Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 6. jūlijs
Anrijs, Arkādijs

Jēkabpils laupīšanas lietā aizturētie iesaistīti arī citos noziegumos

Dalībnieki no grupējuma, kas tika aizturēts pēc Jēkabpilī notikušā uzbrukuma spēļu zālei Fēnikss, ir bijuši iesaistīti arī citās laupīšanās un zādzībās, šodien preses brīfingā žurnālistus informēja Valsts policijas Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes priekšnieks Rauls Kviesītis.

Jautāts, cik vēl noziegumos aizturētie bijuši iesaistīti, R.Kviesītis atbildēja, ka "desmitos tas nebūs, bet ir fakts kā tāds, ka noziegumi ir izdarīti vēl".

Laiks, kas pagājis starp Jēkabpils laupīšanu un citiem noziegumiem, nav dažas dienas, bet ilgāks.

Kā sacīja Kviesītis, patlaban izmeklētāji ir noskaidrojuši precīzu katra Jēkabpils laupīšanas lietā aizturētā vīrieša lomu šajā noziedzīgajā nodarījumā. To, kurš tieši šāvis un kurš organizējis noziegumu, Valsts policija pagaidām nevēlas atklāt.

Jau ziņots, ka 25.janvārī no rīta piecas bruņotas personas veica laupīšanas uzbrukumu spēļu zālei Fēnikss Jēkabpilī. Mēģinot aizturēt šos noziedzniekus, izcēlās apšaude, kurā gāja bojā Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirkņa Kārtības policijas nodaļas Viesītes iecirkņa vecākais inspektors Andris Znotiņš un vēl divi policisti cieta. Visi pieci laupītāji tika aizturēti, un izrādījās, ka četri no viņiem paši bija policisti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas