Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

KNAB: LTV amatpersonas ir pārkāpušas likumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Unabomberz
U
Būtu vismaz uzrakstījuši kādu likumu pārkāpuši...
k..
k
..ne velti kots laizījās pie "labās latvijas" galda, kopā ar ēķi un tamlīdzīgiem....cerēja uz zagļu ietekmi un savām iespējām "otkatus" taisīt...
filozofs
f
kaķi maisaa...
pamela
p
Vakar vispār bija šoks 22-vos Mamikina ziņās aizkadrā kāds krievelis mēģināja krievisko tekstu lasīt ,kad Čīles prezidents runāja glābšanas operācijas laikā.Tas bija jādara ātrā tempā un šis tulks"to neturēja līdzi,tapēc pārtrauca tulkošanu ar vārdu "Б".Pati ar savām ausīm dzirdēju.!!Tas ir vispēr kaut kāds ĀRPRĀTS.Reizēm tur viens diktors ,šķiet Oļegs Ignatjevs vakaros laiž tāādus komentus! Par LTV,Kotu un Gailīti ,kaut ko tik neprofesionālu,provinciālu,neinteresantu utt. reti kur varētu ES sameklēt.Vai tad sabiedr.TV nav jārūpējas par'TV pārraižu KVALITATĪVU saturu?Nu nav brīnums,ka itin neko,ja nu vienīgi no PLL ,paši nespēj nopelnīt.Tad jau lietderīgāk to bodīti klapēt ciet.Ziņas reti tukšas,neintetresantas utt. Par ko viņiem maksā?
standzinieks
s
Nelikumīgi darījumi, zemi reitingi, politiska angažētība, horizontāli taimkodi- PIETIEK! Kotam jāaiziet.
pēcis
p
Var redzēt, ka neskaties, ja jau domā ka ltv7 rāda Pekinas olimpiādes atkārtojumus :D Un sportu rāda vairāk nekā izrādes pilnīgi elementāra iemesla dēļ - cilvēkus tas interesē vairāk, bet par spīti tam nosaukt ltv7 par sporta kanālu var tikai ar ļoti lielu piespiešanos. Ikdienā tomēr tur sports ir, bet ne pārāk lielos apmēros.
Saule
S
Nepat'ikams cilv'eks!
LTV vairs neskatos
L
Kāpēc tik mazs raidlaiks atvēlēts kultūras raidījumiem? Tie 100g jau tāda 20 minūšu virspusēja papļāpāšana vien ir. Teātra izrādes kļuvušas par reti redzamu ekstru. Ja rāda kādu nopietnās mūzikas koncertu, tad praktiski jau naktī. Katras tautas svarīgākā atšķirība un vērtība izpaužas kultūrā, un tieši sabiedriskajai TV jābūt tai, kura šo kultūras vēsti aiznes pat vistālākajā lauku sētā. Daudzi /faktiski lielākā daļa/ latvieši šobrīd nespēj apmeklēt ne koncertus, ne izstādes, ne teātra izrādes. Kāpēc LTV neveic savu misiju? Bet sportam atvēlēts vesels kanāls. Kuram tagad vēl joprojām interesē Pekinas Olimpisko spēļu atkārtojumi? Absurds! Kotu sen vajadzētu atlaist kā nespējīgu veikt sabiedriskās TV stratēģijas plānošanu un izpildi. Reitingi stabili krīt.
Bruno
B
Skaisti ! Izrādās, ka arī KNAB ir iesaistījies cīņā par tiesībām pārraidīt hokeja spēles ar Dinamo piedalīšanos !!! Ak ,jā Juta taču arī ir mums hokejiste ! :)
YL
Y
Kots un citas iestādes mani, nodokļu maksātāju, ir apkrāpušas ar tautai nevajdzīga ledus hokeja un ģinamo atbalstīšanu, dzenot mūs atpaklal padomijā.
Viesulis
V
Gaidu Kota atkāpšanos!
Jojo
J
Jā, izskatās, ka Vienotība ķērusies pie tīrīšanas LTV. kaķis un cukurgailītis droši vien varēs staigāt, kur pašiem tīk.
Bumba
B
Domāju, ka Kaķis atkatā ir padalījies arī ar Dinamo trekno galu, vismaz pēc tā smird un tauta runā :)))
Tā ir.
T
Tas Kots sen jau ar oranžājiem shemo - man arī tādas aizdomas bija. Nevelti Gailīties draudzējas ar braliem Dripiem :)
Heino
H
LTV ir pārkāpusi likumu arī nedodot vienādas iespējas visām partijām piedalīties TV diskusijās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas