Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Kozlovskis: Fotoradaru līguma laušanas procedūra turpināsies

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Viktors
V
Iekšlietu ministram vienreiz vajadzētu nosaukt tos "speciālistus" kas slēdza līgumu: - Līgumssods ir noziedzīgi mazs; - Līguma laušanas nosacījumi ir noziedzīgi neizdevīgi - gan jau vēl kaut kas, kas vēl nav uzpeldējis... Kā savulaik teica kāds darbonis: "Katrai kļūdai ir vārds un uzvārds!"
Kodēju arī pret alkohola un nikotīn
K
Fotoradaru līguma laušanas procedūra turpināsies un turpināsies, aizveriet acis, esiet mierīgi un atslābināties, elpojiet dziļi un vienmērīgi, jūsu sirds pukst ritmiski, ķermenī ieplūst patīkams siltums, jo fotoradaru līguma laušanas procedūra turpinās, tā turpināsies un turpināsies, tā turpināsies lēni un nesteidzīgi, tā turpinās un neapstājas, tā kā lēna upe plūst caur leknām pļavām, fotoradaru līguma laušanas procedūra turpinās un tā turpināsies, turpināsies, turpināsies, turpināsies, turpināsies, turpināsies, turpināsies, turpinās un neapstājas. Uz vārdu septembris tā apstāsies, jūs atvērsit acis, jūs redzēsiet ka visi radari ir savās vietās, jūs izjutīsiet vēkmi iet un apmaksāt visas saņemtās soda kvītis. Maijs, jūnijs, jūlijs, augusts, ...... .
pops
p
Liekas ka "otkats"ir fantastisks jo "kāsējus"aizstāv nevis sabiedrība bet liekas ka visi iesaistītie iesk. ministru!!!!!!!!!!!!. Patreiz tikai Bombovskis Bungainis un vēl daži ietur klusuma brīdi
Helena
H
Kāpēc pret murnieci vēl nav sakt kriminalprocess???
indulis
i
Kozlovskis maļ vienu, tai pat laikā ķuzis pļūtī pavisam kaut ko citu.. marasms kaut kāds!!
Mg
M
Pēc 5 gadiem ziņās lasīsim: "IeM izsaka 33. stingro brīdinājumu Vitronic par līguma laušanu, ja netiks uzstādīti visi stacionārie fotoradari."
:)
:
Kozlovskis vs Ķuzis :) Vēl trakāk kā NBA un NHL play-off kopā ņemti... :) Būs interesanti.
R1
R
Ja šis projekts būtu 100% valsts, problēmu nebūtu vispār nekādu. Tieši privātā partnera piesaiste visu ir savā saknē norakusi.
alias
a
Nez vai izdosies pārkāpt tās spalvainās muguras, aiz kurām slēpjas šis kantoris. kamēr pie varas Vienotība, līgums rullē un fotoradari kā naudas iemaksas automāti arī.
Pēdējais gulbja lidojums
P
Nu nepūt pīlītes ! Es neticu ka kāds kaut ko taisās lauzt ! Laba priekšvēlēšanu kampaņa , bet ja līgumu nelauzīs par Kozlovski vairs nebalsosim !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas