Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Kas tie tādi lietuvieši?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lauvazje
L
Juri,trakoti zaznalsja.Tava garīgā tēva-Feliksa laikos tu sen jau pūtu Butovā. Vai esi aizmirsis 1937 gadu,tautas nodevēj un mežonīgā kapitālisma šakāli. Degt tev pašam tai gāzes liesmā pirms nāves,tici man!Motis volūdu acacerīs vēl? Tad noskaitu tēvareizi.
w
w
nu lej...boļševiki reiz arī meloja ar tādu vērienu, tik bezkaunīgi- ka vnk pietrūkst argumentu tiem pretī stāties.
Miķelis
M
Kā tad nadzīgi, visu savu pārtikas eksportu stūma uz Latvijas tirgu,tur viņia arī iekrita.
rubinrauts
r
Ieklausieties vērīgi, ko saka Latvijas patriots Savickas!
....
.
Lai ceļ Lietuva vai Igaunija! Mūsējiem atkal labā roka nezinās ko dara kreisā un viss būs dēlī. Kādi leišiem, igauņiem ceļi! Lietuvā lauki apstrādāti. Prieks skatīties. Varbūt viņi nedzīvo bagāti, bet kāda nojausma par valsts pārvaldīšanu viņiem ir. Kā nekā viņi nav notrallinājuši savu valsti un parādos iedzinuši saavus bērnubērnus kā mēs. Un par to vislielākais paldies šādiem Savickiem ar visu Lablatviešu kompāniju!
Vai ne tā?
V
Lietuvieši ir patiesi malači,viņiem nav vienaldzīgs savas nācijas liktenis.Viņi cenšas savas valsts un tautas labā.Gribauskaite ir īsta dzelzs lēdija,un viņa zin kas jādara,lai Lietuva uzplauktu.Mūsējiem būtu jāņem piemērs,un jārīkojas ar lielāku vērienu un drosmi. Pats lielākais mūsu valdības mīnuss ir izpatikšana ES kungiem un viņu iegribām,un tāpēc nekur tālu uz priekšu netiekam,jo mums pašiem savā zemē nav vīzijas par Latvijas nākotni,un mēs tā īsti nemaz nezinām ko mēs gribam un kas mums vajadzīgs.Tāda mīņāšanās uz vietas un raudzīšanās uz Eiropas onkuļiem, ko gan viņi mums diktēs un liks darīt. Nekur tā tālu uz priekšu nevar tikt.
XXXX
X
Nav gan manits ka KLM lamatos vai rupji komentetu..Viens no sakarigakajiem un interesantakajiek komentetajiem,ko nu galigi nevar teikt par Jums.Drizak tas senites bus pasam vien pagadijusas
kaka
k
ja nav saistiits ar gazprom, tad kaada sunja peec savickis plosaas?
zinātnieks
z
Vai skolā esi mācījies?
Feliks
F
cekas cuka juri savicki vacies ara no Latvijas
tm
t
Tad paskaties ES mājaslapā pie enerģētikas sadaļas un pēc tam saliec to proporcijā ar vidējo algu valstī.
:D
:
Kad latvieši sāks sevi saulītē celt? Nevis par citu pameslu nolikt?
:D
:
Un pareizi lietuvieši izturās! Ja LV marionešu valdība nevar pat nopirsties (atvainojos) bez saskaņošanas ar SVF&CO, tad kāpēc, lai citi tā neizturētos? Vai tur pie vainas nav paši tautas tēvi? P.S, Jūtos pagodināts, ka manis dēļ pat niku maini :D
Mjā...
M
Kad tas tāds savisckis?
Kremlja tornja zvans
K
Ja Kremlja pakalpinsh :D peeksnji vairs neprot lasiit un neatceras, kur rakstaa teikts, ka lietuviesi esot naidiigi Latvijai, te buus citaati: Lietuvieši izturas tā, it kā viņi noteiktu, ko būvēs un ko nebūvēs Latvijas teritorijā. Lietuvieši nekaunas melot, lai diskreditētu konkurējošus projektus Latvijā. Melot visaugstākajā līmenī. Ko tagad iesaaksi, pakalpinj :D? Melosi, ka rakstaa nav taadu teikumu, saaksi teelot ka vispaar vairs nesaproti, par ko runa vai paariesi uz saukaasanos? Variantu tev ir maz un cits par citu sliktaaki.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas