Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Kleckins: Domburs protestēja pret citiem analītiskajiem raidījumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
K-K
K
... Ka sim Kleckinam ( vai sai gimenei istais vards nebija 1940.g. policijas rakstos par nemiera celsanu Rigas ielas nosauktais Klockins?) nav kauns atkal bazties sabiedriba ... un piesaistit uzmanibu ... varbut kada jauna ceriba atgrieszties pie stures ... nu, gluzi ka to dara parejie no bijusas nomenaklaturas loka ... !
Ojārs
O
100. panta preses klubs, manuprāt, atstāj tālu, tālu aizmugurē raidījumu "Kas notiek Latvijā?".
ak, vai! - nnn2
a
Nu gan samuldējies! Ceturtdienas raidījumi, vienkārši sakot, ir muļķīgi! Kam tas viss domāts?! Dombura raidījuma tēmas ir ļoti aktuālas un vajadzīgas! Protams, ka ne vienmēr visiem interesantas, bet nezinu nevienu citu tik kvalitatīvu raidījumu, kas izgaismotu aktuālas problēmas valstī un palīdzētu saprast, kas ir kas! Tiem, kuriem uzmin uz varžacīm tas traucē dzīvot, tāpēc jau tiek pausti visādi žultaini viedokļi, lai iespaidotu sabiedrisko domu.
Oma - Kleckinu um Kotu....
O
Patiešām pārsteidz Kleckina nevarība, kura izpaužas tikai tajos brīžos, kad pašam tas izdevīgi! Domburs nabadziņam licis darīt muļķības! Vajadzētu papētīt LTV 1 žurnālistu nevarības iemeslus un Kota darbību, nevis kā puišelim taisnoties!
bite
b
Kļockins sāk Dombura nomelnošanas lampaņu, lai nožmiegtu KNL !
Kleckinu un Kotu ziepēs!!!
K
Ir cilvēki, kuriem nekā sava nav - vienmēr citi vainīgi. Kleckin, padomā pirms runā! Kādas tiesības Domburam kaut ko noteikt? Nekādas! Tātad nav ko viņu vainot tur, kur pats esi vainīgs! Ne jau Domburs 100.pantu aizstāja ar ziepeni. Ne jau Domburs 100.panta preses kluba vadību uzticēja žurnālistikā impotentajam roku lauzītājam Gailītim. Ne jau Domburs palaida LTV1 kulināra vadīto Inkēna gara produktu "Jauna nedēļa". Viss LTV reitingu kritums ir uz NEPLP un Kota sirdsapziņas /kaut gan šaubos vai Kleckinam un Kotam tāda vispār ir/.
danna
d
'Tā arī ir - Domburs sevi atražo un taisa viena cilvēka (savu ) šovu. Nekā jauna, bez analīzes, tikai bla, bla, bla par notikušo faktu. Cik ilgi viņš vēl grasās sēdēt uz veciem lauriem?
a13
a
Kleckinam. Piektdien ap 17.55 ieslēdzu TV. LTV1 - reklāma, bet LTV7, LNT, TV3, TV5 - visos vienlaikus kaut kas krieviski. Labi strādā, Ābram! Subtitri bija gan.
kleckinzhiids
k
ko kleckin pro100 tv da abram, uguns pakulaas un d... svilst..:)))
nnn2
n
jāsaka atklāti pēdējie Atklātās ceturdienas raidījumi bijuši interesantāki par pēdējiem Kas notiek Latvijā? manuprāt vajadzētu viņiem mainīt raidlaiku garumus
skatītājs
s
es Domburu neskatos , jo naak miegs , dod atpakaļ pieprasiito raidiijumu , ja nee ej bekot , laiks atlaisties , driiz kaa Bsežņevu stums speciaalos ratos uz televiiziju , jo paiet vairs nevarees un nokaartosies pamperos.
Ministry of Truth
M
Par Domburu klausīsimies kaut ko tikai tad, kad dārgakmenis būs aizripojis līdz Saeimas komisijai. Pietiks ekspluatēt palīdzi un slēpties.
i
i
tie taču ir kvalitates ziņā nesalidzinami raidijumi. Mareks gailitis un Janis Domburs....nu.. nu

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas