Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 23. septembris
Vanda, Veneranda, Venija

INFOGRAFIKA: Kučinska valdība

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
t
t
kur viņiem tik daudz parādu un aizdevumu? un gandrīz nevienam nav auto.
Jānis
J
Pēc visa spriežot, Latvija ir galīgi degradējusies. Ministri, ka m būtu jārāda piemērs `par ģimenisku dzīvi, nav precējušies, bet ir samērā daudz ārlaulības bērnu. Pārsvarā ir nodokļu nemaksātāji un kampēji. Ja ir parādi - nav nomaksāti nodokļi. Tie daži ministri, ar sīkiem uzkrājumiem, vai bez, tie ir goda cilvēki. Tas, ka pasē nav ierakstīti dati par ģimeni, nav atzīmes par pierakstu konkrētā adresē - arī liecina par valsts tikumības lejupslīdi. Vēl te kāds komentētājs iebilst par vecuma uzrādīšanu. Arprāts, kur jau tauta arī ir degradējusies. Noslepkavo cilvēku, bet slepkavas vārdu uzvārdu nepaziņo. Secinājums - jāmaina visa paastāvošā Latvijas likumdošana, jo to ir paspējuši sagatavot kriminālas personas un Saeima, acis nepamirkšķinot, pacēla roķeles - par ! Tā varētu romānus pierakstīt par dažādān nebūšanām Latvijas brīvvalstī, kuru es vēl joprojām mīlu !
Kaspars
K
Tipa tas vai ir mašīna norāda, cik labs ministrs :D
sviests zemnieku gaumē
s
Kāda starpība, cik kuram bērnu un ir vai nav precējies? Varbūt večiem vēl krāniņa garumu arī varēja norādīt (xs, s, m, l, xl, xxl?) un dāmām krūšu izmēru? Mums taču jāzin, kādas ir šo priekšstāvju potences. Arī vecuma norādīšana ir diskriminējoša!
Vārds
V
Ģimenes stāvoklis un bērnu daudzums ļoti daudz ko pasaka par cilvēku, viņa spēju uzņemties atbildību, personiskas saistības, veltīt sevi citiem. Varbūt tev tas nešķiet svarīgi, bet ir cilvēki, kuriem tas ir viens no kritērijiem pēc kuriem izdara spriedumus par cilvēku.. Teiksim 40 gadīgs vecis, bez bērniem vai ar 3 bērniem un četrām šķirtām laulībām noteikti neviesīs manī tādu uzticību, kā 40 gadīgs vecis ar 2-3 bērniem un 15-20 gadiem laulībā ar vienu sievieti. A to kapēc Rinkevičam to bērnu nav - to viņš pats normāli paskaidroja un tur nav ko pa kaktiem čukstēties. Labi vien ir ka tā.. tātad nekad nav mēģinājis izlikties un taisījis bērnus vienkārši tāpēc, lai citi padomātu, ka viņš nav homoseksuālists.. Bet nu domāju, ka visi tā pat vairāk ķīķerē tos ietaupījumus, parādus un aizdevumus. Cilvēkiem vairāk patīk svešu naudu skaitīt, kā domāt - var tiem cilvēkiem uzticēties, ka viņiem valsts svarīgāka par draugiem, vai nevar.. :)
  • 1
  • 0
reiderisms.com
r
Šķiet, ka labklājības un izglītības nozarēm sāksies drūmāks periods, nekā allaž.
zvirbulēns
z
Šķiet, ka ministri ar parādsaistībām, ir kampēji?
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas