Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Jēru klusēšana

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jūras mandarīns
j
Maijiņa ir vērtīgs kadrs, ar lielu info bagāžu. Bijusi arī JL iekslietu ministra PR-ščica, arī kopā ar Nilu Melngaili intensīvi strādāts. Ņemot vērā šo, Tevis neminēto bagāžu, Maijas loma un abi tagadējie amati Valdiņa situācijā ir vēl svarīgāka.
kurmīts
k
Vēl viena jauka niansīte – dombrovska padomniece Maija Celmiņa, kur ir pieņemta darbā kā Ministru prezidenta ārštata padomniece PROJEKTU VADĪBAS jautājumos ?? (kādi tādi „projekti” ir jāvada valsts Premjeram ??) kopš pagājušā gada vienlaikus strādā par „konsultantu” ... Valsts akciju sabiedrībā "Latvijas Hipotēku un zemes banka" ... :) Lūk arī „projektiņš” Maijiņai – uzraudzīt, lai banka „pareizi” izturas pret vienu no saviem nebūt ļoti īpašajiem klientiem – firmu SIA Land Development … :))) P.S. Bet jūs tomēr uzprasat Maijiņai, kas tie tādi par „projektiem” ir, kuru vadībai viņa ir paņemta par „padomnieci”. Un pie viena – ko tieši viņa, nebūdama banku speciāliste, konsultē Hipotēku bankai ... cik zināms bankai ir pašai savas piāristu štats un nebūt ne mazs. Par ko saņem algas šie ļautiņi, ja talkā jāņem vēl papildus konsultanti ??? Un vēl. Es gaidu, gaidu un nekādi nevaru sagaidīt, kad beidzot kādam žunālistam ienāks prātā nointervēt Sandru Bukani. Tāda kolorīta personība, pie Premjera miesas pietuvināta, tāda spējīga menedžere, talantīga kuģotāja, izcila padomu devēja, pamanās vienlaikus uz pilnu slodzi strādāt gan Rīgā, gan 200 km attālākajā Ventspilī – ziķeris, kādu vēl pameklēt vajag - un mūsu mediji jau divus mēnešus neliekas par šo izcilnieci ne zinis ... Jums vajadzētu šajā ziņā no jaunmalkas pamācīties, kura taukmūļu un lablatviešu politiķus un viņu konsultantus i tualetē novaktēs, i pa atslēgas caurumu nofilmēs, i benčikus uz ielas mētājot pieķers, i visas telefona sarunas ierakstīs ... A šite pat nevienas intervijas un neviena jautājuma !?? Bet es dikti, dikti gribu, pieprasu, alkstu izlasīt sīku un punktīgu interviju ar šo neordināro kundzīti un viņas ģimenes kopīgajiem biznesiem ar Plīša Lāča famīliju ! ... Vēl vairāk – esmu pārliecināts, ka neesmu tāds vienīgais ... mums taču savi varoņi jāzina, jo īpaši, ja tie ir tik godīgi un tiesiski kā dombrovskis un viņa padomnieces ... :)
Trahtenbergs
T
Kalviiša atstaatais miljards izraadiijaas virtuaals , faktiki kassee bija caurums no barankas , Lembe sen bij metams aiz resteem , šito valsts izlaupiitaaju ( saimniekošanas) nopelns , ka ļaudis pamet valsti , 20 gadu laikaa nekas nav dariits lau izliidzinaatu situaaciju valstii ar paareejaam Eiropas valstiim , tikai nemitiigi un uz nebeedu zagts
Barons
B
Neko jaunu no šī raksta neuzzinājām. To pašu vien. Interesanti, kas notiks tālāk. Jo lācītis ir uzkāpis uz nekustamā īpašuma burbuļa mīnas. Un nav zināms, cik liels būs blīkšķis. Vai būs tikai smaka vai arī sekas būs fatālas? Iznākums gan ir viegli prognozējams, zinot kādus "sodus" ir saņēmuši priekšgājēji. Interešu konflikts? Kādas muļķības. Lācēns taču neko nezin par lācenītes finansu problēmām. Un nāksies vien visiem ticēt šai pasakai. Nezvai laulību līgums ir noslēgts?
:o)
:
Nu beidzot arī es varu ielikt plusiņu par rakstu par izzagtu Latviju trubadūram.
Jā!!
J
Ja valdības vadītājam nav ētiski ņemt kredītu valsts bankā, bet tikpat neētiski ir ņemt kredītu arī privātā bankā, tikai laikā kad Dombrovska sievas uzņēmums ņēma kredītu viņš nebija valdības vadītājs, bet gan Eiropas parlamenta deputāts. Birkava lieta ir pilnīgi savādāka, jo tika paņemts ar īpašuma vērtību nesalīdzināms kredīts par kuru maksājumus veica īpašuma pārdevējs!!! nevis pircējs. Tāpēc tas ļoti izskatās pēc naudas izkrāpšanas.
Svins
S
kāds rakstam sakars ar jēriem un ar klusēšanu? domāts, ka Dombrovskis ir cilvēkēdājs?
Vai tu nesaproti, vai negribi saprast, ka hipotēku un zemes banka ir valsts banka, kurā valdības vadītājam taisīt pārādus ir vismaz neētiski. Ar ko tad viņš atšķiras no Birkava, kas gan pēc valdīšanas sataisīja naudu.
Andrievs
A
Ne raksta autoram, ne daudzien komentētājiem nav ne mazākās sajēgas, kā darbojas bankas. Nauda, ko bankas izsniegušas kredītos, nav bankas īpašums. Bankas rīkojas ar naudu, kas ir savākta no noguldītājiem. Kas attiecas uz Hipotēku banku, tad liela daļa noguldītāju ir Latvijas iedzīvotāji, kas savus ietaupījumus uzticējuši valsts bankai.Tāpēc banka cenšas visādiem paņēmieniem atgūt izsniegtos kredītus, lai nepiekrāptu savus noguldītājus. Kāpēc Toča kungs neraksta par iemesliem, kas piespieda tik daudzus ņemt augsta riska kredītus? To piespieda nekustamo īpašumu "tirgus" neremdināmā apetīte, ko veicināja: 1. Komunistiskā partija iepludinot Latvijā nesamērīgi lielu viestrādnieku skaitu, diskriminējot vietējos iedzīvotājus tiesībās īrēt mājokli. 2. Latvijas ceļš, kas vienlaicīgi veica dzīvojamo namu denacionalizāciju un privatizāciju, kā rezultātā katastrofāli samazinājas mājokļu fonds. 3. Tautas partija un Pirmā partija, kas milzīga mājoklu deficīta apstākļos pieļāva atcelt mājokļu cenu regulēšanu. Vai Toča k-gam ir kādi pierādījumi, ka`šie apgalvojumi ir nepatiesi?
Jā!!
J
Kādā interešu konfliktā, bankas sadalīšana nekādi neietekmē viņa parādsaistības. Tad jau tikpat labi var apgalvot, ka interešu konflikts ir tāpēc ka var aiziet uz banku un pieprasīt miljonu skaidrā naudā.
KLM
K
šis puņķainais jauneklis ar īpašiem saprašanas dotumiem neizcēlās.. .............................................. ................................................. nu tā gan nesakiet - ja ir Dienas štatā, tad jau kaut kādi dotumi ir. Noderīgi Dienai.
Senais Jā!!
S
Nu re kā nesapratāt. To, ka valsts ministru prezidents nonācis smagā interešu konfliktā.
reno
r
No Toču Saņas var prasīt tika maķ-častj, bet nekādi ne matčastj. Cik viņu atceros no studiju laika, šis puņķainais jauneklis ar īpašiem saprašanas dotumiem neizcēlās, ar jēra klusēšanu gan.
Troll
T
Točam toč nav sajēgas kā bankas aprēķina savus zaudējumus. Ūči matčastj, tovarišč Točs
KLM
K
piemirsu - vēl piedaloties Lembergam, kurš nepārtraukti zvēr Karaliskajai tiesai - jā, mēs latviešu tautas patrioti to vien darām - vedam tautu stikla kalnā....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas