Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Krievijas medijs: Zatlers neiesaistījās Maskavas un Minskas informatīvajā karā

Latvijas Valsts prezidents Valdis Zatlers par spīti iepriekš Krievijas medijos izskanējušajām bažām, sniedzot interviju Baltkrievijas televīzijas Pirmajam kanālam, nav neko negatīvu paudis par Krieviju, tādējādi neiesaistoties Krievijas-Baltkrievijas informatīvajā karā, piektdien ziņo portāls NEWS.ru.

Jau ziņots, ka ceturtdien vakarā V.Zatlera interviju, kuru viņš baltkrievu žurnālistam bija sniedzis pirms Jāņiem, demonstrēja Baltkrievijas TV. Intervija bija neitrāla, tā nedaudz vairāk nekā desmit minūtes garo interviju, kuras rādīšanu Krievijas mediji nodēvējuši par vienu no pretsoļiem abu Latvijas kaimiņvalstu «informatīvajā karā», Diena.lv novērtēja kāds latvietis Baltkrievijā, kas interviju noskatījās.

Savukārt NEWS.ru piektdien raksta, ka Krievija, par spīti intervijas «miermīlīgajam raksturam», V.Zatlera parādīšanos Baltkrievijas TV var uztvert par nedraudzīgu soli. Kā uzskatot Krievijas analītiķi, V.Zatlers tomēr esot kļuvis par instrumentu divu valstu informatīvajā karā, kas sākusies jau jūlija sākumā.

Dienas avots stāstīja, ka Latvijas prezidents intervijā runājis par ekonomisko krīzi un to, kā Latvija to pārvarējusi, Austrumu partnerību, Eiropas Savienības (ES) atbalstu, valsts dalību ES.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas