Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +12 °C
Viegls lietus
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Kalniete: 2013.gada rudenī būs zināms, vai Dombrovskis būs viens no EK prezidenta amata kandidātiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tomass
T
I apologize for writing in English, but my Latvian is unfortunately not entirely up to date. Regarding Dombrovskis candidature of EC president, I think he actually might have a slight chance. If you take into consideration the achievement of Latvia in the recent years, it becomes evident quite clearly that Latvia is one of the most able countries in Europe in terms of adaptability and resilience. Reading through the comments actually saddens me a bit. It is clear that many people participating in the debate lack perspective. Consider other countries for a bit. If we look to the east we can see Belarus which has basically stood still since the fall of the USSR, and Russia which under Putin has failed to reach anything near its potential. Looking North and West the picture is more difficult to interpret. Living in Denmark since six (12 years) I have come to realize that the politicians of Denmark are not much more capable then those of Latvian, actually they might be less capable. From an international perspective Dombrovskis has showed great managerial skills, sure the guy isn’t Charlemagne or Napoleon but he is defiantly better than the current administration in Brussels (and most other politicians in Europe). I will pray that Latvia continues its current path, so that when I finish university I might have an excuse to escape Denmark and return to my birthplace. However, reading through stupid comments as these makes me doubt.
Edvīns Puķe ,Rīgas partija
E
Visa Latvija sastingusi gaidās uz šo rezultātu ,jeb arī tai ir pie vienas vietas?
arturs
a
Analizēsim Dombrovska iespējas: ES varētu būt interesantas Dombrovska spējas un zināšanas, bet diez vai lielie kungi būs gatavi atzīt, ka "gāzi grīdā" nestrādā arī Eiropā, un knislis no Austrumeiropas viņus glābs. Vēl Dombrovskim ir smags balasts - Vienotība ar visādiem Zaķiem un citiem kaķiem maisā. Visdrīzāk Dombrovskis kalpos kā tūzis pokera spēlē kāda Eiropas spēlētāja kavā - sak: ja jūs negribat būt bišku taupīgāki, tad mēs jums Dombrovski uzsūtīsim.... Nu kaut kā tā var komentēt - sakiet savus viedokļus, domas un idejas, nevajag vinkārši rakstīt - Dombrovskis zaglis, muļķis u.t.t. esiet loģiskāki. Varbūt es kļūdos, apgalvojiet pretējo, es labrāt padiskutēšu.
arturs
a
pievienojos Nielsen nožēlai. Pietrūkst komentāros PAMATOTU apgalvojumu un domu graudu, tikai tukši brēcieni un lamas. Es neatbalstu Vienotības politiku šodien, bet apgalvot ka Dombrovskis ir iegrūdis Latviju postā ir vienkārši tuvredzīgi. Vai tad neviens vairs neatceras Kalvīti un Slakteri? Vai tad posts jau nebija atnācis pirm dombrovska?? Nu kādēļ tik daudz tukšu runu vajadzīgs.
I. Nielsen
I
Palasot cilveku stulbos komentarus atkal kartejo reizi jabrinas, ka tie ir mani tautiesi, kas to raksta. Ne kadam kada jega par ekonomiju, ne par ko citu, bedigi....nabaga glupie lautini. Butu jalepojas ka LV ir tads Dombrovskis...
kikereku...
k
Ko sis smilkst? Visi citi Vaidere, Kalniete, Godman, Zile, Zdanok, MIrskij, Rubiks kauc ka tadi bada suni, tikai vini negrib zinat via ari nezina ka vini Latvija visiem ir apriebusies lidz vemienam.. Kalniete tacu bija pie Latvijas valsts sarunu galda kad Latvijas iestajas ES uz netaisnigiem, negodigiem noteikumiem,, bet vel vina kaut un imite kaut kadas aktivitates. Ka Latvijas valsti vareja ar meliem un bledibam iestumt ES uz netaisnigiem noteikumiem, piemewram, Latvijas zemnieki sanem 5, 6 reizes mazak subsidijas par vienu hektaru ka sanem Griekijas, Spanijas, Belgiajs....nerunajot jau par Vacijas, Francijas zemniekiem?? Kad Latviajs valsst nelietigie, meligie, alkatigie, augstpratigie kretini Godman, Pabriks, Riekstins, Kesteris, Ronis, Kalniet, Vikene.....tiks tiesati un soditi par noziegumiem kadus vini ir veikusi ienemot valsts amatus??
pret neonacismu
p
tu ar saviem naida pilnajiem bljaavieniem un cilveeku saukaasanu par dziivniekiem esi paaraak liidziigs neonacistiem. un ja taa turpinaasi, vari pats tikt tiesaats par naida kurinaasanu un kuudiisanu uz vardabiibu.
  • 0
  • 0
vovka
v
Diez, vai uz tiesu, par smagiem noziegumiem savā mītnes zemē, viņus no turienes var dabūt laukā?
Kas
K
Nu cerams ka ievēlēs! Jo Eiropa mums daudz slikta darījusi. Tā būs mūsu atriebība :D
nu ja...
n
... Dombrovskim sarunāts tā: "ja tu Latviju ar visiem latviešiem nolaidīsi podā, tad mēs tev dosim siltu vietiņu EK!" Un Dombrovskis cenšas, ai kā cenšas!
Jukums
J
Kalniete mēģoina dzīt kārtējo demagoģiju. Nez kā Eiropā izturētos pret Dombrovska kandidatūru, ja tur uzzinātu patiesā posta apmērus Latvijā? Un - ja nu tomēr cilvēki šiet vēl spēs sakopot spēkus un saņemties nopietniem protestiem pret šo sociāli-netaisnīgo politiku, tad, domāju, Dombrovska kandidatūra atkritīs pati no sevis un - uz visiem laikiem.
Jukums - vēlreiz jautaajienam
J
Ieskaties kaut vai šeit: http://www.ir.lv/2012/10/18/infografika-latvijas-ienakumu-nevienlidzibas-plaisa Lai nu Tev ar to intelektu ir tā kā ir, bet vismaz lasīt taču proti:)
  • 1
  • 0
Jukums - jautaajienam
J
Stipri apšaubu, ka ar tik zemu intelekta līmeni kā Tev, principā ir iespējams kļūt pat kādu nebūt sakarīgu nodokļu maksātāju. Ni sirds novēlu Tev ēst daudz putriņas, pieņemties spēciņā un prātiņā!
  • 1
  • 1
jautaajiens
j
bet tu, sarkanais bljaaveej, pastaasti par to patieso postu. izraadiisies, ka tev nav ko teikt. Latvijaa ir pabalstu prasiitaaji? vinji ir visur. Latvijaa par minimaalo algu nevar shiki dziivot? to nevar nekur. veel kaadi tev argumenti, komunisteli? es par tevi nodokljus nemaksaaju? un nemaksaashu.
  • 0
  • 3
Jānis
J
Jā - kā latvieti mani priecina doma, ka Komisijas priekšsēdētājs varētu būt mans tautietis, pat ļoti, taču atklāti sakot, nespēju noticēt, ka viņu varētu iecelt, jo Dombrovskis nereti ir tik.... neizlēmīgs. No otras puses - jo ātrāk viņš nebūs mūsu valdības vadītājs, jo labāk!
njirga
n
meliigais jaani, es gribeetu tevi redzeet premjera amataa kriiizes laikaa. tad arii redzeetu, kaads tu izleemiigs.
  • 0
  • 3
134
1
Dombrovska veiksmes atslēga - strīdīgos jautājumus nogrūzt uz citu pleciem.
  • 6
  • 1
Laila
L
Sakiet, lūdzu, vai Eiroparlamenta deputāti neko citu nedara kā vien tenko par to, ko varētu virzīt Eiropas Komisijas darbam? Sākumā Šadurskis, tad Vaidere un tagad beidzot atmodusies arī Kalniete. Interesanti, kāpēc neko nerunā Kariņš? Vai tiešām tas ir vienīgais amats un vienīgais temats, par ko eiroparlamentārieši spējīgi runāt? Kādēļ nerunāja par Eiropas Kopienas Tiesnešu kandidātiem? Vai tiešām neviens cits kā tikai Labucka un Levits nevar pārstāvēt mūsu tiesību sistēmu? Varbūt vērts parunāt par jaunākām likumdošanas iniciatīvām? Varbūt par jaunumiem direktīvu nepiemērošanā? Vai mums kas līdzīgs draud kā Britiem? Pat mode Briselē būtu interesantāks temats nekā žļambāšana par to, ko varētu virzīt. Un, ja runā par to, ko jāvirza, varbūt vajadzētu runāt par to, kas mums pašiem Latvijā paliek un kāpēc? Kas būs Ministru prezidents, ja Dombrovski virzīs? Kāds būs Ministru kabineta sastāvs? Kas Saeimā par šo Ministru kabinetu balsos? Kas notiks ar Latvijas kredītreitingiem, ja Ministru prezidentu nomainīs kāds "nespējnieks"? Vai ir kādi "signāli" par to, kas liekas pieņemams finanšu vadītājs Latvijā, kam uzticētu eiro ieviešanu? Ir tik daudz, par ko runāt! Bet labāk jau patenkot par ko tādu, par ko politisko atbildību neprasa. Kalnietes kundze, vai nav laiks atgriezties pie tekstila un kūku cepšanas?
123
1
>Ja V.Dombrovskim palaimētos nokļūt augstajā amatā, tas Latviju padarītu ļoti redzamu, uzskata S.Kalniete. - - - Nav obligāti. Kalnietes kundze varbūt mums atgādinās no kuras valsts Āfrikā bija Kofi Anans?
Gana
G
jebkurš idiots zina, ka Kofi Anans ir no Ganas un tas Ganu starp citu tiešām padarīja vairāk pamanāmu un pacēla iedzīvotāju pašapziņu. Varbūt 123 arī nezini no kuras valsts ir Ban Ki Moon?
  • 1
  • 0
123 - 456
1
Aizlido dzērves. Rudens.
  • 1
  • 0
456
4
ja vecmāmiņai būtu riteņi, nevajadzētu tramvaju,,,,,,,,,,,
  • 2
  • 0
Godīgi un fakts
G
neizprotu, kāda jēga šādiem rakstiem un tautas muļķošanai un miglas pūšanai acīš - sāku kā ir - Latvijas un valda izredzes ir pielīdzināmas 0.
Jukumam
J
A vispār tīri laba doma. Manuprāt šādiem argumentiem noteikti ir pamats būt.
  • 1
  • 0
Jukums
J
Acīmredzot, jega ir jameklē tieši iekspolitikā, nevis Dombrovska izredzēs uz amatu. Visi, taču, zinām, ka lielveikalu reklamas arī ir stulbas, bet, pēc 1000 reižu noskatīšanās, tomēr nopērk reklamēto preci. Šeit notiek praktiski tas pats. Bet - ja jau kalnietes, vaideres, šadurski, piebalgi.... tik intensīvi reklamē Dombrovski, tad nozīmē, ka faktiski viņi ir ļoti dziļi nobažījusies par pēdējā popolaritāti tautā. Jo, pilnīgi acīmredzami viņš to zaudē ar katru dienu. Un tas, savukārt, spīd ar Vienotības politisko galu...
  • 7
  • 0
Kopš Dombrovska
K
ģeniālās reformas, kad pensionāri bija spiesti pamest darbu un turpināt dzīvot par 150-200 Ls.mēnesī,sākās tāda elle, kādu nevienam nenovēlam. Ir lielas cer;ibas, ka ne Kalnietei, ne Dombrovskim pat sapņos nerādās, kas tas ir! Toties grieķi, spāņi vai portugāļi visai pasaulei paradīja, ka pat par piecreiz lielāku naudu dzīvot NAV IESPĒJAMS. KO KALNIETE UN DOMBROVSKIS DOMĀ PAR ŠO? Jeb daži simti tūkstošu cilvēku ir sīkums, ja viņi mirst, jo ir veci? Un kā ar dažiem simtiem tūkstošu aizbraucēju - bezdarbnieku vai mazo (200 Ls.) algu saņēmējiem, kuri arī norakstīti uz visiem laikiem? VAI TAS TAS VEIKSMES STĀSTS, KO PIEDĀVĀS EIROPAI?
veiksmes staasts
v
bet tu beidz trolljot un saac straadaat, buus veiksmes staasts arii tavaas maajaas.
  • 0
  • 1
Vilnis
V
Atbilde ir visai vienkārsa un tevis uzdotajiem jautajumiem - paēdis, neēdušu nesapratīs!
  • 8
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas