Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Ieviesīs jaunu sabiedrības līdzdalības veidu – diskusiju dokumentus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ciešais
C
Jāpublicē valdības sadarbības partneru un sadarbības līgumu parakstījušo NVO saraksti. Tad apmēram būtu skaidrs, kam novirzīs pieejamos finanšu līdzekļus par šo pakalpojumu. Kanceleja risina ierēdņu neprofesionalitātes problēmu ar stutēm no malas, ko apmaksàs caur projektiem par sabiedrības līdzdalību valsts pārvaldē bai tamlīdzīgi. Ierēdnieciskais mežģis vērpjas un aug augumā. Nevienai praktiķu biedrībai nav resursu, lai sēdētu ministriju mājas lapās, meklētu tur briestošās nepatikšanas un aplamības, lai labotu tās, pamatotu kāpēc utt..
Un ka tad ar " MANU BALSI&quot
U
Ta "mana balss" jums nepatik, tas nu ir skaidrs ka balta diena ...Par tiem dokumentiem , man ka neizglitotam cilvekam (piedodiet, visi jau nav tik "gudri", slideni un glumi ka Partijas,kancelejas, visadas ministrijas un citur ieslukusie) TA VIEN GRIBAS DOMAT, KA 1) REIZEM VAR PIEMIRSTIES KADU DOKUMENTU IEKLAUT to APSPRIEZAMO SAKAITA ..... GADAS.... VISADI JAU GADAS .... 2) DAUDZI NO IEKLAUTAJIEM BUS UZRAKSTITI " tik briesmiga - tautai pilnigi nesaprotama valoda" KA TA APSPRIESANA IZVERTISIES tada ka paslepju spelite ... 3) apspried vai neapspried - tapat 100 "udensgalvas" apstiprinas to kas viniem patiks "MANA BALSS " ir un paliek "MANA BALSS"..... Tur skaidri redz ko doma tauta .... Starp citu - kas notiek ar Fasisma/Nacisma/Komunisma simbolikas aizliegsanu ???? Lielas,ka MUSU VALDIBA GRIB DOT KRIEVNACISTIEM VEL VIENU IESPEJU no ruporiem parraidit castuskas un krievu valoda izkliegt "davaj bej etih sobak-latisej" gadas.... visadi jau gadas....
Ciešais
C
kancelejas, valdības sadarbības partneru un štata NVO apskāpviens:)
galējs demokrāts
g
nē ? ne būs ... ? sākumā sapratu ka ņems vērā komentētāju viedokli ierindā ar deputāta ..
Bambaks
B
Ja šodienas Latvijā iedzīvotāji nevar referendumā lemt pat par tik svarīgu lietu kā EURO ieviešana, tad šāda demokrātijas imitācija ir tikai un vienīgi atklāts cinisms!
Antiņbambaks to Bambaks
A
Ja Bambaks,jūs kaut mazumiņu saprastu monetāro politiku un kaut vaigā pazītu EURO un tā funkcijas,tad valdība sen jau būtu ar jums apspriedusies līdzīgi kā ar mani.Un es iedevu labus ieviešamus priekšlikumus monetārās politikas uzlabošanā.
  • 0
  • 4
Maija
M
TIKAI > ''MANA BALSS" !
ed
e
Papīru smērēšana iet plašumā.
fricis
f
ļoti labs pasākums, lai gan jādomā, ka diezin vai kas būs līdzēts laukstrādnieku valstij...
aktivicis
a
Piekrītu,ka labs pasākums,tikai žēl,ka tik vēlu,1.jūlijā stājās spēkā.
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas