Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Kreituse: nebūsim naivi, Lembergam nav nekādu izredžu kļūt par premjeru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
skolas biedrs
s
kauns par goreni-kreitusovku un viņas pajolu!
ērce
ē
cāļus skaitīs rudenī, Kreitusīt, un tad arī redzēsim, KURŠ būs palicis vanckaros
kornelija
k
Protams, ka sen ir pelnijusi, bet pari jau nekas nepaliks un kas tad stradas?????????????????? skelje jau atnaca pirms daudziem gadiem " lai stradatu" - vins jau vairs nestradas.Priecajos, ka ar Kreitusa kundzes paligu domu apmaina varas talak.P.S.Kapec nevaretu zurcinai laut stradat - kapec visi grib tikai zlezerus, skeljes, lamburgus un jaundzekerus??????????
vecais 3
v
Vispirms jāsasēdina visi no PLL,kas jau ir sen to pelnījuši un tikai tad,ja kādi ir vēl brīvi palikuši,tad nu tiem gan jāļauj strādāt,pie mums nav diskriminācijas,visi,kas vēlās var godīgi strādāt arī valsts pārvaldē.
Godīgais andri
G
Vai tad Jaunais laiks nezog ? .......................................................... ........................ Zog, katram Jaunā laika biedram pa mākonim jūras krastā, a Jūs vēl prasiet - vai nezog? Nezog tikai no diviem kretīniem lielākais, pārējie visi zog...
vecais-2
v
Jāļauj PLL strādāt, un ja kāds zog tad jāiesēdina. Nevar cerēt, ka tādi rietumu pakalpiņi kā Dombrovskis vai duraki kā Kampars kaut ko jēdzīgu izdarīs. Kampars vēja kvotas jau ir izdalījis saviem sponsoriem Berķim un Skokam. Vai tad Jaunais laiks nezog!?
Man personīgi
M
Būtu jautājums noziedzimiekam Lembergam, kāpēc truba, kura baroja visu Latviju, ne tikai Ventspili, ir tukša jau dudzus gadus???
kornelija
k
zurcina - ta es, kornelija sleserovna - skele
kornelija
k
mes jau to profesionalo darisanu daudzus gadus redzejam un, maigi sakot, gauzi bediga bija ta darisana, jo valsts tika plika aptirita.Ja jau tie ,kas nezog ir mullas, tad jusu morale{ar aza kaju) ir skaidra ka diena. Zurcina, kas ari zog(bet prieks berniem).
tā viš i...
t
Dievs ar to Lembergu un viņa padevīgajiem kalpiem ZZS, bet profesionālākie darītāji ir PLL. Slikti, ka tie pagātnes grēki pie prihvatizācijas ir, bet tie bez grēkiem ir tādi muļļas kā Dombrovskis.
Ne visai
N
solīdi ieinteresētai personai paust savu viedokli vispār. Pasniedzējai ne tik. Bija jau reize, kad savu vietu vīram uzdāvāja, tagad citu partiju nolikšanai un izķidāšanai viens vienīgs mērķis - savtīgas intereses.
Bruno
B
Tu man patīc... un visu cieņu arī Tev....
grieta
g
Un fakti to apstiprina.
lapsa
l
LEMBERGS ar savu izrunasanos pret Ameriku pret Eiropas savienibu ir noskanojis ari daudz latviesus pret sevi, man ka latvietim ir loti svarigi iespeja brivi uztureties Amerika vai stradat un macities Eiropa tapec es pieciesu ekonomiskas grutibas Latvija. To vai Lembergu liks cietuma vai neliks man galigi vienalga jo Latvija visa politiska elite ir Lembergi. Bet mani tas pagaidam neuztrauc jo tik un ta es neko mainit nevaru. Svarigak butu lai Biskekas notikumu sludinataji netiktu pie varas jo vesture maca visur kur paradas krievi tur izcelas kadas etniskas problemas vai kari vai revolucijas.. vienkarsi vesture to maca.
stulbā malēnija
s
Alūksne ļoti labi, pat pārāk labi saprotas SC(Nīkrencis), TB/VL (Melders) un V(SCP) Adlers...kopīgas rebes un zagšana ir viņiem asinīs ar mātes pienu iesūktas.Baigie sūdi tajos sarakstos salikti. Tad jau labāk par daudzbērnu papu Martinsonu balsot, nekā par tādiem parazītiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas