Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +5 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Konflikts Tiesībsarga birojā joprojām neatrisināts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
apžēliņ
a
"padomniece tiesību jautājumos "ir cilvēks, uz kuru es personīgi varu paļauties", tiesībsargs ļoti augsti vērtējot viņas zināšanas darba tiesību un civiltiesību jautājumos." ____________________- nu tur jau tas joks, ka Slaidiņa nav nekāda cilvēktiesību eksperte, bet gan Apsīša labā roka, kas būtībā viņu bīda pa savam prātam. Ir bijušas n-tās situācijas, kad viņas ietekmē viņš pēkšņi maina viedokļus un turklāt tādā virzienā, ka cilvēktiesību ekspertiem mati stāvus slienas... Ja no kāda tiešām vajadzētu tikt vaļā, tad tā ir šī "dāma". Bet - bez viņas Apsīts paliek kā bez vairoga, mazs un vārgs, ne uz ko nespējīgs...
gio
g
Gribēja Saeima izpatikt astoņus gadus noslinkojušai VVF, pakļāvās viņas kaprīzei, ka tāds Tiesībsargs vajadzīgs, jo "Kanadā ar tāds ir",un lūdzu rezultāts - bezjēdzīgs kafijas dzērāju un intrigotāju midzenis par 900 000 Ls/gadā.
karloss
k
Apskatoties tiesībsarga mājas lapu, it kā viss ir štokos, bet kad atvēru tiesībsarga mājas lapu krieviski - pirmais raksts, ka Tiesībsargs piekrīt PCTVL iesniegumam, ka tiekot pārkāptas nepilsoņu tiesības Latvijā. Viens no punktiem, ka nepilsoņi lūk nevarot legāli nēsāt ieroci!!! Vai tiešām šajā birojā kāds uzskata, ka Latvijai nelojāliem cilvjiem ir jāatļauj nēsāt ieroči. Latviski šī materiāla nav... Dīvaini. Kurš no darbiniekiem ir sagatavojis šo murgu?
DD1
D
Loskutovs buutu iists Tiesiibsargs, bet shis un vinja kantoris tikai algas sanjem, bet atdeves nekaadas.
Econ
E
Atlaidiet taču beidzot to veco cilvēku no tā amata, lai iet pensijā, gan jau atradīsies arī kāds jaunais, kas kaut ko vairāk no cilvēktiesībām saprot un varbūt arī mazliet ārpus Latvijas to ir pamācījies un pēc iespējas mūsdienās, jo tā ir joma, kas strauji ir attīstījusies tieši pēdējo desmitu gadu laikā, Padomju Savienībā to vienkārši nevarēja apgūt. Vienkārši beidzot ir jābeidz ākstīties ar tiem Latvijas pirmspensijas vecuma "guru" tādās jomās kā tieslietas, ekonomika un līdzīgās, jo vairs ar priekšstata radīšanu par to, ka kaut ko no tām saprot, nepietiek - varbūt ar to pietika kādus 10 gadus atpakaļ Bet visādi citādi, ja nevar personīgi paļauties uz visiem iestādes darbiniekiem, kuru vada, tad tiešām labāk Apsīša kungam pašam no turienes aiziet, nevis taisīt subsidētās darba vietās paziņām.
marfa
m
Vispār gribētu redzēt cik ir atdeve no šitā biroja! Ne tikai no Apsīša, bet arī no tām mutes bajārienēm Dupatēm, Šmitēm utt. Ko viņas personīgi ir paveikušas, izņemot copy paste no ES dokumentiem par CT? Daiļavas, domājat vienīgās lasāt un saprotat šos dokumentus? Jāprotās jau būtu un jāsāk prasīt naudu no dzīvesbiedriem, nevis no VALSTS!
jautrais
j
Viens aktuāls jautājums, - no kā sargā tiesībsargs un ko viņš ir izdarījis lietas labā, vai esam tik bagāti uzturot utopisku biroju.
un
u
Pagaidi, kamēr izvēlētā zvaigznīte iekrāsojas sarkana, un tad spied, citādi steigā pašas necenzēti piedzims.
...ha
.
kādēļ Dienai ir "zvaigznīšu " cenzūra? Liku lasītāja viedoklim 1 * , bet parādījās 5 *.
Lasītājs
L
Valsti no morālā pagrimuma var glābt tikai jauni un gudri cilvēki. Būtu labi, ja to saprastu un atkāptos, dodot vietu progresīviem cilvēkiem.
jupis
j
Neatkāpies, bet izsludini Tiesībsarga biroja pašlikvidāciju! Visi paliks ar garu degunu!
kas notiek????
k
finansu padomniece - "grāmatvede, finansiste un plānotāja vienā personā", padomniece tiesību jautājumos pie kaut kur 30 juristiem, šoferis, kas tur bija - liekas elektrikis, kurjers, santehnkis ...,apkopējas- kaut kā uz 1,5 slodzēm visas 3 vai kaut kā tā. Tikai birojs strādā 4 reizes nedēļā. Kur tās noslodzes,kur tie amati? Vājprāts, Apsīti, vājprāts- vai tad taviem draugiem vairāk vajag nekā slimiem bērniem un invalīdiem? Ātrāk pieņem adekvātu lēmumu un lai nāk cilvēki,kas var nodrošināt cilvēktiesības un kārtīgu biroja darbu. Saņemies, kamēr nav padzinuši ar blīkšķi....
tlusis
t
Ko dara Diskriminācijas novēršanas departaments, ja pērn sūdzību bijis tik cik uz viena srokas pirkstiem saskaitīt?
U
U
Es domāju, ka tajā kantorī ir kādi 3-4 darbinieki, bet nejau nu pāri par 40...
Esīte
E
Ha, hā, šādas izdarības vērojamas katrā Latvijas iestādē un uzņēmumā! Prātam nav aptverams cik tālu var vīties intrigas un kašķi, lai tikai sevi pasniegtu šefam uz zelta paplātes! Šobrīd tiešām darbu saglabā tikai divkoši un sliņķi! Taču gribētos redzēt , ko tie šefi darīs , kad atvērsies acis, ka nekas nav darīts un papīru kalni stāv nelasīti, taču datorā neta laiks visas 8 h izmantots draudzēšanās portālos!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas