Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija
Rosina likumā reglamentēt spīkera pilnvaras, aizvietojot valsts augstāko amatpersonu

Ko darīt prezidenta prombūtnē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Rumaks
R
Kad sunim nav ko darit, tas savus pautus, laiza, ta vesta latviesu tautas paruna. So parunu ieteiktu piemerot Latvijad stulbajiem, alkatigajiem, egoistiskajiem prezidentiem un visiem tiem idiotiem, kuri nezino ko darit kad so dienas zaglu, paslabumu mekletaju nav Latvija. Ir tacu skaidris,ka Latvija prezidneti ir jeivel Latvijas pilsoniem, jo sie, pedejos 25. gados, saeima ieceltie kankari prezidenta kresla ir vienkarsi katastroga, kluda, pazemojums latviesu tautai un latvijas valstij. Latvijas valsts pedejos 25. gados ir izlaupita, degradeta un izpostita un bakrota novesta.
Latvietis
L
Tu vari iet bekot! Mēs latvieši, cilvēces zieds, atkal ievēlēsim viņus, lai viņi gādā par mums. Mēs latvieši, cilvēces prieks, vienmēr ievēlam tikai tos labākos, kas gādā par mums dienu un nakti, lai mēs nenosaldu, būtu padzēruši un bez aizcietējuma vēderā. Latvieši kā cilvēces ideāls ir ideāli spējīgs tikai virzīt uz priekšu labākos no labākajiem pie tautas aprūpes. Lai dzīvo latvieši - cilvēces prieka meitas un dēli!
  • 0
  • 0
nesapratu
n
Vai tad kāds līdz šim pamanījis? Valsts priekšgalā var likt kaut dresētu mērkaķi - domājams, būtu labāks prezis par iepriekšējiem - šitā padumLatvija ripo uz priekšu pati no sevis, kamēr nebeigsies ko zagt.
Latvietis
L
Nav ko riet, lai gudri cilveki spriez par valsti. Tie ir gudrakie latviesi, kurus tauta ir sutijusi sava laba pie darba valdiba. Nav vini jaaprej. Tie ir vislabakie latviesi, gudri, godigi, nesavtigi, bez stulbuma, bez pederastu smukuma pie berniem. Tie ir latviesu tautas zieds. Labaki latviesi par siem nav un nekad nebus, jo latviesi visi ir labi.
Elmārs
E
Nu tad superproblēmu atrada... Ja tas prezidenta erzacs uz kādu pusgadu pazustu, neviens pat nepamanītu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas