Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Kučinskis ministriem pārmet MK noteikumu projektu iesniegšanu pēdējā brīdī

Šodien, atklājot Ministru kabineta (MK) sēdi, premjers Māris Kučinskis (ZZS) ministriem pārmeta MK noteikumu projektu iesniegšanu pēdējā brīdī.

Kučinskis sacīja, ka šodien izskatīšanai MK sēdē pēdējā brīdī tika iesniegti pieci noteikumu projekti, kas nav laba prakse.

"Tas ir liels darbs tiem, kam jāstrādā ar dokumentu sagatavošanu, kā arī tas ir pretrunā ar to, kādā veidā tiek iesniegti noteikumi projekti izskatīšanai valdībā," uzsvēra premjers un piebilda, ka tā nav laba prakse.

Tajā pašā laikā viņš atzina, ka šie jautājumi šodien izņēmuma kārtā tiks skatīti, ņemot vērā, ka atsevišķiem noteikumiem jāstājas spēkā jau 1.jūnijā.

 

Top komentāri

lauki
l
Pārmetumi nepalīdzēs, tā vietā jāievieš stingra komandas disciplīna. Neaizvietojamie "superspeciālisti", kas visai bieži aizņemti daudzos ienesīgos blakusamatos, valstiskos jautājumus, kuri prasa minimālu piepūli, parasti atliek uz pēdējo brīdi. Tam pretī var darboties tikai "pēdējo brīdi" nosakot ar rezervi, piemēram, 2 nedēļas agrāk un nepieļaujot izņēmumus.
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
šo muldēšanu par barikādēm apmaksā Kučinskis no savas kabatas ??? Kučinskis nebija mājās kad māte kaunu dalīja ? Pretīgi Kučinski ! Barikādēs nebija jūtama pat šnabīša smaka ! Šnabītis gan laikam tecēs to šuršļaku rīklēs kuri patreiz zaimo Latvijas lielāko svētumu >BARIKĀDES !
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas