Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Jūrmalas bērnudārza vadītāja amatu tomēr nepametīs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ritvars
R
Lasot sos komentarus var spriest tikai vienu! Cilveki kuri raksta sos komentarus vispar neko nezina par so lietu ,kuru tik aspratigi atspoguloja masu mediji. Un vel ! Ja dailrakstitaji kaut ko raksta komentaros ,tad rakstat to ar cienu. Nevajag nevienu aizkart ar savu viedokli. Neticu ,ka kadam no bernu vecakiem,kuri ved savus bernus uz so darzinu , ir iebildumi pret darzina vaditaju.
Ritvars
R
Un kaa but ar ZIEMASSVETKIEM?
Ritvars
R
Nezinu par ko tada aziotaza ? Man skiet , kads vienkarsi grib ieriebt bernudarza vadibai. Atradusi gan pie ka piesieties. Ja ari butu pieminets Dieva vards ,kas tur tik slikts? Un vai tam ir tik liels pamatojums celt tadu traci. Manu prat butu labi, ja berni zinatu par bibeli un Dievu! Cita lieta ir sektas, kas kaut kada veida iespejams ietekme cilveka dzivi un domasanu.
ko darīt
k
ja 13:30 Cik labi,ka piegrieza skabekli un varrs nevares mulkot pratu berniem un vecakiem.Lai iet un murgo kada boznicaa! ======================== skābekli vajag piegriezt puspērtiķiem-atejistiem, lai nekropļo bērnus!
Bolero_10
B
... Tautas rakstniekus.
Bolero_10
B
Nu! » ! 07:38 Tautas valodā -ateja -tualete ... Ja runā par neticīgajiem , tad ATEISTS !!! Salasījušies gudrīši ... === Mēs lasām izcilus Tatutas rakstniekus. Tā kādreiz rakstīja Andrejs Upīts.
to ai !
t
Piekritu!!! Bazniczhurkas PROM no berniem!
ja
j
Cik labi,ka piegrieza skabekli un varrs nevares mulkot pratu berniem un vecakiem.Lai iet un murgo kada boznicaa!
ai!
a
Shi audzinataja-pestelotaja savus brinumvardus par dieniskas maizes pateicibu varetu pamacit Jurmalas meeriem,kuri pa tiesam un cietuniem vien dzivo.Varbut butu ieklausijushies un mazak zagtu citu dienishkas maizites,un mazak kukulus nemtu.
zemnieks
z
stulbi gan » zemnieks 01:37 04 .Stulbi ir cīnīties ar RELIĢIOZIEM dogmātiķiem .Ateisms (grieķu: a - "bez"; theos - "dievs") ir uzskatu sistēma, kuras pārstāvji vai nu noliedz dievību eksistenci[1], vai arī nepiekrīt teismam.[2] Visvairāk to tomēr saista ar neticību dievību eksistencei. Daudzi ateisti ir skeptiski noskaņoti arī pret jebkādām pārdabiskām parādībām, apgalvojot, ka tam trūkst lietisku pierādījumu.
!
!
Ja runā par neticīgajiem , tad tikai ATEjISTS. Jo garīguma noliedzējus puspērtiķus ne ar ko labāku par ateju nevar asociēt
Nu!
N
Tautas valodā -ateja -tualete ... Ja runā par neticīgajiem , tad ATEISTS !!! Salasījušies gudrīši ...
!
!
Pēteri ziepēs kopā ar visiem atejistiem!
Pēteris
P
Reliģijai NĒ!
stulbi gan
s
pavisam zems ir tavs IQ līmenis, kā jau ateistiem tas parasts Термин атеизм появился в XVI столетии во Франции, однако существуют свидетельства того, что идеи, которые сегодня могут быть расценены как атеистические, уже присутствовали во времена Древнего Египта, Ведической цивилизации и Античности. (wiki)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas