Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Ko pārstāv "augšas"?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vilnis Kazāks
V
Man bija interesanta tikšanās ar dāmu, kas studējusi juristos. Viņa atzinās, ka kļūdijusies izvēloties juristu profesiju. Viņa ļoti labi paskaidroja, juristiem vajadzētu tādu pašu morāli kā mediķiem, - mēs darām visu iespējamo cilvēka labā. Taču tā nenotiek. Tas sakrīt ar manu ilgstošo vērojumu. Latvijā tādēļ nav labi, ka juristi, žurnālisti un arhitekti , biežāk kā citas profesijas, nerīkojas kā mediķi.
Pladies par rakstu
P
Precizi un patiesi ! Paldies
Ieva
I
Manuprāt vajadzētu pirms vēlēšanām ieviest praksi, kad visi dažādo partiju pārstāvji, kas ir pieņēmuši jebkāda līmeņa lēmumus, vienkārši ņem un atskaitās, visus savus lēmumus cītīgi pamatojot. Un tik ilgi, kamēr vismaz tā sabiedrības daļa, kam tas vispār interesē būs apmierināta.
Ieva
I
Man tikai interesē, kāpēc tā garoziņa atlikusi mums, pacientiem? Gribat teikt, ka paši vainīgi? Bet kādā veidā? Vajadzēja visiem, īpaši lauciniekiem, sagādāt kramenīcas un iet tos ierēdņus mācīt? Jo ne jau tā mētāšanās ar naudu (kredīti remontam, kas izrādās nevienam nav vajadzīgs, iekārtam, lai gan izmeklējumu kvotu nepietiek jau esošajām), ir nevis iemesls, bet sekas tam, ka pie mums drīkst kaut kā nebūt, bet kontrolētāju nemaz nav. Jo tā pati VK, piemēram, nespēj tikt skaidrībā ar prokuratūru, kam no viņiem ir jārevidē, bet kam jāizmeklē pakalpojumi....
MS
M
Paldies,Sanita! Ļoti labs un pareizs raksts.Vaidētāji mums ir vairak ka vajag.
Jānis
J
Ļoti labi uzzīmēta bilde. Lielisks raksts. :)
Ministry of Truth
M
Atliek piekrist. Ja jāizvēlas starp medmāsu un tiesnesi, es izvēlos medmāsu. 1) Var gadīties seksīga. 2) Ir tiešā darba izpildītāja. Tiesnese apstrādā to, ko spēj vai nespēj savākt policija un izskaidrot vai neizskaidrot jurists/advokāts. Tāda zīmogu štancētava, pa laikam.
cola
c
Latvijaaa ir kaa Titanikaa. Augsas nosprosto apaksu( tautu), lai taa vispar nevaretu no grismtosaa kuga tikt laukaa, kamer pasi lec siltas SVF sagatavotas laivas. Kamer pa apaksu vel un vel nogriez naudas, augsaa jau dala algu pielikumus un taisa premiju fondus.
viks
v
Paldies Sanita ! Desmitniekā. Mēs visi esam vienā laivā taču "āugšām'" arī pragmatiski jāiet nospraustais ceļš arā no bedres solidāri pieciešot šābrīža materiālās grūtības.
par
p
balsošana par melīgo Vienotība bija sabiedrības muļķības un gļēvuma, nevis pragmatisma un konstruktīvisma kritērijs
Es
E
Ļoti provincials un komunistisks raksts.
samērs
s
Tiesešiem, kuri mātei par to, ka sabraukts viņas bērns, piespriež sāpju naudu 20 tūkstošu latu apmērā, bet TV3 žurnālistei Jaunalksnei par to, ka ierēdņi darīja sabiedrībai zināmu viņas saikni ar narkotikām un to, ka viņa patiesībā ir pērkama žurnāliste - 12 tūkstošus latu, es vispār algu nemaksātu.
zoolander
z
Tev ir visas iespējas to pārtulkot.
kaarklu kungs
k
Ziimiigi, ka Wikipeedijaa shkjirklis EMPHATY nav tulkots latviski.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas