Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Laila Pakalniņa: Atsāksies karnevāls?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nav skaidrs
n
Dati no kurienes? df paskatās griestos un sacer noziedzības topu? Un tiešām nekur citur nav dzelzs durvju vai df vienkārši nav degunu izbāzis no Latvijas?
viesis- Pēterim
v
Attiecībā uz valsts varu- arī manas domas ir tādas, ka Latvijā šī vara pati sevi ir degradējusi, nevis kāds no malas ir speciāli grāvis tās autoritāti. Ja paskatās, kā ministri, deputāti, atklāti ir pārkāpuši gan morāles, gan likumu normas, nesaņemot par to nekādu nosodījumu, kā viņi cenšas notušēt savu radinieku un pietuvināto personu pārkāpumus,tad ir skaidrs, ka šāda valsts vara pati par sevi nevar iegūt un noturēt autoritāti, lai varētu uzturēt valstī kārtību. Un nevar politiķis aizbildināties, ka visa sabiedrība ir tāda- slikta....... Jebkuri amats un vara uzliek atbildību, un jo tie lielāki, jo atbildība lielāka, arī par savu uzvedību. Diemžēl politiķiem patīk vara, bet nepatīk atbildība.... Un šī, bieži pat publiski izrādītā, nepatika, atspoguļojas arī sabiedrības procesos.
Ilmārs -> Pēterim
I
Ziniet, varbūt tā izpaužas sekas tam augstprātīgajam nicinājumam, kuru valdošie izjūt pret tiem, kas ir šeit - lejā. Jo pēc visiem nesekmīgajiem referendumiem viņi ir sapratuši, ka var darīt ar mums da jebko. Tauta, baidoties no cittautiešu nākšanas pie varas, ievēlēs viņus tik un tā. Citu politiķu taču mums nav.
dzeris - Pēteris
d
Tu vispār to nopietni? Pēc tā visa, ko šī te valdība izdarījusi ar valsti, "zākāšana" tas būtu mazākais, ko viņi pelnījusi, būtu man teikšana, es bez kādas tiesas visus šitos, kas te visus gadus uzvārījās uz tā rēķina, ka veda valsti uz bezdibeni, aizsūtītu uz kādu vientuļu salu, kopā ar visiem deputātiņiem - zombijiem, iedotu katram zobos 120 ls, par uzturēšanos salā iekasētu no katra 100ls, pārējo atstātu rīšanai un zālēm, un tas vēl būtu humāni.
Jautājums
J
Kā tev šķiet, kāpēc tie komentāri tādi zemiski pret tik šķīstu valdību? Šie mūs visus tā mīlē, tā mīlē, a mēs viņus tā nemīlam, tā nemīlam... Kaut gan, ja runājam nopietni, vai šos blēžus vispār var uzskatīt par Latvijas valdību? Daudzi no viņiem jau ir ieguvuši folklorizētus paliekošus vārdus un nevienam Latvijā nemaz nevajag skaidrojumu, lai saprastu, par ko tiek runāts, kad sakām: melis, garants, ierindas biedrs, buldozers, aploksne utt.
:D
:
Ne velti Veldre saņēmis Ziemassvētku dāvanu - ložmetēju!
nekas
n
toties miljonāru skaits strauji pieaugs
Pēteris
P
Palasiet komentārus "Dienas" mājaslapā un apskatiet, kuri ir vislabāk vērtētie. Varbūt es maldos, bet man šķiet, ka te dominē zākāšanās, turklāt, vislabāk vērtētie ir tie, kur zākāšanās ir izteikti agresīvā formā un pret valdību vērsta.
Pēteris
P
Par šīm lietām bija jādomā tad, ka ar skaistiem lozungiem tika rīdīta sabiedrība pret valsts varu. Tagad as ir nedaudz novēloti.
viesis
v
Bez jebkāda politiska zemteksta- kriminoloģijā jau sen ir pierādīts, ka bezdarba pieaugums par 1% nozīmē noziedzības pieaugumu par 4-5 %, tas ir pirmkārt, otrkārt- patreiz valstī valdošā atmosfēra arī pati par sevi veicina noziedzības pieaugumu, jo sabiedrībā valda pesimisms, bezcerība, neticība valdībai, treškārt- kopā ar visām pārējām sfērām Latvijā patreiz ir arī nobremzēta policijas attīstība, valsts policija savā attīstībā ir atmesta vairākus gadus atpakaļ. Uz visa tā fona vidusmēra iedzīvotājs pats var saprast, kas tuvākajā laikā ir gaidāms noziedzības jomā. P.S. Objektivitātes labad jāpiebilst, ka ar policiju vien noziedzību diemžēl nevar jūtami ierobežot, spēcīga policija ir tikai viens no sistēmas elementiem, diemžēl Latvijā nav pašas noziedzības novēršanas sistēmas, un tagad nebūs arī normālas policijas.
tas
t
vai šitais raksts jākomentē?
WC
W
(Labots) A kāpēc zemessardzi G. Kristovskis izformēja? Mans ieteikums- iedodiet LR pilsoņiem ieročus un viss nostāsies savās vietās . Arī valdībā. Arī saeimā.
WC
W
A k;apēc zemessardzi G. Kristovskis izformēja? IEdodiet LR pilsoņiek ieročus uz viss nostāsies savās vietās . Ar ;i valdība un saima, starp citu.
vaņka
v
zvirbulim zvirbuļa smadzenītes!!
policis
p
Tas jau tikai sākums ! Sagaidīsim Jauno gadu,un tad jau sāksies ! Paaugstinot PVN,un akcīzes nodokli ''ejošām'' mantām(cigaretes,alkohols,degviela) tiek radīta vienkārši IDEĀLA augsne noziedzībai !!! Paldies zlakteri,zegliņi,zagleri un citi zvēri :) Ak vēl jau grib pacelt summu līdz 150lvl,līdz kurai neiestājas kriminālatbildība ! Nu vienkārši paradīzē dzīvojam,ej uz veikalu un zodz līz 149,99lvl,un staigā uz brīvām kājām visu dzīvi !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas