Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Ja Repše un Jaunups paši nevarēs izšķirties par nākotni politikā, Vienotībai "būs viņiem jāpalīdz"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ha
h
lai tie abi iet uz laukiem cukas kopt, pietiekoshi jau ir salasijushies valsts mantu
Sika
S
Kā visi ir satrakojušies!
>Berta
&
Nemelo, Berta! Aizej uz Rīgas brīvostu un paskaties, kā Vienotība risina savu ielikteņu ģimeņu iztikas jautājumus! Aizbrauc uz Ventspils ostu un paskaties, kas tur darās??
Ilzītei un Lolītei no Vienotības
I
..."Ilze Viņķele uzskata - ja šie biedri nespēj ietekmēt politiskās norises kā Vienotības biedri, «tad cienīgi būtu atvadīties no Vienotības». ---------------------- Attopies, beidrenes! Noņem savas brillītes un netēlojiet nezinītes no Marsa! VAIRĀKUMS BIEDRU VIENOTĪBĀ NESPĒJ IETEKMĒT POLITISKĀS NORISES SAVĀ PARTIJĀ!!!!! PASKATIETIES KAUT VAI KĀDI JAUTĀJUMI TIEK APSPRIESTI PARTIJAS IEKŠĒJĀ SARKASTĒ - BIEDRU LISTĒ!! TAS IR NEKAS - ABSOLŪTĀS MUĻĶĪBAS!!!! VISS NOTIEK AIZKULISĒS!!!!!
PV
P
Pavisam vienkārši. Bazedovu Modroviču sūtīt pa skuju taku. Iespējams arī Danu Titoviču. A.Mamikins: “Paldies jums liels, Titava kungs par šo tiešā ētera stundu. Dans Titavs – sabiedrisks, politisks un vienkārši darbinieks, starp citu, mūsu kolēģis, bijis žurnālists-televīzijnieks, jūsu ekrānos. Liels paldies.”
Jūlis
J
Te nu mēs redzam, ka Zaķim ir āža kāja. Vēl Repše neko nav izdarījis, bet Zaķim jau ir liels satraukums. Tagadējā Vienotības spice jau satraucas par savas ietekmes mazināšanos. Viņiem sava ietekme ir pirmajā vietā. Viņiem partijas lieta ir karjeras lieta, nevis kalpošanas lieta. Nav gan dzirdēts, ka Repšem ir svaigas idejas, bet Repše ir pazīstams ar to, ka viņam tās var būt.
Berta
B
Nu gan Jaunups melš: "Vienotība" negribot diskutēt par ekonomiskiem, valsts attīstības jautājumiem... !!! "Vienotība" to vien tik dara, kā risina valsts attīstības jautājumus, pie tam ļoti sekmīgi! Bet laikam jau Jaunupam nav laika par to pat painteresēties, nē?
Nameisis
N
Tavuprāt budžeta konsolidācija ir tas pats kas Valsts attīstība ?
  • 5
  • 3
Demisija
D
Nost ar Dombrovski!!! Repse par premjeru..... Par attiistiibu, nevis konsolidaciju!!!!
:)
:
Lēnām pār tiltu, Vienotība !
i
i
Kuro reizi viņš jau nāk kā ''tautas glābējs''? Komiķis īstais..
patiesībā
p
Man jāsaka, ka daudz retāk nekā 3A! Un pašlaik viņš nenosdarbojas ar kāda , vismazāk jau Jūsu, glābšanu! Tad kamdēļ tāds uztraukums!
  • 1
  • 0
zj
z
Zēni-politiķi! Vai vienreiz nebūtu jāsāk strādāt? Piemēram, sākt varētu ar sabiedrisko tualešu tīkla izveidošanu Rīgā un gar lielākajām Latvijas automaģistrālēm. Nodibiniet kādu veidojumu, piesaistiet Eiropas naudu. Būs cilvēkiem labums. Sabiedrība novērtēs jūsu devumu. Tad varbūt izvirzīs kādam pašvaldību amatam. Gana jauni vēl esat. Ja labi strādāsiet, tiksiet arī tālāk. Kā citur Eiropā vai pasaulē.
tutuu
t
Nesaprotu, ko var par so diskutet. Ja Repse izvelas veidot atsevisku partiju kas pozicionejas pie krievu veletaja, tad tas butu jaapseic no visam pusem. Novelu vinam izveidot centrisku speku, savakt dalu SC un piesaistit jaunus krievu liderus, ka ari aizmirst par latviesu medijiem. Vina partijas vieta ir centra- SC vieta. To jau sen vajadzeja izdarit ! Lai veicas !
čok čok
č
JĀ REPŠE IR ĻOTI SIMPĀTISKS KRIEVIEM UN EBREJIEM:)
  • 1
  • 1
Ja-smīns
J
Vecāki aizbraukuši, dzīvoklis tukšs...nu ko, sākas kailā karaļa laiks!!!
Q
Q
Labais.Vairaķ tādus humora pilnus seriālus . Smiekli ir veselīgi .Paldies dienai .
Kika
K
Isteniba smiekli nak par par dizo Vienotibu-nu jau mugurinas saliekusi,pule kreslu,kuru piestumt Repsitim klat.Tiesi tapati metode bija,lai Zatleriti dabutu sava pasparne.....Ja jau jauns speks,tad jauns un nav ko nevienam pievienoties un izdabat.Lideji un laizjas skolas jau redzeti.Un re ka,nu atkal nebus laiks par valsts izaugsmi domat un laiks tiks notrallinats diskusijas,ka repsiti un vina komantu sev dabut......

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas