Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Ir jācērt galvas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
K-K
K
... Sis valsts SUVERENITATI var tikai atgut ar SPECIALO UZDEVUMU BATALJONA atjaunosanu zem VP un VDK kontroles, ka ar to sakam 1990 gadu sakuma, lidz Rumpitis to izformeja - neskatoties uz ta prieksnieka atklato vestuli tautai, kura vins noradija par ta paveikto un vajadzigo, kritisko darbu kontrolejot nelegas operacijas, atjaunota Latvija!!! VP,Berzin - PIRMAIS SOLIS DARBA PIERADIT, KA STAVI PAR lATVIJU, ne IZPARDOTO BEZABRENI!!!
hcx
h
Jā, nu es arī par to aizdomājos, redzot muitas darbinieku braucam jaunā jaguārā.
Vērotājs
V
20 gadus jau vēroju šo "bespreģelu" un nekādi nesaprotu, kāpēc tieši tagad Dienas redaktors pamodies un cenšas vainu novelt uz Vienotību, kas taču nevaldīja Latvijā visus šos gadus. Pirms gadiem 10, kad vēl nebijām ES, tika solīts, ka jāiestājas tikai ES un Krievijas robežas sargāšanu arī pārņems ES vienoti dienesti. Iestājāmies, bet nekas nemainās, notiek tieši otrādi, kontrabandas apmēri strauji pieaug, jo nav vairs iekšējo robežu, kur vēl kaut ko varēja pārķert.
nu jā
n
Uh, kā lien arā tā Šlesera interešu aizstāvība. Kā īlens no celofāna kulītes
Zelma Birzniec
Z
Vai cienījamā Inga var paskaidrot,,kas ir visvarenais redaktora viedoklis un kāpēc mūsu brīvas preses reitings tik zems.Pretejā gadījuma jūsu prese atgādina okupācijas laika brīvo presi,kas daudziem skaidrs.Jūsu gadījumā labak paklusēt
Inga
I
Tā nu tas ir, ka konkrēta izdevuma satura noteicējs ir galvenais redaktors. Tieši tāpat kā kapteinis uz kuģa. Man nešķiet, ka preses reitings ir zems, bet tas ir subjektīvi.
  • 0
  • 0
par cenzūru
p
Manuprāt, Inga Jums neoponē, tikai konstatē bēdīgo situāciju preses cenzūras jomā, proti, ka viena persona - kuras morāle, iespējams, ļoti mazspējīga ir - kontrolē saturu.
  • 0
  • 0
kurzeme
k
Ilgi nebiju lasījis DIENU-palikusi tā ir galīgākā tukšā čaumala.Vieglas smiltis pārdotai lapelei-tev nav nākotnes.
kurzeme
k
Ilgi nebiju lasījis DIENU-palikusi tā ir galīgākā tukšā čaumala.Vieglas smiltis pārdotai lapelei-tev nav nākotnes.
ĀZis
Ā
tagad kozjols kasterēs Gunčuku,par mēles nesavaldīšanu,skat PLL rīcības kodeksu, to viņam nav atļāvis,tā var samazināties ienākumi no kontrabandas.un banda ir bijusī Tautas partija
opis
o
Ja šajā rakstā paustais nav patiesība-vai tad raksta autors nav jāsauc pie atbildības? Liekas ka pateikta patiesība Ja jau vara zin kas reāli notiek ar kontrbandu..tad kā tagad būs ar minētajām augstajām amatpersonām? PUBLISKS SKANDĀLS un noklusēt nav iespējams. Varbūt ka aizvērs DIENU?????
vienlīdzības ilūzija
v
Daudzus gadus izdevās noklusēt un nebija skandāla un, kur pēkšņi viņš radīsies - atcerieties krievu laikus, kad cigaretes grašus maksāja, vispār nebija pat runas par skandāla iespēju.
  • 1
  • 0
hpl
h
VID darbojas neefektīvi,-plānotie ieņēmumi ir jāiekasē pilnībā,nevis kāds var arī nemaksāt bet citiem jāmaksā.Kā "Latvenergo'' ,jābūt sankcijām bez kaut kādām atlaidēm.
Kaķene rudā
K
Lai cīnītos pret kontrabandu vajag sākt to darīt no VID un FM vadības, kura ņaud par pieaugošiem kontrabandas apmēriem, bet tajā pašā laikā ar vieglu roku dēļ Kravaļa personīgajām interesēm grasās iznīcināt Muitas Kriminālpārvaldi, kura ir lielākā kontrabandas apkarotāja. Sakārtojiet šo iestādi, maksājiet normālas algas darbiniekiem, nodrošiniet darbiniekus ar veselības apdrošināšanu par dzīvībai un veselībai bīstamu darbu, maksājiet par virsstundām naudu nevis bezjēdzīgas brīvdienas un tad gaidiet labus rezultātus. Dārgie žurnālisti varētu papētīt dziļāk kādēļ grib aizklapēt Muitas Kriminālpārvali, kā arī salīdzināt līdzīgu iestāžu citās valstīs darba apstākļus, aprīkojumu un rezultātus, nevis tikai tukši spriedelēt.
Zelma Birznie
Z
Labs virsraksts-galvas jācērt arī cenzūrai presē,bet tas laikam vēl ilgi jāgaida
Inga
I
Cenzūra ir valsts pasākums, kas Latvijā netiek praktizēts. Preses saturu nosaka redaktors pēc saviem ieskatiem un tā nekādīgi nevar būt kvalificējama kā cenzūra.
  • 3
  • 3
be real
b
nu ko tad? dienas kozjolu vajadzēja ielikt par iekšlietu ministru? šlesera apcirkņos kandidātu uz pirmajā rindkopa uzskaitītajiem amatiem jau netrūks!
cony to Gunča Bojavik Dienā
c
Jūs kā profesionāls un īsts žurnalists,saprotiet,ka ši problēma jāsāki vislabāk no centra un mums jau augstākā politiski tautiskā vara norādīja,ka visa ļaunuma sakne un ass,sākās ar viņa trim nosauktajiem oligarhiem,kas rāda mums visiem paraugu,kā jāapzog valsts tiesiskums,demokrātija un tautas labklājība.Lūdzu Gunča paceļ savu īstās informācijas goda Zurnalista Damokla zobenu un cērt pa tām galvām
KLM
K
ka daļa Latvijas dzīvo ārpus likuma. ............................................................................ Bojāra kungs, pilnībā piekrītu Jums - lielum lielākā daļa dzīvo ārpus likuma, piemēram, ar likumu noteikti minimālie izdzīvošanas griesti, bet nē, likumpārkāpēji dzīvo zemāk par šiem griestiem. Paldies Dievam, ka ir arī likuma ievērotāji, maz, bet tomēr viņi ir, piemēram, biedri Lembergs, Šķēke un Šlesers, kuri, ievērojot likumu, dzīvo virs griestiem (viens pat mākoņos)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas