Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +19 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 29. jūnijs
Paulis, Pauls, Pāvils, Pēteris

Jelgavā skolēni salu izmanto par iemeslu skolas neapmeklēšanai

Jelgavas 4.vidusskolas mājaslapā publiskots skolas direktora Agra Celma aicinājums vecāko klašu skolēniem beigt slinkot un atgriezties skolā, jo sals nepārsniedzot likumā paredzēto robežu. Direktors brīdina, ka iekavētais būs jāatstrādā brīvdienās, raksta portāls zz.lv

"Beigsim niekoties!” atgādina A.Celms un norāda, ka ne pirmdien, ne otrdien, ne trešdien gaisa temperatūra naktī Jelgavā nepārsniedza mīnus 25°C, līdz ar to kavēt stundas vecāko klašu skolēniem no 13 gadiem neesot iemesla.

“Dienai iesilstot, no pulksten 9.00 vai 10.00 tiek gaidīti visi skolēni, lai var norisināties normāls mācību darbs. Pretējā gadījumā šīs mācību dienas būs jāatstrādā brīvlaikā,” teikts skolas mājas lapā.

A.Celms atzina, ka tiešām bijis dusmīgs, jo situācijā, kad klasē ir četri, pieci skolēni, darbs nevarot notikt. "Biju dusmīgs, bet šodien jau smaidu, jo klases atkal ir pilnas. Liels procents skolēnu uz aukstuma rēķina izrīkojas vienkārši bezkaunīgi," teic A.Celms.

Skolotājiem esot dots uzdevums pārrunāt klasēs jautājumu par to, kādās situācijās var skolu neapmeklēt, un kas būs tad, ja skolēni apzināti traucēs mācību darbu. "Šonedēļ visas trīs dienas praktiski ir izniekotas un būs jādomā, kā iekavētu kompensēt," saka direktors.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas