Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Krupju rīšana un valdīšana

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jumors
j
Šito retoriku vajadzētu piebremzēt:- esam jau aizrunājušies līdz tam - ja cilvēks sevi apgādā no sev piederošas zemes , tad viņš esot vai nu stulbs vai psihiski slims!!!!!!
tendence - bbb
t
Man izbrīnu rada cilvēki, kas sūta naudu uz Latviju, jo sen jābūt skaidram, ka nesalīdzināmi izdevīgāk ir visai ģimenei atrasties jebkurā citā valstī.
!
!
Vai tat Tiesībsargs, Prezidents ir partiju krāniņa pagarinātāji? Neredzu nekādu krupju rīšanu, jo šie lēmumi, pat ja pataloģiski patmīlīgie Vienotības cilvēki šos krupjus rītu, nekādi neattiektos uz aktuālām lietām - uz PVN un citu nodokļu celšanu.
Memory
M
Reālās demokrātijas un tirgus ekonomikas modeļa triumfs - to pilnībā apliecinās arī tautas skaitīšanas rezultāti ! Pa globalizācijas straumi tikai uz priekšu!
bbb
b
par vienu procentpunktu palielinās PVN.......Zviedrijā PVN 25% ,pārtikai 12,5% . Cilvēkiem biznesu sačakarēja ,tagag kāš patēriņu . Cilvēks stādā ārzemēs un sūta naudu uz Latviju ģimenei . Valdība caur PVN ,AKCIZI u.t.t. šo naudu vienkārši nokāš. Ja mums tas piegriezīsies un sāksim izvest ģimenes no LV ? Kuru tad tie lopi kāsīs?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas