Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

KPV LV valde vērsusies prokuratūrā aizdomās par nelikumībām partijas finansējuma izlietošanā

Jaunā partijas KPV LV valde ir vērsusies prokuratūrā ar aizdomām par nelikumībām partijas finansējuma izlietošanā, lūdzot sākt kriminālprocesus pret dažiem bijušajiem valdes locekļiem un esošajiem biedriem, liecina valdes paziņojums.

Pēc savstarpēji konkurējošām KPV LV biedru sapulcēm, kuras organizēja pretēji domājoši grupējumi, Uzņēmumu reģistrs (UR) ir reģistrējis 6.decembrī partijas sapulcē ievēlēto KPV LV valdi, kurā vairs nav neviena ministra vai Saeimas deputāta.

KPV LV valde atgādina, ka bija solījusi, ka tiks veikta pilna organizācijas revīzija saistībā ar dokumentāciju un finanšu resursu izlietojumu laika posmā no 2019. līdz 2020.gada beigām, lai finansējums, "kas ticis pretlikumīgi izlietotos no partijas kases, tiktu atgriezts no vainīgajām personām".

Nekā personīga iepriekš vēstīja par to, ka partijas KPV LV Rīgas domes priekšvēlēšanu kampaņu par 126 000 eiro veidojis ēdināšanas uzņēmums bez iepriekšējas pieredzes politikā. Savukārt KPV LV bijusī vadība pārmetumus par neatbilstošu rīcību finansējuma jautājumos noraida.

Kā ziņots, 12.decembrī notika cita tagad jau bijušās KPV LV valdes rīkota sapulce, kurā valde tika ievēlēta daļēji citā sastāvā. Taču UR ir divreiz atteicis šīs valdes reģistrāciju pašreizējās, 6.decembra valdes vietā, ņemot vērā dokumentos konstatētos trūkumus, kuri jānovērš līdz aprīļa otrajai pusei.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas