saprot.
krieviem
k
kāpēc nesaprotat ka esat latviešu portālā un šeit runā latviski, nevis krieviski.
Полоний
П
И в последнем комментарии у вас, латыш, опять ошибки:-) Что же вы свой язык-то так не уважаете, а?
Полоний
П
Я же тебя, недотепу, уже учил в комментарии Полоний » TO: Полоний 15:04 15:11, доказал тебе, что владею латышским лучше тебя. Что же ты опять дураком-то прикидываешься, to 15:38 15:41 kāpec neraksti latviski, laikam ka krievs tu nevarēji iemācities rakstīt latviski,
Полоний
П
Своим ощущениям не всегда нужно верить, to::: Полоний 15:38 it looks like ...
to 15:38
t
kāpec neraksti latviski, laikam ka krievs tu nevarēji iemācities rakstīt latviski, tas tiešam nepalidz tev parādities ka inteligents cilvēks latvijā vai pasaulē. cilvēki tikai smiesies par tevi, jo tu dzivo valsti bet nemāki runāt un rakstīt valsts valodā.
to::: Полоний
t
it looks like either your parents, your teachers or your russian handlers have beaten you up for writting in latvian and therefore you have been given permision to enter latvian sites and speak only russian and english, but never latvian. you are truly ridiculous, and it's too bad that you have no self respect :-)
Да не преувеличивайте вы "шока" учёных, просто вы латыш, у вас в голове латышские шарики, it just go to show how the russians are being taught in their schools, in their homes and is a complete outrage when presented to scholars in other countries.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas