Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Koķe: daudzviet Eiropā skolotājiem neapmaksā atvaļinājumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
es
e
KOKEI NAV NE KAUNA ,NE GODA RUNAT PAR CITAM VALSTIm.VINAI VAJADZETU PASKATITIES KADAS ALGAS IR TUR SKOLOTAJIEM MENESI.KAPEC TAD PATI KOKE SEV ALGU NEPAZEMINA???????LAI TAD VINA ARI AIZIET ATVALINAJUMA BEZ NAUDAS.VISUS SOS MINISTRUS SEDINAT CIETUMA.ATNEMT VINIEM MAJAS,ZEMES,DARGAS MASINAS uN NAUDU ,KURA ATRODAS BANKAS.LAI SAK NO NULLES,BET GODAM PELNA SAVU IZTIKU.VARBUT TAD VINI RUNAS CITA VALODA.
Māte
M
Koķes kundze ir unikāla parādība LV.... 'Daudzviet Eiropā skolotāji ir pieskaitīti pie augstākapmaksātajiem ierēdņiem.... Tā, lūk, Koķes kundze!!!!!!! Un ja jau runājam un domājam pēc Jūsu principiem, tad daudzviet pasaulē skoltāju vispār nav, tiem vispār nemaksā un kā jau mēs labi zinām: nav cilvēka - nav problēmu, nav skolotāja - nav....
Colt32
C
Ak dievs, šī cilvēkbūtne taču ir SLIMS!
Vilibalds Burkāns (CV)
V
Bet es negāju skolā un nekas, tagad iestāšos kādā partijā un būšu ministrs. Ja es nerunāšu, tad neviens nesaprātīs ka esmu analfabets. Importa valodās es nemāku runāt, toties es zinu krievu "matu" augstākā līmenī. Vēl es protu skaitīt naudu. Mīlu ieraut vodku un aliņu. Vēl man patīk zagt.
Koka madama
K
Lai strādātu skolā vajadzīgas zināšanas un prāts, bet man nav tādu īpašību, tāpēc es varu strādāt tikai par ministri, jo tur var iztikkt bez smadzenēm.
eiropietis
e
Eiropā komunisti un komjaunatnes darboņi nav izglītības ministri.
Juris
J
Ar maniem bērniem viss ir kārtībā. Arī ar izvēlētajām profesijām viss ir ok. Tās visas ir saistītas ar lausaimniecību, no kuras iezemieši šobrīd bēg kā no mēra kapsētas. Par tavu nezināšanu tie neapvainosies, nav tā mācīti. Ar vienīgo pareizo viedokli ir tā - ja vienīgais pretargumens ir lamas un "izgāztā žults", tad kādu brīdi tas tomēr paliks vienīgais pareizais!
3 skolnieku mamma
3
Vai tiešām ir jāapvaino Jura bērni?
3 skolnieku mamma
3
Kurā brīdī es gāzu žulti?Es neesmu cietēja,bet man nevar iegalvot kā manu viedokli tādu,kādu nekad neesmu apgalvojusi.Es saku-ejiet,protestējiet,bet naudas nebūs,jo uzņēmējdarbībā ir stagnācija.Nekas nenotiek,līdz ar to nodokļus nevar samaksāt,jo ražošana ir apstājusies.Kur ņemt naudu?Es apvainoju personīgi?Saku-debīla,ar neadekvātu dzīves uztveri?Gan es,gan mani bērni mācās/mācījos 1.ģimnāzijā.Paldies maniem un manu bērnu skolotājiem,bet es nevienu neapvainoju.Tu arī?
upe
u
es neesmu skolotāja, tas viens, otrs - kāpēc tu vari gāzt žulti pret skolotājiem un es pret tevi nevaru !? Tu esi uzņēmusies tā kā priviliēgiju būt vienīgā cietēja ? ej nu , beidz māžoties ! es atkal nepazsklaužu bērnus, kuriem ne mamma ne tēvs ar adekvātu dzīves uztveri !
skolotājs
s
tie gudrākie valstī noteikti ir ministriju darbinieki - izvēlējušies pareizo profesiju, kura ir gan cienījama, gan izcili apmaksāta, vai ne? Tu savus bērnus māci būt par padomniekiem, valsts aģentūru darbiniekiem, galvenais, lai nekas nav jādara, bet nauda nāk. Jēga tikai no viņu darbošanās ir kāda? Kāds labums valstij no šo padomnieku-palīgu-pārvaldnieku algošanas? Vai kāds izārstēts, izskolots, kāda prece saražota? nelaime tā, ka īsto darba darītāju kļūst arvien mazāk, - visi grib papīrus bīdīt, projektus vērtēt, PR un reklāmu taisīt, tikai strādāt darbu, kura augļi redzami, negrib. Tas prasa piepūli. Neražojošā administrācija valstī aug, ražotāji iznīkst. Bija tāds aņuks par priecīgo skudru, kura čakli strādāja, bet tad sienāzis to pamazām apkrāva ar birokrātiju, pārraugiem, atskaišu sastādītājiem, plānotājiem, kontrolētājiem, kuriem visiem vajadzēja maksāt algas no skudras nopelnītā. Beigās skudra bija nomocījusies, īgna un nogurusi, kamēr pārraugi priecīgi to pārraudzīja. Īgnā skudra bojāja pozitīvo bildi un skudru atlaida. Tā lūk.
3 skolnieku mamma
3
Es neraudu,mēs daudz strādājam un krīzi izturēsim.Celtniecības firmas ir apturējušas savu darbību,bankrotējušas utt.Vasarā atlaida visus.Protams,mans vīrs pats vainīgs,ka cēli izdomāja neņemt pabalstu,jo tad pat ļaunākajos murgos nevarēja iedomaties to situāciju kāda ir tagad.Bet par to vēl dabūt žulti no neapmierinātām skolotājām.Varbūt tā problēma ir citur?
skolotājs
s
nekur Eiropā nav tāda ministrijas aparāta ar mašīnām, pabalstiem, piemaksām, veselības polisēm un algām, kā Latvijā. nekur Eiropā tik nekaunīgi un nekontrolēti netērē valsts naudu privātām vajadzībām. nekur Eiropā skolotāji nesaņem tik zemas algas un ministri tik augstas. kādēļ ministrijas madāmas neiet strādāt skolās?
3 skolnieku mamma
3
Piekrītu! Vīrieša cienīgs viedoklis. Profesionālā deformācija-mans viedoklis ir pareizais un vienīgais.Kādai profesijai tas ir? Neapskaužu savus bērnus-viņiem vēl jāiet uz skolu.
upe
u
pareizi saprati, esmu nenormāli neapmierināta ar to, kas notiek mūsu valstī ; manī ir uzkrājies nenormālais naids pret šo netaisnību , šobrīd tas izpaužas kā visnešpetnākie vārdi - es negribētu tik ļauni rakstīt, bet nevaru - tā rakstās , emocijas valda pār prātu

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VAIRĀK

Skolotāji gatavi arī badastreikam

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas