Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā -1 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

KPV LV vērsīsies tiesā par UR lēmumu nereģistrēt valdes izmaiņas

Partija KPV LV nolēmusi vērsties tiesā par Uzņēmuma reģistra (UR) lēmumu nereģistrēt valdes izmaiņas un grozījumus statūtos, informē KPV LV priekšsēdētājs Atis Zakatistovs.

Viņš norāda uz UR lēmumu pēctecības trūkumu, jo pērn maijā tika analoģiski sasaukta partijas kopsapulce ar atkārtotu biedru sapulci tai pat dienā, bet tajā gadījumā UR to atzina par lemttiesīgu.

Jau vēstīts, ka UR atzinis, ka partijas KPV LV 8.februāra atkārtotā biedru sapulce nebija lemttiesīga, tāpēc UR noteicis termiņu trūkumu novēršanai jeb jaunas sapulces sasaukšanai.

Kā aģentūru LETA informēja UR pārstāve Dace Zandfelde, valsts notārs trešdien, 19.februārī, ir pieņēmis lēmumu par partijas KPV LV UR pieteikto izmaiņu - jaunā valdes sastāva un grozījumu statūtos - reģistrācijas atlikšanu.

No partijas reģistrācijas dokumentos norādītās informācijas bija secināms, ka sasaucot atkārtoto biedru sapulci, nav ievēroti atkārtotās biedru sapulces sasaukšanas termiņi, līdz ar to tā nebija tiesīga pieņemt lēmumus, skaidroja UR pārstāve.

Valsts notārs noteicis 20.aprīli kā termiņu trūkumu novēršanai jeb jaunas sapulces sasaukšanai. 



Kā ziņots, 8.februārī atkārtoti sasauktajā KPV LV kopsapulcē par valdes priekšsēdētāju tika ievēlēts Atis Zakatistovs. Partijas valdē tika ievēlēti arī ekonomikas ministrs Ralfs Nemiro, labklājības ministre Ramona Petraviča, Saeimas deputāti Ēriks Pucens, Jānis Vitenbergs, Iveta Benhena-Bēkena un Ieva Krapāne. Tāpat valdē ievēlēti arī Māris Možvillo un Lauris Zīverts.

Kopsapulcē veiktas arī izmaiņas partijas statūtos.

 

Top komentāri

Ja parakstīs pieteikumu
J
ja valde vairs nav lemttiesīga?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas