Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

Izplēn cerības ievēlēt Valsts prezidentu jau pirmajā kārtā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
no Kuiviziem
n
Atmodas-maisu paarstavis kas der rietumiem UN austrumiem-pietiek atlikusai latviesu tautas dalai ar surogatkoompradorvadibu uUN viltus maksligo neatkaribu
tā būs...
t
Atradīs rižā septiņus Junkerus un lieta būs nodarīta...
Senais
S
Tik pat labi izplēn kā neizplēn, jo politiķu teiktajam var ticēt tikai daļēji un tā daļa ir knapi 0,1%
Grafomānam
G
Tev pašam neapnīk drukāt šos vispārinājumus? Kopš kura laika visi politiķi ir vienādi?
  • 1
  • 0
gemfris
g
mīkstu gaidot ziepnieklana princesi amatos reņģes ...
gemfris
g
mīkstu gaidot ziepnieklana princesi amatos reņģes ...
ugunsdzēsējs
u
vajag vismaz piecas kārtas šai klaunādei. Lai straujuma izveido klauna izvirzēīanas parlamentāro komisiju un no sociālā budzeta fonda katrai kārtai izdala vismaz 3 miljonus eiro.
Elita Kuzmina
E
Sim Saeimas deputatu balsojumsm par Latviajs prezidentu ir jabut atklataj, jo Latviajs pilsoni ir, pec pastavosa politiska rezima, uzticejusi ievelet Latviajs prezidantu Latvijas Saeiams deputatiem un tapec deputatime ir jabalso atklati par katru prezidenta kandidatu, lai Latviajs pilsoni, kuri ir balsojusi par savu partiju, redzetu ka balso tie par prezidentu un, beidzot, Saeimas deputati uznemtos kaut saja svarigaja balsojum aatbildibu. Es valsoju par NA un atbalstu ka labakais kandidats Latviajs valsts prezidentam ir Egils Levits un ne kaut kads pajolis, Lemberga ieliktenis Vajonis vai vel trakak bijusais komjaunietis un vislatvias zagla, bandita, latviesu tauast slepkavas Skeles paklausigais krancis Maris Riekstins, kur sir nercist (sevi iemilejie) un loti, loti augstpratigs, alkatigs kretins, kur snekaunejas ar meliem un negodigam izdaribam juras kapas, kur ir dabas aizliegus, legalizet dzivojamo budu par kletinu. Tas gan butu "vareni", ja ne tragiski un komiski, ka par Latvijas prezidentu kaut kadu ZZS, Vienotibas intrigu del klutu augstpratigais kretins Riekstins, kurs sez NATO un ka meli dirsa ieravis kluse, (par siem pedejie 5 gadiem, sedot Brisele NATO staba nekad nepauzot un neizsakot, neizstavot Latvijas valsts viedokli, poziciju, nostaju atieciba pret Krieviju, kura izvers karu Ukraina, kura ir okupejusi Ukraians valsts teritoriju Krimu, Donecku, lugansku, kurs vispar nezina ka cilveki Latvija dzivo, kada nabadziba, kada pazemojuma, kas vispar Latvija notiek?
Nebus ne Levits
N
Ne si valdiba. Bus tads prezidents kurs bus neietekmigs vai Lembergam tikams. Vejonim ari ka aizsardzibas ministram bus janozud un citam, ne tik draudzigam pret Nato bus janak vina vieta... Ka to visu panakt? Jauns prezidents... Jauna valdiba... Jauna kartiba un jaunas attiecibas ar visiem kaiminiem.... jauna nakotne.
janis
j
visa jezga no otra gala, neesmu vel dzirdejis prezidenta kandidata uzstasanos ar savu programu ja tas tiktu ievelets, tad varetu mes/jus lemt par labako. Vai tiesam bananu republika, jeb vajadzigs prezidents ieliktenis/slaucama govs kadai partijai??
Jānis
J
Tikai Levitu ! Latvijai ir vajadzīgs gudrs prezidents ! Lastvijai nav vajadžīgi Putina pakaļas laizītāji. Vējonis ir labs aizsardzības ministrs un viņam tas darbs ir jāturpina. Daudzu ministru bieža nepamatota nomaiņa, Latviju ir novedusi ja ne ellē, tad tuvu gan tai.
Randy, BR-Deutschland & Latvija
R
hmm- tavs "gudrais" prezidents, vel necik ilgi atpakaļ gudri izdomāja, kā apiet Latvijas Konstitūciju (Satversmi), - pamatlikumu, lai uzdāvinātu PUTINAM latvijai piederošu zemi.>>> Manupraat Levits izdomaaja kaa atvieglot Latvijas iestaashanos NATO, kas manupraat bija svariigaakais solis Latvijas Valstiskaas neatkariibas nodroshinaashanai.
  • 5
  • 1
hmm
h
*neērti.
  • 1
  • 1
hmm
h
Satversmes tiesai to jautājumu nodeva vēlāk. Kā reizi tad, kad prezidente jau paspēja padižoties, ka viņa ir konsultējusies ar juristiem, ka Latvijas Satversmi varot traktēt "dažādi" ! Tas izraisīja momentānu ažiotāžu: kā tās tā ??? Prezidente vienā intervijā paspēja vel pateikt, kurš tieši jurists bija tas, kas viņu konultēja. Vēlāk šīs intervijas un pašu faktu IZDZĒSA no visiem latvijas portāliem, taču avīzes tas palika... Tieši šī iemesla pēc mūsdienās tik "ērts" saziņas līdzeklis ir elektroniskie mēdiji. No vienas puses saudzējam dabu, necērtam kokus, lai ražotu avīzes, bet no otras puses ļoti ērti valdībai ! Visas ziņas vēlāk var rediģēt, kā minimums dzēšot. Cilvēkiem jau tā ir īpašība ātri visu aizmirst, bet te vel tāda papildus iespēja rediģēt pagātni ! ... Nožēlojami tas, ka Latvija ir pirmā, kas iestājas pret "vēstures pārrakstīšanu", bet pati grēko ar to, ka dzēš ne tikai komentārus pie rakstiem, bet arī pašus rakstus no portālu arhīviem. Tieši tos rakstus, kurus atcerēties valdībai ir "neerti".
  • 1
  • 4
monitors
m
Godīgi sakot, Levita kunga nopelnus pie Abrenes atgriešanas neatceros. Viņš, cik es atceros, priekšlasījumos par par teritorijas tiesisko regulējumu ļoti konsekventi aizstāvēja tēzi, ka juridiska pamata Abrenes atzīšanai Krievijas sastāvā nav. Ar Latvijas - Krievijas robežlīgumu atbilstību Satversmei nodarbojās Satversmes tiesa nevis Valsts prezidente.
  • 7
  • 0
hmm
h
- tavs "gudrais" prezidents, vel necik ilgi atpakaļ gudri izdomāja, kā apiet Latvijas Konstitūciju (Satversmi), - pamatlikumu, lai uzdāvinātu PUTINAM latvijai piederošu zemi.
  • 1
  • 4
kajs
k
Lai cik tas nebūtu uzjautrinoši, taču vienīgā austrumeiropas cerība pret Krieviju ir Izraēla, kas jau tagad gatavojas piegādāt Ukrainai ieročus. ASV nomainīsies prezidents un viņi rīkosies citādi, neko nevar zināt. Tā ka tas Levits ir īstais kandidāts. Vaira arī uz sinagogu pa laikam gāja taču prezidente bija laba. Prezidentam runāt jāmāk, tas Vējonis nebūs labāks par esošo ākstu.
bs
b
Piņdjuļķina - tā laikam sauc Ventspili.
Komentārs
K
Rēzeknes novada Rogovkā it kā noticis šausmīgs noziegums. Varbūt Dienai ir kāda informācija?
tvaika iela
t
Piņdjuļkinā tādi notiek vairākas reizes dienš.
  • 2
  • 2
Putler kaput
P
Un cirks var sākties.
dekolonizacija
d
"cirks"pavisam driz bus uz LV/rus robezhas,kur nav pietiekama daudzuma labiericibu?
  • 1
  • 2
monitors
m
Viss ir elementāri - premjers (V), spīkeris - (NA), prezidents (ZZS). Tad koalīcijas apetīte pēc varas ir saprātīgi apmierināta un tā turpina normāli strādāt. Ja prezidenta amatu dabū spēks neatbilstoši tā ietekmei koalīcijā, tad tas nozīmē, ka šī koalīcija beidz pastāvēt. Un Vienotības līderi, kā mēs to skaidri redzam, nav prātā jukuši.
monitors
m
Kāpēc ilustrācijai nevarētu izvēlēties Latvijas ceļa un ZZS koalīcijas vēlēto prezidentu 5.Saeimā? Latvijas ceļš atteicās no Meierovica kandidatūras par labu ZZS bīdītajam G.Ulmanim koalīcijas stabilitātes vārdā. Ulmani ievēlēja arī uz otru termiņu. Nav nekādas pretrunas, ir tikai atšķirīgi politisko spēku samēri.
  • 2
  • 4
pretruna
p
VVF tāpat kā Levits bija bezpartejiska. Tika ievēlēta divus termiņus pēc kārtas.
  • 7
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas