Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Lagzdiņš: TP dominē vecbiedri, jo Segliņš pārāk aizņemts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
???
?
Ko, Lagzdiņ, TP patriote Helēnīte dara? Vēl pa Franciju tērējas un nemaz nedomā par Latvijas nākotni?
Šampēteris
Š
Lagzdiņš pozicionējas kā "labais deputāts". Interesanti būs vērot - žurkas bēgs pa vienai vai grupās
Terorists
T
Neaizmirsti kas ir divas vecākās pērkamās profesijas.Prostitūta un politiķis un ar ko viņas atšķiras- tikai ar to kad prostitūta to dara aiz izmisuma,bet politiķis aiz brīva prāta. Labai prostitūtai ir iespēja izvēlēties klientu,bet politiķim ir jādara tas ko saka maizes tēvs,jo savādāk nebūs naudiņas,nebūs pankūciņas.Un ar ko tad kompostarēs smadzenes un maksās mēdijiem ,lai vesalus 4gadus sēdētu uz nodokļu maksātāju naudas un neko nedarītu. Tad kurš tad ir tīrāks.
pmlks
p
lagzdiņa politiskais svars ir niecīgs! viņš ir tikai un vienīgi rotājums - dizaina elements, pie Tautas Posta (TP) grupējuma naudas kāšanas mašīnas!
mērglis
m
man tie teepisti saak patikt , izliek uz paneļa puišeli un iistie di**ēji droši var spļaut aaaraa šim aiz muguras savas iistaas idejas un versijas , peec tam teelo muļķus , sak tas nav partijas viedoklis bet kautkaada praata izkuukojoša vecbiedra vai ierindas biedra paardomas...
ro-ro
r
Tikai viens jautaajums tieshi TP biedriem - cik ilgi Juus pashi to pacietiisiet? Liiderus, kas Juus padara par nocinaajumu visai valstij, liiderus, kas Juus padara par marioneteem, liiderus, kuriem uzticeejaaties, bet to noveda valsti liidz bankrotam, liiderus, kuri ir miljonaari laikaa, kad Latvijas vienkaarshais cilveeks sliikst paraados un mirkst aukstos nakts murgos par gaidaamo bezdarbu. Es ticu, ka TP bija, ir un buus sakariigi cilveeki, bet, sasodiits, kur palikusi Juusu pashcienja un duusha?! Cik var runaat rinkji apkaart kaa Legzdinjsh un baidiities lietas nosaukt iistajos vaardos?! Vai tieshaam tikai Paegle un Zhagars ir vieniigie, kuriem kaut kaada duusha ir?
?????
?
Vai te nebūtu darbiņš Drošības policijai? Noskaidrot kur tiek pieņemti valstij svarīgi lēmumi.
ABC
A
Ja Gundars Bērziņš gatavo jau\nās sejas, tad nav brīnums, ka labi barotas pāraugušu zīdaiņu sejas bradā kājām un met atkritumu kastēs Latvijas karogus un uzskata, ka viss ir pilnīgā kārtībā.
tk
t
Melngailim paaraak neskaidrs fons, saistiiba ar bankaam pagaatnee un jauns izaicinaajums shobriid. Bondars driizaak der zhurnaala vaakam un simboliskam goda amatam bankaa ar latvisku nosaukumu un totaalu Krievijas iipashnieku fonu. Piedevaam vinjsh savu nespeeju iekshpolitikaa apliecinaajis ar VVF, kad taa gadiem ilgi nespeej dot nekaadu jeedziigu pienesumu tieshi iekshpolitikai, kur plosiijaas Shlesers, Shkjeele un Lembergs.
kexxx
k
vai mes runajam par Melngaili, ka nakamo premjeru? vai Bondaru?
zvirbulēns
z
Lagzdiņš ir sakarīgs vecis.
gm
g
Tas ir shokeejoshs domu grauds no Legzdinja puses, vinjam pasham nav kauns par to - "“Bet tā pieņemts, ka vecākie biedri partijās bīda, skolo jaunākos un savlaicīgi gatavo viņus karjerai. Jaunās sejas taču nenokrīt nez no kurienes! Bērziņa kungs tās gatavo…” Kas taa par skolu, kad publiski apsauktaa valsts prezidentu par apkakaaktu paklaajinju un publiski sabojaa attieciibas ar vissvariigaakajiem, ietekmiigaakajiem sabiedrotajiem? Latvijas aarpolitiskie meerkji gadiem ilgi bija iestaaties NATO, diplomaati vairaak nekaa desmit gadus par to sapnjoja, valstij, iedziivotaajiem tas maksaja desmitus miljonus, jauni karaviiri zaudeeja dziiviibas pasaules karstajos punktos, lai tikai Latvija beidzot peec daudziem gadsimtiem ieguutu droshu aizsardziibu, aliansi, kas garanteetu Latvijas droshiibu, bet GBeerzinjsh njem un atklaataa veidaa saak gaaniities uz muusu sabiedrotajiem. Atvainojiet, bet vinjsh ir vienkaarshi debiils, ja shaadi riikojas! Kursh cilveeks pie pilna praata to var saukt par skolu - kaa Legzdinjsh vai par "asredziibu" kaa Liibane? Rietumos Latvija tiek saukt par vaajo posmu pret Krievijas agresiju. Un kuram veel ir iluuzijas, ka Krievijai shis regions nopietni interesee un vinji dariis visu, lai sheit atkal atgrieztos. Nav ne mazaako shaubu, ka vinji GBeerzinju uzluukotu kaa galvenaa kangara amata kanditaatu.
Oskars
O
Kā VIENS cilvēks var atrasties tādos AMATOS ? Tas tikpatkā VALDĪT divās VALSTĪS,jeb APKALPOT divas SIEVAS.......
garāmejot
g
"Komentējot sava partijas biedra Gundara Bērziņa izteikumus presē, J.Lagzdiņš apgalvo, ka tas nav kopējais TP viedoklis un, viņaprāt, Bērziņš tā rīkojas, lai “skolotu jaunos”. ======== Attack of the clones - tā es to sauktu.
gm
g
Vara pieder tautai. Taads ir likums muusu valstii. Izraadaas, ka valstiski svariigus leemumu pieder neieveeleetas personas ar, maigi izsakoties, shaubiigu reputaaciju. Personas, kuraam neviens neko nav uzticeejis. Praatiigs cilveeks arii nekad neuzticeetu. Jo ja kaut ko veertiigu uztici Shkjeelem, tad vinjsh to veikli pievaac par sviestmaizi, kaartiigi iztiira un tad visiem iestaasta, ka ir veiksmiigs saimnieks, biznesmenis. Pats galvenais, ka cilveeki arii gadiem ilgi tam ticeeja. Pat nopietni cilveeki.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas